- 28 Aralık 2023
- 5.323
- 15.529
Hayatı tespih yapmışım diyorsunArtık hayatı saldım gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayatı tespih yapmışım diyorsunArtık hayatı saldım gitti
E sen de haklısın. Sen yanmazsan ben yanmazsam nasıl çıkar karanlıklar aydınlığaAmaaaan, yandık, yanacağımız kadar zati
Bugün bir vişneli kek yaptım, ilk defa…Gadınlar gulübünün harika gadınları
An itibari ilenn İngiliz tuzumu içmiş olup üç günlük su orucuna niyet ettim. Rabbim kolaylaştırsın şifalandırsın amin
Üç gün ya tatlı konusunu açmayın ya da ben buraya gelmeyzemmm
Tatlı kırmızı çizgim biliyorsunuz
Afiyet şifa olsunBugün bir vişneli kek yaptım, ilk defa…
Yok böyle bir şey, ben hayatımda böyle bir tatlı yemedim, bşr tepsi bitti…
Üç gün sadece suyla, çok zor ya… benim başım falan döner, bayılır kalırım bir yerlerde herhaldeGadınlar gulübünün harika gadınları
An itibari ilenn İngiliz tuzumu içmiş olup üç günlük su orucuna niyet ettim. Rabbim kolaylaştırsın şifalandırsın amin
Üç gün ya tatlı konusunu açmayın ya da ben buraya gelmeyzemmm
Tatlı kırmızı çizgim biliyorsunuz
Yok öyle olmuyo 6 gün yapmışlığım var Allah’ın izniyle 3 gün kolay. Daha 10 gün yapmak istiyorum ilk fırsatta inşallahÜç gün sadece suyla, çok zor ya… benim başım falan döner, bayılır kalırım bir yerlerde herhalde
Doğru mu anladım, gün boyu normal oruç tutacaksın, iftarda sadece su, sahur yok vsYok öyle olmuyo 6 gün yapmışlığım var Allah’ın izniyle 3 gün kolay. Daha 10 gün yapmak istiyorum ilk fırsatta inşallah
Doğru mu anladım, gün boyu normal oruç tutacaksın, iftarda sadece su, sahur yok vs
Bende yiyiciler var çok şükürBen mutfak işleriyle uğraşmayı çok seviyorum ama evde yiyecek birileri lazım bana
Yoksa kendime zarar kilo alırım
Ben yapmalıyım azıcık tatmalıyım ama başkaları yemeli
Rabbim kolaylık versin, şifa olsun inşallah, ne deyeyim…
Afiyet olsun sizede ev yapımı pizza candır... Saglik önemli benimde inanılmaz bacaklarim ağrıyor ama bu sıra baş agrimda fazla basınç var sanki o oruç nasıl oluyor acaba yapabilir miyiz nasıl birseyBen de pizza yapıyorum
Afiyet şifa olsun canım
Beslenme için de yarın belki su orucuna başlarım bu ağrılar dayanılmaz hale geldi yine 36 saat deneyebilirsin sen de baya iyi geliyor
Teşekkür ederimmmAfiyet olsun sizede ev yapımı pizza candır... Saglik önemli benimde inanılmaz bacaklarim ağrıyor ama bu sıra baş agrimda fazla basınç var sanki o oruç nasıl oluyor acaba yapabilir miyiz nasıl birsey
Güzel günlerde kullanın canım balkona ihtiyaç yaHayırlı geceler
Notumu bırakıp kacam
Kahvaltıdan sonra utuye giristim
Sonra da temizliğe
Temizlik bitti kiz sıkıldım dedi
Cocuklari aldım çarşıya iner inmez acıktık dediler
Bizim dükkanın ordan tavuk dürüm söyledim hepimize. bende Hatay durum yedim 430 oraya verdim
kizcem gratiste 350tl harcadi
Balkona oturma grubu sipariş ettim 4200 oraya ödedim ama balkonumuz klasik toki Balkonu olunca küçük olduğundan bi şekilsiz oldu ayarlayacağım gibi biseyler olmadı
Çarşıdan gelince 50dk yürüyüşe çıktım
Pertim şu anda yatiyore