- 24 Ağustos 2012
- 11.982
- 26.197
Subat ayinda da var canim. Yazmamisim kusura bakmaEkledim canım bereketli olsun Şubat ayında bildirim yok liste doğru değil mi ? Kontrolünü yapar mısın tatlım
100 euro
1 ceyrek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Subat ayinda da var canim. Yazmamisim kusura bakmaEkledim canım bereketli olsun Şubat ayında bildirim yok liste doğru değil mi ? Kontrolünü yapar mısın tatlım
Canım senin ex de aday olmuştu dimi, doğru mu hatırlıyorum?Evettttttt tatlım
Başkanımız çalışıyor ilçem daha güzelleşsin yatırımlarla, derdimiz gerçekten bu
Allah'ım nasip etsin ,başkanın kuyusunu kazanıp kalleşlik yapanları ,kişisel hırslarıyla hareket eden o akbabaları yok etsin çok amin
Ablammmmm yaz sen yaz geçen dediğim gibi ben telefonun internetini kapatıyorum zaten duymam amaBak yaaa
uyuyacağız yazdığınızı görünce ses çıkartmayayım diye düşünüp yazdıklarınızı okuyup kapattım.
2 saat yazışmıssınız sonra
Hayır, o belediye başkanı adaylarından birinin yanında geziyor değişik çıkarlarını gerçekleştirmek içinCanım senin ex de aday olmuştu dimi, doğru mu hatırlıyorum?
Ekledim canım bereketli olsunSubat ayinda da var canim. Yazmamisim kusura bakma
100 euro
1 ceyrek
Sen güzellik uykusundaydın çiçeğimBak yaaa
uyuyacağız yazdığınızı görünce ses çıkartmayayım diye düşünüp yazdıklarınızı okuyup kapattım.
2 saat yazışmıssınız sonra
Amin amin aminHayır, o belediye başkanı adaylarından birinin yanında geziyor değişik çıkarlarını gerçekleştirmek için
Allah nasip etmesin çok amin ,çocuklarıma haram yedirmesin bu vesileyle
Bereketli olsun canım benimGünaydın
Maasim belli olmuş. Evdeki hesap carsiya uyarsa ekstra ödeme yapabilecegim faizi yuksek olan borca
Tesekkur ederim hepimizin bereketli olsun. Hepinize guzel gunler diliyorumEkledim canım bereketli olsun
AminBereketli olsun canım benim
Allah,razi olsun. Flixotide ablacimüzüldüm kuzuya canım
Allah tez vakitte şifasını versin
ilacın ismi nedir canım bulamadığınız
Ay çok sevindim sahsenRamazan bayramı tatili 9 gün olacakmış ilgilenenlere duyrulur hanımlar
İnşallah canım sagolGeçmiş olsun canım ciğerlere indiyse çok dikkat et inşallah çabucak atlatır
Sagolasin Antibiyotik değil canım fis fis ilaciÇok geçmiş olsun canım bazı antibiyotiklerde üretimi durmuş o yüzden piyasada bulunmuyormuş biz de geçen bi tane bulamadık muadili de yokmuş başka bi antibiyotik aldık artık
Harcadıkların kat kat değerlenerek size geri dönsün inşallah
Güle güle kullan canimMakinem geldi bugün kurulumunu yapmışlar yarın çalışstırırım iftardaki bulaşıklar doldurmadı inşallah güzel çıkar amin
Çok sagol canimcok gecmis olsun canim insallah ilacda hemen bulunur
Bereketli olsun canimGünaydın
Maasim belli olmuş. Evdeki hesap carsiya uyarsa ekstra ödeme yapabilecegim faizi yuksek olan borca
Ablacim ilacın muadilini bulduk sagolasinüzüldüm kuzuya canım
Allah tez vakitte şifasını versin
ilacın ismi nedir canım bulamadığınız
Sevindim canımAblacim ilacın muadilini bulduk sagolasin
Allah acil şifalar versin canımAblacim ilacın muadilini bulduk sagolasin