- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
Evet, hemşireyimAmin canım sağolBen de pazartesi bekliyordum, şaşırdım.Bu arada gönlüne göre bir eve kavuşmayı nasip etsin Rabb'im
Allah kolaylık versin.Hemsire misiniz
Sizi ilk görüyorum sanırım, hoş geldiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet, hemşireyimAmin canım sağolBen de pazartesi bekliyordum, şaşırdım.Bu arada gönlüne göre bir eve kavuşmayı nasip etsin Rabb'im
Allah kolaylık versin.Hemsire misiniz
Lets go canım ben,nick değiştirdim.Evet, hemşireyim
Sizi ilk görüyorum sanırım, hoş geldiniz
Nasıl gidiyor hayat, iyi misin canım?Lets go canım ben,nick değiştirdim.
Allah kolaylık versin
Bugünlerimize hamd olsun diyeyim.Nasıl gidiyor hayat, iyi misin canım?
Bugünlerimize hamd olsun diyeyim.
Okul çocuk ev yorucu oluyor pandemi de iyice sıktı.
Sağlık olsun.
Sen nasilsin kızın yerleşti mi iyice
Afiyet olsun canımTünaydın güzel hatunlarrr
Kahvaltıdabugün patates kızartması haşlanmış yumurta muz peynir zeytin ş.siz çay vardı.
Dünden mantarlı tavuk sote kaldı onu yeriz.
101 e uğradım. İndirimli peynirlerden aldım. Ahir kaşar peyniri aldım buzluğa atacağım. Torku tereyağı indirim vardı aldım, bölüp buzluğa attım.
10 tl üstü Nestle çikolatalardan ve Crunchlardan aldım.
Avokado 5.45 tlye bulamamıştım. 2 tane bulup aldım
10 tl üstüne fairy indirimli ve bulaşık makinesi tableti indirimli almak isterseniz. Benim stok sağlam şükür![]()
Aldıklarını güle güle kullan canımKızlar unuttum bir de 6 lı fincan takımı aldım.
8.18den 85 dolar aldım bugünBiraz yüksekten almış oldum gerçi olsun
Peynirler buzluktan çıkınca kötü olmuyor mu hiç denemedim de ondan merak ettim canımTünaydın güzel hatunlarrr
Kahvaltıdabugün patates kızartması haşlanmış yumurta muz peynir zeytin ş.siz çay vardı.
101 e uğradım. İndirimli peynirlerden aldım. Ahir kaşar peyniri aldım buzluğa atacağım. Torku tereyağı indirim vardı aldım, bölüp buzluğa attım.
10 tl üstüne fairy indirimli ve bulaşık makinesi tableti indirimli almak isterseniz. Benim stok sağlam şükür![]()
Peynirler buzluktan çıkınca kötü olmuyor mu hiç denemedim de ondan merak ettim canim.Aldiklarij bereketli olsunTünaydın güzel hatunlarrr
İyi dersler canım.Merhaba kızlar hayırlı günler olsun hepimize
Şu an okuldayım
Yarın tartı günüm ama bugün tartıda 66.7 kg yi gördüm ,mutluyum![]()
Sağol canım. Kaşar peyniri koyuyorum geneldi canım. Hiç bozulma yapmadı. 1 ya da 1,5 kg alıp bölüp buzluğa atıyorum sürekli ben.Peynirler buzluktan çıkınca kötü olmuyor mu hiç denemedim de ondan merak ettim canim.Aldiklarij bereketli olsun
Canim ben kaşar koyarım bir de sonbaharda Çanakkale'den getirttiğim peynirleri dilimleyip koydum yiyeceğim kadar 2 3 günlük çıkartıp tükettim harikaydıPeynirler buzluktan çıkınca kötü olmuyor mu hiç denemedim de ondan merak ettim canim.Aldiklarij bereketli olsun
Sağolasın canım benimİyi dersler canım.
Kilo verişin gayet istikrarlı tebrikler![]()
Sağol canım. Kaşar peyniri koyuyorum geneldi canım. Hiç bozulma yapmadı. 1 ya da 1,5 kg alıp bölüp buzluğa atıyorum sürekli ben.
Sağolun kızlar ben de yapayım öyleCanim ben kaşar koyarım bir de sonbaharda Çanakkale'den getirttiğim peynirleri dilimleyip koydum yiyeceğim kadar 2 3 günlük çıkartıp tükettim harikaydı
Maşallah canım azmineBugün tartı günümüz 4. Takım olarak
66.4 kg yim .Geçen cumadan bugüne 600 gr gitti![]()