- 6 Ağustos 2010
- 38.743
- 67.938
Amin tatlımMaalesef öyle ablacım yaşam şartları çok zor ve giderek zorlaşıyor Allah hepimizin yardımcısı olsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin tatlımMaalesef öyle ablacım yaşam şartları çok zor ve giderek zorlaşıyor Allah hepimizin yardımcısı olsın
Allah razı olsun canım benimAllah bereket versin ablacım
2.470 telaaaaa çorpiii beşşMerhaba kızlar okuldan çıktıktan sonra anneme uğradım eve gelirken kuyumcuya uğradım fiyat sormaya 2470 tl dedi altının gramına
Yarın günümüz var 20000 tl yi geçer sanırım 5 gr ve yarım altın bedeli
Sonra markete girdim bakayım lazım olabilecek birşeyler var mı bana göre diye
Bulmaz mıyım hiç
1 koli yumurta, 350 gr lık çikolata (misafir için ),700 gr lık beyaz peynir ,süzme yoğurt
296.75 tl ödedim
Günün 2. Öğünü olarak karnıbahar yemeği ve yoğurt, acı biber turşusu planladım
Ablacım geçmiş olsuntansiyonum yükseldi baş ağrısı yordu beni bugün çok
halen reglim yok ama var
yattım kalktım gün boyu
akşama dünden kalanlara kaşarlı domatesli pidemsi bir şey ekledim
Geçmiş olsun çiçeğimtansiyonum yükseldi baş ağrısı yordu beni bugün çok
halen reglim yok ama var
yattım kalktım gün boyu
çiçeaaamm dediii banaaGeçmiş olsun çiçeğim
Teşekkür ederim abla çok sağolDilyy canım sağlık çalışanları günün kutlu olsun sağlık ve huzur içinde nice yıllara
Amin canım çok teşekkür ederim inşallah hepimizinGünün kutlu olsun cano daha iyi şartlarda huzurlu çalışacağın güzel yılların olsun Dilyy
Geçmiş olsun abla çoktansiyonum yükseldi baş ağrısı yordu beni bugün çok
halen reglim yok ama var
yattım kalktım gün boyu
Ablacım şimdi nasılsın?çiçeaaamm dediii banaa
Oyyyy kıyamam ben onlaraBende Ramazandan ötürü hep bir koşturmaca içindeyim buraya sadece çocukları uydururken bakacak zaman buluyorum neredeyse bugün de doktorlarımıza pasta yaptırmıştık bir tanesi evine davet etti oraya gittim çocukları eşime bırakıp bir saat oturdum geldiğimde iki çocukta gözü yaşlı kapıda beni bekliyordu şimdi de onları uyutuyorum
Bereketli olsun ablacimMaaşlar hesaplanmış 42096 tl Allah bereket versin
Yarın nasip olursa yaklaşık 5000 tl si hariç hepsi gerekli yerlere dağıtılır.
Geçmiş olsun ablacim nasılsın oldun?tansiyonum yükseldi baş ağrısı yordu beni bugün çok
halen reglim yok ama var
yattım kalktım gün boyu
Allah kabul etsin ,afiyet şifa olsun canımBugün oruca başladım Allah kabul etsin
İftarda buzluktan istavrit çıkarıp kizarttim salata yaptım, şalgam eşliğinde iftar yaptık oğlusla.
Yarin maaş günü,birazcık eksideyim bakalım ne gidecek ne kalacak.