- 6 Ağustos 2010
- 38.786
- 68.051
Kuzum kıyamam sana kendine bitki çayı hazırla istersen tedbir amaçlıHayırlı akşamlar ablacım
Burası da ikindin bozdu hava
Ben de hasta olacak gibiyim her yerim acıyor iftarı zor hazırladım
Portakal varsa ye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum kıyamam sana kendine bitki çayı hazırla istersen tedbir amaçlıHayırlı akşamlar ablacım
portakal yedim ablacım bi de Parol içtim yarın oruçlu değilim en azından bol sıvı tüketirim inşallahKuzum kıyamam sana kendine bitki çayı hazırla istersen tedbir amaçlı
Portakal varsa ye
Allah acil şifalar versin canımportakal yedim ablacım bi de Parol içtim yarın oruçlu değilim en azından bol sıvı tüketirim inşallah
Amin inşallah ablacım Allah razı olsunAllah acil şifalar versin canım
Geçmiş olsun canimHayırlı akşamlar ablacım
Sağol canım direniyorum yıkılmadım ama ayakta da değilimGeçmiş olsun canim
Bereketli olsun ablacim afiyetle yeMerhaba hanımlar okuldan çıkınca annemi de alıp pazara gittim 230 tl harcadım, aldıklarım
Pırasa 25 tl
Peynir 120 tl
Havuç 20 tl
Domates 18
Kabak 12 tl
Marul ( annem aldı)
Lahana 20 tl
Portakal 15 tl
Allah razı olsun canımBereketli olsun ablacim afiyetle ye
Bereketli olsun ablacımMerhaba hanımlar okuldan çıkınca annemi de alıp pazara gittim 230 tl harcadım, aldıklarım
Pırasa 25 tl
Peynir 120 tl
Havuç 20 tl
Domates 18
Kabak 12 tl
Marul ( annem aldı)
Lahana 20 tl
Portakal 15 tl
AmiiiiinnnnnAllah razı olsun canım
Allah kazançlarımıza bol bereket versin
Offff ne yakışır be süpürdüğün sokaklarda tozu dumana katarsın heŞu aracı beğendim tek sorun peşin paranın olmayışı
İnşaallah tatlım inşaallahOffff ne yakışır be süpürdüğün sokaklarda tozu dumana katarsın he