- 26 Ağustos 2012
- 4.996
- 1.311
- 373
2 mesaj üstte tüm ayları gönderdim,Amin
Listeye ekledim![]()
Diğerlerini de müsaitliğinde işleyebilir misin?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 mesaj üstte tüm ayları gönderdim,Amin
Listeye ekledim![]()
Bereketli olsun durduğu yerde çoğalsın inşallah2 mesaj üstte tüm ayları gönderdim,
Diğerlerini de müsaitliğinde işleyebilir misin?![]()
Ekledim canım kusura bakma onları görmemişim okulda nöbet ders yarın için 12 mart programı hazırlığı vs derken2 mesaj üstte tüm ayları gönderdim,
Diğerlerini de müsaitliğinde işleyebilir misin?![]()
Okulda bulgur pilavı ıspanak ayranYemekte az yeme işi tamam da şu tatlıya hiç dayanamıyorum he
Atın ölümü arpadan olacak iki porsiyon profiterol yedim birazdan selam okunacak![]()
Afiyet bal şeker olsun şifa olsun ballll ablacımOkulda bulgur pilavı ıspanak ayran
Ama eve gelince yemek filan yapmadım
Sadece güllaç yedim
Dün tavuk tantuni ve güllaç yapmıştım
Sana da bitanem datlum bal kuzumAfiyet bal şeker olsun şifa olsun ballll ablacım![]()
Tatlım sabret nasip olursa ortalama 15 20 sene sonra rahata kavuşursunHayırlı geceler kızlar
2 çocuklu hayat beni yıktı geçti
İftar için yemek hazırlayabildiğime şükrediyorum artık
10 gün sonra annemin doğum günü var
Günlerdir Ne alacağım diye düşünüyordum
Ne alacağımı bilemedim
Biriktirdiğim bütün nakiti verdim
Kendi ne isterse onu alsın
Bu aydan sonra birikimlerim direk kendime artık
Bereketli olsun cnmBugün yaptığım Mart ayı alımlarım ;
-1 gremse
-2 reşat altın![]()
Ayy bende öyleyim yemek yemek istemiyorum sadece tatlı yemek istiyorumYemekte az yeme işi tamam da şu tatlıya hiç dayanamıyorum he
Atın ölümü arpadan olacak iki porsiyon profiterol yedim birazdan selam okunacak![]()
Afiyet bal olsun ablacimOkulda bulgur pilavı ıspanak ayran
Sadece güllaç yedim
Ne diyor Hürrem sultan: ben tatlı için ölllüyorum hünkarımAyy bende öyleyim yemek yemek istemiyorum sadece tatlı yemek istiyorum![]()
Allah kabul etsin kuzucuklara da maşallah aferin onlara küçükten alışırlarsa inşallah ilerde zorlanmazlarGünaydınn dın dın dın
Dün buyukbasin işi varmış iftara yetişemem dedi. Bende ona menemen yapıp cocuklri alıp çıktım evden. Avmye gittik iftarımızı orda yaptık 500tl
kuzularimda niyetli teyzeleri
Kiza istediği kot pantolonu aldım 1500
Oğlana kot ve tişört aldım evde etiketli bir gömlek vardı altına giyecekmis 1000tl de oraya verdim. Yeğenimin doğum günü var haftaya ona hediye aldım 400tl
Paraları saça saça eve geldim
Bayramliklarin parasını verdi büyükbaş 3bin
Trendyoldan da yüklüce alışveriş yaptım
Kızın istediklerinden ayrı , oğlanın odaya hali masa lambası servis kaşık seti kendime polo çanta koltuk örtüsü kesme tahtası mutfak havlusu çelik ve silikon cirpici birde 3lü celik sosluk aldım toplamda 10bin kadar tuttu Bayadır almam gerekiyordu Nisan maaşımı da yedim sayilir
Özellikle bugün gelecek kargoların çoğu. İnşallah kapının önünden calinmaz![]()
MaşallahTablo için son 3 ayın alımlarını yazayım,Varyemez müsaitliğinde işleyebilir misin
![]()
Ocak
2 gr
3000 TL BES
3000 TL Hayat sigortası
Şubat
3000 TL BES
3000 TL Hayat sigortası
Mart
1 gremse
2 reşat
3000 TL BES
3000 TL Hayat sigortası
Bereketli olsun cnm
Ayy bende öyleyim yemek yemek istemiyorum sadece tatlı yemek istiyorum
Afiyet bal olsun ablacim
sefan olsunGünaydınn dın dın dın
Dün buyukbasin işi varmış iftara yetişemem dedi. Bende ona menemen yapıp cocuklri alıp çıktım evden. Avmye gittik iftarımızı orda yaptık 500tl
kuzularimda niyetli teyzeleri
Kiza istediği kot pantolonu aldım 1500
Oğlana kot ve tişört aldım evde etiketli bir gömlek vardı altına giyecekmis 1000tl de oraya verdim. Yeğenimin doğum günü var haftaya ona hediye aldım 400tl
Paraları saça saça eve geldim
Bayramliklarin parasını verdi büyükbaş 3bin
Trendyoldan da yüklüce alışveriş yaptım
Kızın istediklerinden ayrı , oğlanın odaya hali masa lambası servis kaşık seti kendime polo çanta koltuk örtüsü kesme tahtası mutfak havlusu çelik ve silikon cirpici birde 3lü celik sosluk aldım toplamda 10bin kadar tuttu Bayadır almam gerekiyordu Nisan maaşımı da yedim sayilir
Özellikle bugün gelecek kargoların çoğu. İnşallah kapının önünden calinmaz![]()
ellerine sağlık nefis görünüyorOkulda bulgur pilavı ıspanak ayran
Sadece güllaç yedim
Valla bende ölüyorum hünkarımNe diyor Hürrem sultan: ben tatlı için ölllüyorum hünkarım![]()
Sagolasin canim. Veremez hesabına baktım akşam eksilerdeydi ses etmedimAllah kabul etsin kuzucuklara da maşallah aferin onlara küçükten alışırlarsa inşallah ilerde zorlanmazlar
Büyükbaş adam olsun 10 binin yarısını da al kız hazır eli cebine gitmişken
Aldıklarınızı güzel keyifli günlerde kullanın canım![]()
Teşekkür ederim cnmsefan olsunaldıklarınızı güle güle kullanın