Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Ben şu memur ve öğretmen maaşlarını bir türlü anlamıyorum maaş farkı, artı zam vs. Arkadaşım senin maaşın şu, diyemiyorlar mı, 3-5 neyse… hep özel sektörde olduğum İçin sanırım … :)

Benim elemanların yıllık zam oranı % 10 lardaydı normalde, ara ara oran artardı ama bu yıl malum şartlardan dolayı % 40 ‘ın üstünde bir zam yaptım.,.

Hayırlı sabahlar, bu arada

Amin hepimize

%36 zamsa 6.020 nin %36 sı 2.167 TL yapar . 8.187 ediyor.
39 -40 günlük doğalgaz faturam 757.6 tl gelmiş

Kaç metre küp

Günaydın kızlar hepimize hayırlı işler

Geçen hafta 290 tl harcamışım

Bu hafta bakalım ne kadar harcayacağım bilmiyorum, eksik pek birşey yok

Bugün öğrenciye süt sipariş ettim 15 tl ona veririm ...

Reisi cumhur olacak hanımsın

Ağanın eli tutulmaz işte böyle...

Verirken 3 'ün 5 'in hesabını yapıp milleti kabız etmenin vergi olarak enflasyon olarak zam yaparken de çaaaattttttt diye millete en az %50 bazı kalemlerde %130 zam yapmanın alemi yok

Ama haksız mıyım? Yok vergi dilimine girdi, yok ikinci altı ayda yansıtılacak zam vs
Bu nedir? Maaş net olmalı, insanlar da ona göre işini gücünü ayarlamalı diye düşünüyorum… :)

Ahhh ahh, her şey düzene girerdi de, siyaset bana göre, benim dahil olacağım bir platform olmaktan çok çok uzak, maalesef…

Hayırlı sabahlar, hayırlı günler, hayırlı işler her birimize inşallah…

Şimdi kendime indirimden 578 tl ye bir bot aldım ne zamandır hoşuma gidiyordu kendime hediyem olsun

Eklentiler

• 20220112_193648.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 71
Merhaba bu hafta mutfak ihtiyacı sadece 26.75 tl harcadım şu ana kadar ihtiyacım birşey yok
Aldıklarım süt ve maden suyu idi.

Küçük oğlan yarın geliyor bu hafta alışverişe çıkacağız baban ona göre ya para versin ya kredi kartını göndersin dedim

Evde aman aman hiçbir ihtiyacım yok ama bazı ürünlerin stoğunu yapmak istiyorum

Dedemin babasının malları zamanında 5 kardeş arasında bir araya gelinip de paylaşılmamış ...

8 sene önce il merkezindeki bir inşaat şirketi bizim malların peşine düşmüş avukatları aracılığı ile biz mirasçilardan gerekli işlemlerin yapılması amacıyla vekalet aldılar

O gün bugündür birkaç kez konunun davaları görüldü geçen davanın birinin son aşamalarına gelinmiş il merkezindeki 170 tane arsanın bilir kişi tarafından verilmiş değer tespit raporunun dosyasını avukat hanım watsapptan bana gönderdi...

170 arsa bedeli 91 milyonun tl nin üzerinde bakalım bu işin sonu nereye varacak bekliyoruz

Davası süren mahkemelerin de hayırlı bir şekilde ve kolaylıkla sonuçlanmasını diliyorum...

Orta paragraftaki özelliğinden dolayı hayranım sana . Tebrik ederim. Keşke ben de öyle olabilseydim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…