Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canım.Grup bu ara bayagi durgun,birikim yapamama sebebiyle demekki.Allah bereketli kazançlar nasip etsin hepimize bol birikimler yapabilelim inşallahMerhaba arkadaşlar uzundur yazmadım ara ara okudum ama birikim olmayınca pek yazacak bir şeyde olmuyor. Bide ikinci zümrem emekli olunca derslerinin bir kısmını aldım ders yüküm biraz arttı
Doğru diyorsun canım oda rızıkHoşgeldin canım.Grup bu ara bayagi durgun,birikim yapamama sebebiyle demekki.Allah bereketli kazançlar nasip etsin hepimize bol birikimler yapabilelim inşallah
Ekstra ders demek ekstra rızık demek Allah bereket versin.Ben de iyep kursu isteyeceğim.Simdilerde yapacağız ne yaparsak
İyi akşamlar canım nasıl geçti gününIyi akşamlar kızlar
Güzeldiİyi akşamlar canım nasıl geçti günün
Oooo süpersin canımGüzeldi
Saat 10 da kalktım kahvaltımı yaptım
12.30 da annemi de alıp yürüyüşe çıktım
Onu dönüşte bir iki parça ihtiyacını almak üzere pazara götürdüm
Sonra annemi evine bıraktım
Bir arkadaşımla biraz daha düz olmayan bir güzergahta yürüyüş yaptık
Bugün toplamda 11000 adımı geçti sonrasını da saymadım
3 saat yürüyüş yaptım
Marketten ihtiyaçları da aldım
16.30 da eve girdim
Oğlan krep istedi sabahtan telefonda istedi
Yanına kahvaltılıklar çay demledim patates salatası yaptım hafif acılı
Cuma günü 67 kiloyu gördüm
Tam 12 kilo verdim
Toplam kilomun % 15 ini vermiş bulunmaktayım
Allah kolaylık verir inş. canım.Hafta içi ikişer ders saati iyep kursu istedim, bakalım.Gunde 6+2 ders yorucu olacak ama birikim için iyi olacak inşallah![]()
Amin canım sağolAllah kolaylık verir inş. canım.
Mümkün olduğunca biriktirme zamanı![]()
Tünaydın canım yemekleri pişmek üzere mantarlı tavuk sote patatesli bulgur pilavı yaptım. Mutfağı toparladım dolapları yüzünden sildim mutfağın yerlerini sildim. Öğlen olduGünaydın kızlar
Şu gün oldu ekderslerden haber yok![]()