• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Dedemin babasının malları zamanında 5 kardeş arasında bir araya gelinip de paylaşılmamış ...

8 sene önce il merkezindeki bir inşaat şirketi bizim malların peşine düşmüş avukatları aracılığı ile biz mirasçilardan gerekli işlemlerin yapılması amacıyla vekalet aldılar

O gün bugündür birkaç kez konunun davaları görüldü geçen davanın birinin son aşamalarına gelinmiş il merkezindeki 170 tane arsanın bilir kişi tarafından verilmiş değer tespit raporunun dosyasını avukat hanım watsapptan bana gönderdi...

170 arsa bedeli 91 milyonun tl nin üzerinde bakalım bu işin sonu nereye varacak bekliyoruz

Davası süren mahkemelerin de hayırlı bir şekilde ve kolaylıkla sonuçlanmasını diliyorum...

Kaç mirasçı olduğunu biliyorsan sana düşecek miktarda az çok hesaplayabilirsin

Kaç mirasçı olduğunu biliyorsan sana düşecek miktarda az çok hesaplayabilirsin
330 fakat avukat hanım herkesin evlat torun vs sayısı farklı adil bir paylaşım için çalışıyorum dedi
O sebeple babamın ve dedemin veraset ilamını istedi
Babaminkini bulup gönderdim dedem için ise salı günü veraset ilamı için dava açtım

330 fakat avukat hanım herkesin evlat torun vs sayısı farklı adil bir paylaşım için çalışıyorum dedi
O sebeple babamın ve dedemin veraset ilamını istedi
Babaminkini bulup gönderdim dedem için ise salı günü veraset ilamı için dava açtım

Hayırlısı olsun
Davalar da çabuk sonuçlanıyorsa sizin şehirde daha ne istenir

Hayırlısı olsun
Davalar da çabuk sonuçlanıyorsa sizin şehirde daha ne istenir
Allah razı olsun canım
Bu miras davası için 2014 te avukata noterden vekalet verdik 2018 yılından beri sürüyor sadece bir tanesinde karar çıktı ,yakında diğerlerinden de karar çıkar ve iş herkes için hayırla sonuçlanır inşaallah

Allah razı olsun canım
Bu miras davası için 2014 te avukata noterden vekalet verdik 2018 yılından beri sürüyor sadece bir tanesinde karar çıktı ,yakında diğerlerinden de karar çıkar ve iş herkes için hayırla sonuçlanır inşaallah

330 kişinin vekalet vermesi 4 yıl sürmüş olabilir mi 😅

Bakalım seninki ne kadar sürecek

330 kişinin vekalet vermesi 4 yıl sürmüş olabilir mi 😅

Bakalım seninki ne kadar sürecek
Tabi vekalet verenler duruma itiraz edenler derken bu kadar uzun sürdü

Ayrıca hak sahipleri dünyanın 4 bir yanına dağılmış durumda kimi Türkiye 'nin çeşitli illerinde istanbul 'dan Diyarbakır 'a kimi Ankara 'da kimi Uşak 'ta izmir 'de

Kimileri Yurt dışında Amerika 'da Ingiltere'de

Benim dava için 15 gün sonra gelin alın dediler veraset ilamını alıp avukat hanıma göndereceğim nasipse

E bordro yayinlandi 8300 küsür tl maaş % 2.5 fark ve 14 günlük maaş fark hariç ,onlar da önümüzdeki haftalarda hesaplara yatırılır .

Allah bereket versin kazançlarımıza ,amin ...

E bordro yayinlandi 8300 küsür tl maaş % 2.5 fark ve 14 günlük maaş fark hariç ,onlar da önümüzdeki haftalarda hesaplara yatırılır .

Allah bereket versin kazançlarımıza ,amin ...

Allah bereket versin

Benimki %30 artmış

%36 artmayacak mıydı ?

%2,5 dediğin ne ?

Bir de sen çocuk yardımı alıyor musun ?

Toplu ikramiye hepimizde aynı mı acaba o da mı değişken

Allah bereket versin

Benimki %30 artmış

%36 artmayacak mıydı ?

%2,5 dediğin ne ?

Bir de sen çocuk yardımı alıyor musun ?

Toplu ikramiye hepimizde aynı mı acaba o da mı değişken
Bu ay sendika aidatı ,toplamdaki %30.5 zam, 14 günlük maaş farkı var

Şubat ayındaki maaşımız normal maaşımız olacak

Bu ay sendika aidatı ,toplamdaki %30.5 zam, 14 günlük maaş farkı var

Şubat ayındaki maaşımız normal maaşımız olacak

Buraya yazdıktan sonra nette gördüm 30,5 olduğunu . Benimki buçuk artmamış . Tam 30 artmış .

Bu 14 günlük fark mesela senin maaşın 1.800 arttıysa , 900 olarak mı yatacak

Back