Allah razı olsun balımmmmmmHayırlı uğurlu olsun ablacım
Keyifli zamanlar geçireceğin sevdiklerinle hoş sohbetler edeceğin huzurlu bi yer olsun inşallah
Amin amin canım çok aminAllah geride kalanlarına sabırlar versin
Allah’ın hazinesi geniştir ablacım biz orda bi triplex ev şöyle havuzlu falan hayal ediyoruz istiyoruzAllah razı olsun balımmmmmm
Ama şu kısa sürede hayal kurduğum adı bağ evi kendi normal müstakil evi yaptıamayacağım
Ablanın biri yaptırıyor geçen altın borcu verdiğim oldukça masraflı bir iş kenarda 1 1.5 Milyon olsa çok rahat olur ama ben kesenin dibini delmek istemiyorum iyice
Allah en hayırlı olanı nasip etsin
Gönlü güzel kuzum benimAllah’ın hazinesi geniştir ablacım biz orda bi triplex ev şöyle havuzlu falan hayal ediyoruz istiyoruz
Torunların gelecek dostların gelecek şenlenecek oralar
Rabbim isterse her türlü yollar açılır, Kün fe yekün
Dün yemeğimi annemde yemiştim
İslim kebabı erişte yoğurt
Bugün tek öğün beslenme kararı aldım
Hasta ziyaretinde 1 dilim soğuk baklava ve Türk kahvesi yedim içtim
Afiyet şifa olsun geçmiş olsun tatlımBen yine dışardan yedim ama hasta olduğumu duyunca arkadaşım gönderdi yemeği
Gönlümden geçenin çok daha güzelini nasip etsin ablacımGönlü güzel kuzum benim
O dediğin şeyler olursa önce sen gel kal
Seni ağırlamak isterim
Dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşur demiş atalarGönlümden geçenin çok daha güzelini nasip etsin ablacım
Senin gönlünün güzelliği o yansıyan
İnşallah bir gün neden olmasın
Aynen öyle ablacımDağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşur demiş atalar
Rabbim kaderimize buluşmayı yazmışsa olur
Hadi inşaallahAynen öyle ablacım
Kııız belki elti olcaz
Ama senin becerikliliğin yanında ben iş bilmez kalacağımHadi inşaallah
Ben çok insan canlısıyım
Hep bir sıcak diyaloglarım olan eltim görümcem ,kayınvalidem ,kardeşlerim vs olsun istemişimdir
Allah iyiliğini versin emiAma senin becerikliliğin yanında ben iş bilmez kalacağım
Olsundu senle ekti olmak için değer uleyyynn
Ahahaha olur o iş bendeAllah iyiliğini versin emi
Olsun tatlım sen çayı demle
Ahhh canım bir daha düşün derim bağ evi işiniAllah razı olsun balımmmmmm
Ama şu kısa sürede hayal kurduğum adı bağ evi kendi normal müstakil evi yaptıamayacağım
Ablanın biri yaptırıyor geçen altın borcu verdiğim oldukça masraflı bir iş kenarda 1 1.5 Milyon olsa çok rahat olur ama ben kesenin dibini delmek istemiyorum iyice
Allah en hayırlı olanı nasip etsin
Allah razı olsun ablacimNe iyi yapmışsınız. Arkadaşının oğlu için de hayırlı olsun...
Allah razı olsun canımMaşallah canım çok sevindim hayırlı olsun bol bereketli olsun
bir kısmını oğluş harcasın bir kısmını onun adına altın falan al bence ilerde askerlik parası çıkar
Ay niye canım cektikiBizim okulda da yiyorlar canım hem de yağda kırıp böyle tereyağı kokuta kokuta
Hayırlı olsun ablacimMerhaba kızlar
Bugün annem ben tarlayı parselleyen kişiler tarlaya gittik yerlerimizi yani parsel sınırlarını öğrendik
Sonra öğleden sonra annemin alışverişleri vardı onları aldık biraz dışarılarda vakit geçirdik evine götürdüm, balkonda filan oturduk
Ikındı vakti okuldan bir arkadaşımın eşi safra kesesi ameliyatı olmuştu ziyarete gittim geldim
Şükür evin yolunu bulabildim
Geçmiş olsun canımBen yine dışardan yedim ama hasta olduğumu duyunca arkadaşım gönderdi yemeği
Beni beni bihterini?Gönlü güzel kuzum benim
O dediğin şeyler olursa önce sen gel kal
Seni ağırlamak isterim
Tebrik ederim oğluşunu…Evet hanımlar o gün bu gun
Oglusum yavrum evladım gara guzum burslulugu 478 puanla kazandı coook sevindik
Geçmiş olsun canım, neyin var?Ben yine dışardan yedim ama hasta olduğumu duyunca arkadaşım gönderdi yemeği