Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karnabahar yaptım bendeeMerhaba hanımlar
Öğrenci velisinin bir tanesi 2.5 lt süt göndermiş hediye olarak Allah razı olsun, kesesine bol bereket versin ,işi gücü rast gitsin
Okuldan gelirken 500 tl lik kıyma aldım
Anneme uğradım, eve gelirken belediye gittim ,karta 300 tl lik su yüklettim suyun tonu ne kadar diye sordum 6.5 tl olmuş
bina ,dükkan vergisini sordum 431 tl de mayıs ayında ödenecek ilk taksiti ödedim gitmişken
Şimdi akşam yemeği olarak
Kuzu eti ve tarhana çorbasının yanına karnıbahar yemeği yapacağım nasipse
Sütlaç var yoğurt ve turşu da çıkarırım
Allah bol bereket versin kazançlarımıza hanelerimize
Amin
Ahh canım ne zor bir mesleğin varBenim moralim bozuk biraz malum 9 gün resmi tatil var ama biz sağlıkçılara vurmuyor hoş bana vuruyor süt iznim olduğu için ama başka arkadaşlarım zor durumda kaldı bir sürü olay başım ağrıyor sonra evdeki koca kişisiyle de tartıştım hepsi üst üste geldi iyiden gerildim sıcak duş bile etki etmedi
Amin canım sagolasinEllerine sağlık size de afiyet şifa olsun canım
Ahahah ben onun yanında ufak kaldım hanım kız diyelim o zaman, Rabbim tez vakitte hasarsız kalıcı şifalar versin
Amin ablacim. Maşallah halalarida babasida uzun evde en kısa benim 164um. oglus da 155 olmuş gelecek yıl oda geçer beni. gelip giden enseye şaplak atar artik
Abla adresini ver yollayayımkarnabahar yaptım bendee
ama bir acı biber turşum yok işteeee
Iftari yapıp akşam namazını kılıyorum sonra tavuk gibi erkenden yatıyorumRabbim oruçlarımızı kabul etsin bugün herkes pek sakin
Kıyamam canım yaPizza yaptım bende iftara.
Ekmek kadayıfı vardı dünden yedik bitti
Yemekten sonra buzdolabini bosaltiyordum silmek için
Elimde yemek kabı sen kapak açıl yere saçıl
Halim beyaz boydan boya salçalı yemek
Kafayı yicektim.
Hemen beyaz sabunlu sıcak suyla sildim önce uzerinede bulaşık deterjaniyla geçtim. Çıktı gibi kirisin belli olur. Olmadı yıkamaya vercem1 saat uğraştım yeminle kendime söylene soylene
Inşaallah bir an önce huzura kavuşursun canımBenim moralim bozuk biraz malum 9 gün resmi tatil var ama biz sağlıkçılara vurmuyor hoş bana vuruyor süt iznim olduğu için ama başka arkadaşlarım zor durumda kaldı bir sürü olay başım ağrıyor sonra evdeki koca kişisiyle de tartıştım hepsi üst üste geldi iyiden gerildim sıcak duş bile etki etmedi
En güzeli erken yatacan erken kalkacakIftari yapıp akşam namazını kılıyorum sonra tavuk gibi erkenden yatıyorum
Saat 10 yatağa kon diyorum benimki 10 dan biraz önce oluyor ama neyse
Ah anla ona da zaman bulamıyorum kiAhh canım ne zor bir mesleğin var
kocayı boşver takılma, ne dersen yoracak seni, hele ki sen onu dinleme anlama sakinliğinde değilsen.
aç sevdiğin bir parçayı kapa gözlerini kendin için dinlen biraz