Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Merhaba arkadaşlar uzundur yazmadım ara ara okudum ama birikim olmayınca pek yazacak bir şeyde olmuyor. Bide ikinci zümrem emekli olunca derslerinin bir kısmını aldım ders yüküm biraz arttı

Merhaba arkadaşlar uzundur yazmadım ara ara okudum ama birikim olmayınca pek yazacak bir şeyde olmuyor. Bide ikinci zümrem emekli olunca derslerinin bir kısmını aldım ders yüküm biraz arttı
Hoşgeldin canım.Grup bu ara bayagi durgun,birikim yapamama sebebiyle demekki.Allah bereketli kazançlar nasip etsin hepimize bol birikimler yapabilelim inşallah 🤲
Ekstra ders demek ekstra rızık demek Allah bereket versin.Ben de iyep kursu isteyeceğim.Simdilerde yapacağız ne yaparsak

Hoşgeldin canım.Grup bu ara bayagi durgun,birikim yapamama sebebiyle demekki.Allah bereketli kazançlar nasip etsin hepimize bol birikimler yapabilelim inşallah 🤲
Ekstra ders demek ekstra rızık demek Allah bereket versin.Ben de iyep kursu isteyeceğim.Simdilerde yapacağız ne yaparsak
Doğru diyorsun canım oda rızık
İdare çoğunu sana verelim dedi
Benim bebek küçük olduğu için az verin dedim 11 saat ben aldım 17 saatte ücretli arkalar veriler

İyi akşamlar canım nasıl geçti günün
Güzeldi

Saat 10 da kalktım kahvaltımı yaptım
12.30 da annemi de alıp yürüyüşe çıktım
Onu dönüşte bir iki parça ihtiyacını almak üzere pazara götürdüm
Sonra annemi evine bıraktım

Bir arkadaşımla biraz daha düz olmayan bir güzergahta yürüyüş yaptık
Bugün toplamda 11000 adımı geçti sonrasını da saymadım
3 saat yürüyüş yaptım
Marketten ihtiyaçları da aldım
16.30 da eve girdim
Oğlan krep istedi sabahtan telefonda istedi
Yanına kahvaltılıklar çay demledim patates salatası yaptım hafif acılı

Cuma günü 67 kiloyu gördüm
Tam 12 kilo verdim
Toplam kilomun % 15 ini vermiş bulunmaktayım

Güzeldi

Saat 10 da kalktım kahvaltımı yaptım
12.30 da annemi de alıp yürüyüşe çıktım
Onu dönüşte bir iki parça ihtiyacını almak üzere pazara götürdüm
Sonra annemi evine bıraktım

Bir arkadaşımla biraz daha düz olmayan bir güzergahta yürüyüş yaptık
Bugün toplamda 11000 adımı geçti sonrasını da saymadım
3 saat yürüyüş yaptım
Marketten ihtiyaçları da aldım
16.30 da eve girdim
Oğlan krep istedi sabahtan telefonda istedi
Yanına kahvaltılıklar çay demledim patates salatası yaptım hafif acılı

Cuma günü 67 kiloyu gördüm
Tam 12 kilo verdim
Toplam kilomun % 15 ini vermiş bulunmaktayım
Oooo süpersin canım 💪🤩
Ben de bugunlerde bir sağlıklı yaşam rutinleri başlatma ihtiyacı duyuyordum.Az önce bir topik keşfettim oradan aldığım gazla yarın başlıyorum kısmetse 😃
Yaş geçiyor,stres ve sıkıntının yoğun olduğu şu zamanlarda bana iyi geleceğini düşünüyorum,bakalım.Hatta yakınımda fitness salonu var fiyatı nedir çok uçuk değilse oraya da başlamak isterim ama bir yandan da oglus için 100 TL bile eksiltmek istemiyorum birikimi,bir yandan da beden ve ruh sağlığim için yatırım, bilemiyorum bakalım.Gunluk yürüyüşler kilo verdiriyor mu cidden,onu da yaparım aslında günün bir saatini ayırarak.Oglustan dolayı evden çıkmak zor olsa da

Günaydın arkadaşlar 🌞
Güne sağlıklı bir kahvaltı ile başladım 💪
Dün gece meditasyon diye bir uygulama varmış onu indirdim ama çocukla onlari dinlemek uygulamak ne mümkün 🙄
Bır ay deneyeyim bakalım ama güzel bir şey.
Sizler neler yapıyorsunuz bakalım

Geçen kumbaramdaki bozuklukları saydım, 35 TL çıktı :KK54: kağıt paralara dokunmuyorum birikim yaptığım için, cüzdanımdaki para da bitmişti o bozukluklarla idare ettim.

Merhaba kızlar mutlu huzurlu pazarlar

Kahvaltımı yaptım marketten alınacakları aldım

Akşama tavuk döner yapacağım nasipse
Tavukları marine edeceğim sosu hazırladım gerekli işlemleri yapıp dolaba koydum .

Bir de sebze çorbası koydum ocağa

Sabahtan dukan içeceğimi hazırlamıştım buz gibi olmuş dolapta şimdi onu yudumluyorum

Çamaşırları ve bulaşık makinesindeki yıkananları yerine yerleştirdikten sonra evi süpürürüm.

Çocuklara sınav sorusu hazırlarım

Dün büyük oğlan haftalık 300 tl yi alıp getirmiş babasından onu da cüzdan kumbaraya koydum
Nasılsa kredi kartıyla alışveriş yapıyorum.

Selamlarrrr
Kızımla kahvaltımız kahve keyfimisss mutfağı ortalığı toplamam ardından oğluşla okula gelmem...
Dün patates püresi köfte yapıp yedik. Bugün yemekte portakallı kereviz ve patatesli kıymalı çörek var.
Okuldan döndüğümde evi süpürme planım var.
Ekdersimiz yatmak üzere bir küçük altın almak istiyorum.

Merhaba kızlar
Okula gidip geldim
Nöbeti de bitirdim
Eve gelince akşam kendim için kelle paça koydum ocağa 😍
Oğlan için kıymalı bezelye, pirinç pilavı , yoğurt var
Ekdersler henüz yatırılmadı
Bu ay birikime ayırabilir miyim bilmiyorum hayırlısı
yaklaşan Ramazan ayı ve zekat hesaplanacak
Ramazandan ramazana hesaplıyorum geçen ramazan ayı bittikten sonra bugüne kadar zekat olarak verdiğim not aldığım miktarlar var onları düşeceğim.

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz? Altinlar birikimler bereketli olsun😍 ben acayip kosturmacali gunler yasiyorum. Ne zaman yavaslayacak bu yasam. Ömür geciyor böyle. Cok sukur saglikliyiz. Birikim y9kmbende bu aralar ,biraz da ondan yazmadim.sanirim😂 bu ayki maasim da yok, kizimin okuluma vermiatik ek hesaptan. Yani maas yatmamis gibi olacak. Nasipse mayista alacagim maasimi.Onunla da badana ve bayramda tatil planimiz var nasip olursa.

Günaydın kızlar😍
Şu gün oldu ekderslerden haber yok🤭
Tünaydın canım yemekleri pişmek üzere mantarlı tavuk sote patatesli bulgur pilavı yaptım. Mutfağı toparladım dolapları yüzünden sildim mutfağın yerlerini sildim. Öğlen oldu😁
Ekdersim yattı. Market pazar bugün beni bekler 😉
Senin ekders yatmak üzeredir.

Back