- 6 Ağustos 2010
- 38.799
- 68.144
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eridim şu annnnnGünaydınnnnnnnn balımmmmm
Bereketli olsun ablacım, durduğu yerde çoğalsın inşallahMerhaba kızlar nihayet evin yolunu bulabildim
Bugün maaşımla yaptığım ödemeler
Kredi kartı borcu
Altın günlerimin bedelleri
Büyük oğlana harçlık
Yurt dışına 2 kurbanlık bedeli
Kendime 2 gram altın
Kendime harçlık
Allah sonsuz bereket versin kazançlarımıza Amin
Altın sarı kızları da şuraya ekliyeyim
Yiririm bak seniEridim şu annnnn
Amin Allah razı olsun kuzucumBereketli olsun ablacım, durduğu yerde çoğalsın inşallah
Ahaha ye beni abla öp beni abla ben de seni yerimmm kiiiiiYiririm bak seni
Kurbanlarını da Rabbim kabul etsin, güzel güzel bineklik etsinler sana sıratta hemi de şimşek hızında geçirsinler inşallahAmin Allah razı olsun kuzucum
Amin amin çok amin ecmain inşaallah
Balım klavyeden bal damlıyor bal balKurbanlarını da Rabbim kabul etsin, güzel güzel bineklik etsinler sana sıratta hemi de şimşek hızında geçirsinler inşallah
Anzer balı mı ablacımBalım klavyeden bal damlıyor bal bal
Allah razı olsun canım benim
Allah hepimizin bütün Onun rızası için yapmaya çalıştığımız ibadetlerimizden razı olsun .
Bizlere ahirette de birarada olmayı nasip etsin
Amin
Hoş bulduk canım çok iyi değilim bazı ailesel problemlerim var sen nasılsınHoşgeldin canım nasılsın yoksun bayadır merak ettim
Yaa inşallah kolaylıkla ağız tadıyla çözersiniz canım. Rabbim huzurunu bozmasın selamete erdirsin bi an önceHoş bulduk canım çok iyi değilim bazı ailesel problemlerim var sen nasılsın
Çiçek balı çiçek zinnia çiçeğiAnzer balı mı ablacım
Aman ablacım senden de razı olsun Rabbim
Amin amin amiiinnnnn bizleri yolundan, sevdiklerinden, O’nu sevenlerden ayırmasın güzel Mevlam
Cennetin en güzel bahçelerinde en güzel köşklerinde bizi birbirimize komşu eylesin
Borçlardan arınmak en önemli birikim benceVaryemez abla birikim bu ay yok 40 bin borçtan düşelim teşekkür ederim
Allah selamet versin, kolaylıkla sorunlarınızı çözme basireti versin canımHoş bulduk canım çok iyi değilim bazı ailesel problemlerim var sen nasılsın
17.800kredi borcu ödendi +18 bin kredi kartı+ +14 bin gün parasiodemesi yapıldı (altın günleri bir tanesi 5bin TL lik aile içi kardeş günü)ilerleyen haftalarda durumuma göre altın gram vs alıp alamayacağım netleşir.milletin düğünleri debasladi illammbirseyler almalıyım vermeliyim.Allah sağlık sıhhat vere herkese bereket olamerhaba hanımlar
mayıs ayına dair birikim ya da borç ödeme bildirimlerinizi bekliyorum
@Arrietty_
@sempatik_kiz
@Findikfaresi123
zinnia
@Purpplee
@Beth18
Dilyy
I idilkaya
@Redpanda11
Allah sağlıklı bereketli eylesin. Acaba çok ayıp olmazsa bana da yurt dışı kurban paylasim yeri önerebilir misiniz? Bende bu yıl bir tane yurt dışında keseyim diyorum.tabi inşallah kesiyorlardirMerhaba kızlar nihayet evin yolunu bulabildim
Bugün maaşımla yaptığım ödemeler
Kredi kartı borcu
Altın günlerimin bedelleri
Büyük oğlana harçlık
Yurt dışına 2 kurbanlık bedeli
Kendime 2 gram altın
Kendime harçlık
Allah sonsuz bereket versin kazançlarımıza Amin
Altın sarı kızları da şuraya ekliyeyim
Allah ferahlık versin canım inşallahHoş bulduk canım çok iyi değilim bazı ailesel problemlerim var sen nasılsın