- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.018
- 478
Haklisin ablacım ne dsesm boş gümüş alayım yine o zaman ne bliym en sabit duran oCanım iç sesini dinle burada kimse şunu al diye net birşey diyemez
Bu aralar piyasalar toz duman resmen göz gözü görmüyor
Bir miktar tl param var kararsızım şahsen
Bereketli olsun canım .....9.28 Gr gumus aldim 4.46 Gr diğer hesabda hayirlsiiula cogalir insallah
Sağol ablamBereketli olsun canım .....
çoğalır çoğalır hiç merak etme sen
Umarim hedefini fazlasiyla tutturursun abla. Kolayliklar diliyorum. Ben henuz bir hedef belirleyemedim kendime. O kadar belirsizki her seyÖnümüzdeki yıl birikim için nasip olursa hedefim ; borcum olan 2400 euro ve 8 cumhuriyet altınını ödemek ...
Allah razı olsun canımUmarim hedefini fazlasiyla tutturursun abla. Kolayliklar diliyorum. Ben henuz bir hedef belirleyemedim kendime. O kadar belirsizki her sey
Hayırlı olsun abla mutluluklar dilerim kızına kolay degil.bu devirde düğün yapmakSelam kızlar
Eşim ortak harcama bütçemizi yapmış
Benim maaş direk ona
Kendi kredi kartı harcamam, harçlığım hariç
..
Sağlık olsun düğün yaptık, kızımızı evlendirdik sonuçta
Büyük kalemler bitiyor inşallah ocak ayında birikime geçerim diye düşünüyorum
İnşallah yaparsın abla çok bakamadım buraya carcabucak biter umarım borçlarınÖnümüzdeki yıl birikim için nasip olursa hedefim ; borcum olan 2400 euro ve 8 cumhuriyet altınını ödemek ...
Allah razı olsun canımİnşallah yaparsın abla çok bakamadım buraya carcabucak biter umarım borçların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?