- 28 Mart 2020
- 6.267
- 24.592
- 298
Valla hiç sormaSizin evliliğiniz tam tez konusu canım…
Yuklenemiyorum abla pandemide iş yok diye iyice bıraktı olanı daYok yok seninki asla bırakmaz seni
Sen bulunduğun şartlar içerisinde maddi olarak karşı tarafa yüklenmeye bak
Ben anasıyla bırakıp gelmiştim ama anasının bizimkiyle ilgilendiğini hiç sanmıyorumValla hiç sorma
Bi insan ne kadar sasirabilirse adam beni surekli şaşırtıyor masallah . Daha ne olabilir dedikce gümletiyor pasam.
Hayir beni tutan biseyde yok ha aman cocuklar varda bosanamiyorum desem yalan söylemiş olurum ve bilirsinizki ben hiç yalan sevmem
Bırakmıyor ya bildiğin kac kere denedim.
Parasida yok sömürsem
O sömürüyor hem maddi hem manevi
Aklı cikiyor ama bosayacam diye biliyor gitse anasıyla yaşayamaz bi başkası mümkün değil çekmez bunu
Tehdit de ediyor bosanacam diyince.
Neyse demek daha bıçak kemiğe dayanmadı. Dayanınca tekrar dusunecem
Amiiin Rabbim buyuk bekliyorum bende biseylerBen anasıyla bırakıp gelmiştim ama anasının bizimkiyle ilgilendiğini hiç sanmıyorum
Zaten 14 ay sonra da öldü
Benim çocuklarım anne tamam sen haklısın ama bunu lütfen boşama evlenir çoluk çocuğa karışır bizim dengemizi alt üst eder
Sen evlenmeyi düşünmüyorsan ne olur biz ayaklarımız üzerinde durana kadar boşanma sonrası Allah kerim hiç dünya mahkemesine düşmeden inşaallah baban ölür de boşanırsınız diyor büyük oğlan
Hayırlısı bakalım Allah büyük nasıl biliyorsa öyle çözsün bu işi
Sakın söyleme herşeyi bilmesine gerek yokYuklenemiyorum abla pandemide iş yok diye iyice bıraktı olanı da
Iyiki salon takımını degistirmisim. Pandemiden once .
Oglana oda takimi aldık yarısını ben verdim.
Bu aralar soldan soldan geliyorlar yine. Neyse Du bakalım
Gecen benim maaşı hesaplıyordu şu kadar zam gelcek diye. Bilmiyorki gorevde yükselince gelecek maasisoylermiyim hic
Kesinlikle öyle.Sakın söyleme herşeyi bilmesine gerek yok
Bildirilecek insan var bildirilmeyecek insan var
Hoşgeldin sefalar getirdin canımBodoslama girdim okuyamadim k.bakmayin
Biz sahtekar insanlar değiliz karşımızdaki dengesizlere karşı tedbirimizi almaya çalışıyoruzKesinlikle öyle.
Öncede sorduğunda eksik söylerdim
kendi tilki kafasında hesap yapıyor biseyler.
Biriktirdiğimi biliyor ama ne kadar bilmiyor. Annemler ev yaptırıyor ne kadar birikim varsa hepsini verdim bisey olursa üstümde hiç param yok
En güzel özet bu olmuş ablaBiz sahtekar insanlar değiliz karşımızdaki dengesizlere karşı tedbirimizi almaya çalışıyoruz
Yoksa evlenirken ne hayallerimiz vardı, ne umduk ne bulduk ...
Obur dünyada hesaplasiriz be ablam Allah büyük. Hakkım da helal degil onlar düşünsünBiz sahtekar insanlar değiliz karşımızdaki dengesizlere karşı tedbirimizi almaya çalışıyoruz
Yoksa evlenirken ne hayallerimiz vardı, ne umduk ne bulduk ...
Hakkınızda hayırlısı olsun canım…Valla hiç sorma
Bi insan ne kadar sasirabilirse adam beni surekli şaşırtıyor masallah . Daha ne olabilir dedikce gümletiyor pasam.
Hayir beni tutan biseyde yok ha aman cocuklar varda bosanamiyorum desem yalan söylemiş olurum ve bilirsinizki ben hiç yalan sevmem
Bırakmıyor ya bildiğin kac kere denedim.
Parasida yok sömürsem
O sömürüyor hem maddi hem manevi
Aklı cikiyor ama bosayacam diye biliyor gitse anasıyla yaşayamaz bi başkası mümkün değil çekmez bunu
Tehdit de ediyor bosanacam diyince.
Neyse demek daha bıçak kemiğe dayanmadı. Dayanınca tekrar dusunecem
Aminn cnmHepinize rabbim hayırlı kapılar açsın ... Tüm sıkıntılar son bulsun inşaallah
Bende de varda artık alıştım gibi bişi ama eşimle yok çok şükür
Buranın sayesinde az az atmayı öğrendik
Bisiler biriktirmeye o bile nasıl sevindiriyor insanı mutlu ediyor ama dövize inancım kalmadı en iyi Gr altin gözüyle bakmaya başladım ona da acelem yok ne zaman birikirse diye sonuçta zamanı belli olmayan bı birikim olcak kenarda güvencemiz olcak amaç araç yok yani
Herşey uçmuş ya ucuz diye gittiğimiz pazarda hersey ateş resmenrabbim herkesin yardımcısı olsunn
Tesekkur ederimHakkınızda hayırlısı olsun canım…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?