Arkadaşlar daha önceki konumda belirttiğim gibi eşimle birtakım sorunlar yaşadık ve yaşıyoruz sebebi tamamiyle işsizlikten kaynaklanıyor ,önceki açtığım konuya genellikle sabredin iyi günde kötü günde birlikte gibi yorumlar yapılmış ama sorun kötü gün değil işsizlikten ara ara bozulan psikolojisi ve artık benim buna tahammül edemiyorum ama bu şartlarda başka seçeneğimizde yok küçük bir çocuğum var ve çok iyi bir baba..Esimle anlaştık bu süreçte bende iş aramaya karar verdim ( yakınımda teyzem var bebeğe bakacak anlaştık ve esimde evde zaten )...Ama gelin görün kimse bana iş vermiyor vasıfsız olunca küçük çocuklu kadını kimse ise almıyor ki ,en son gorusmemde fabrika işi İ.K benimde aynı yaşta çocuğum var diyerek tebessüm Edip ,konuşmanın sonucunda küçük çocukla çalışmanız problem olur dedi , vasıfsız olunca mi böyle oluyor hani kadın dayanışmasi ? Küçük çocuk ne yiyip icecek anne baba çalısamazsa bunu düşünen yok..Fabrika işi arıyorum Anadolu yakasında Vardiye ve mesaisi olmayan uzun süre çalisabilirim lütfen iş konusunda yardımcı olun arkadaşlar..42 yaşında lise mezunuyum , İstanbul Anadolu yakasında ikamet ediyorum..Hepimizin Anneler günü kutlu olsun, Selamlar..