Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Kızlar bursluluk sınavında görev almak için başvuru ekranı açılmış ,bilginize

Kızlar bursluluk sınavında görev almak için başvuru ekranı açılmış ,bilginize
Teşekkürler canım
Kendi adıma ben o tarihte başka bir sınava göz diktim aynı tarihe denk gelmeleri kötü oldu, hayırlısı

Günaydınlar hanımlar, musmutlu hayırlı huzurlu bereketli bir gün olsun ,

Ek ders yattı,4 haftalık olarak.500 çektim 200 anneme 100 babama harçlık,120 ile de birkaç eksik alıp döndüm okul çıkışı.. Allah bereketini versin.Geri kalanını ne yapacağımı planlamadim henüz, annemin SGK ödemesinin bir kısmını aradan çıkarıp biraz da harçlık ayıririm diye düşünüyorum.

Selam kızlar
iyiniyetli ,umarım gönlünüze göre bir ev bulursunuz canım.
Ben de ev kirasının gelmesini bekliyorum kızıma ocak fırın alacam.
Bunalım takılıyorum bu ara ,yoğun keyifsizim

Bereketli olsun canım. Bizimki p. Tesi ancak yatar bekliyorum.

Sıkıldım artık fazlasıyla
İşler yoğun, fazla çalışma yıpratıyor özveriyle çalışıyoruz, hafta sonu bile izlenmesi gereken temaslilar için işe gidiyoruz
Ve
Yeminle söylüyorum ek ödeme vs yoook
6000tl Maaş sadece
Bulastirmayayim diye annemi babamı bile uzaktan görüyorum, sarilmiyorum, evlerine girmiyorum,
Sağlık olsun diyorum,
1 yıl oldu ama.. kızım işe başladı ev kuruyor para desteği yapmak lazım
Vs...

Amin canım sağol Ben de pazartesi bekliyordum, şaşırdım.Bu arada gönlüne göre bir eve kavuşmayı nasip etsin Rabb'im
Allah kolaylık versin.Hemsire misiniz

Geçen gün hava güneşliydi,oglusla parka gitmiştik.Montunu çıkardım nasılsa sıcak diye,rahat dolaşsın dedim.O gün grip oldu,burun akıntısı öksürük geniz akıntısı.Surup içiyor kendine geldi çok şükür.Ben ne kadar evde maske ile gezsem de biraz kaptım gibi.İki gün üst üste boğazımda hafiften acıma oldu ama zencefil zerdeçal bal vs bir karisim yaptım onu içtim enfeksiyonu engelledim.Yine de nedense bugün okulda covidli muamelesi gördüm ya da ben öyle sandım.Ne kötü ya bir hapşırsan koronali damgası yiyorsun ezik hissediyorsun

Sağlıkçılarımız ek ödeme kesinlikle almalı işiniz zor. Allah sizden razı olsun canla başla çalışıyorsunuz.
Bir an önce sağlıkla kolaylıkla pandemiyi atlatırız inş.
Benim annem de pandemiden dolayı bu sene yanımıza gelemedi. Risk grubunda ve 65 yaşında Allah hepsini korusun sağlıklı olsunlarda...
Geçecek hepsi inşallah...

Geçmiş olsun kuzucuğa ve sana canım. Hastalık öyle bir illet ki hapşıran öksüren olsa ben de bir geri çekiliyorum. Kime ne zaman bulaşacağı kimin hasta olduğu belli değil. Sana kötü hissettirmiştir tabii ki.

selamlar herkese,

normalde zaten düzenli olarak bir şeylere yatırım yaparım, hatta genelde maaşımı alır almaz büyük kısmını yatırıma ayırırım, genellikle kredi kartı kullanırım. şimdi ilk kez bir hedefe yönelik bir para biriktirmem gerekiyor, o yüzden aranıza geldim. biraz al-sat ile ilgileniyorum ve bu parayı da yatırımlardan elde ettiğim kar ile biriktirebilmek istiyorum.

ekim başında 12.500 liraya ihtiyacım olacak.
2021 ilk 6 ay için hedefim 8 bin biriktirebilmiş olmak.

bugün birikim hesabı açtım, şu an 1050 lira var içinde.

herkese birikimlerinde & hedefe ulaşabilmelerinde başarılar.

Teşekkürler canım
Kendi adıma ben o tarihte başka bir sınava göz diktim aynı tarihe denk gelmeleri kötü oldu, hayırlısı
Hayırlısı canım
Bereketli olsun
Selam kızlar
iyiniyetli ,umarım gönlünüze göre bir ev bulursunuz canım.
Ben de ev kirasının gelmesini bekliyorum kızıma ocak fırın alacam.
Bunalım takılıyorum bu ara ,yoğun keyifsizim
Allah yardımcın olsun canım
Bizim de yatırılmadı , sanırım önümüzdeki hafta yatırılır

Şırnak' ta çalıştığım yıl havanın güneşine aldanıp mantomu 1 gün çıkarmanın bedelini 1 hafta grip olarak ödemiştim
Amin
Sağlık çalışanlarımızın işleri çok zor gerçekten
Okulda öğrencilerim o kadar sorumsuz ki hiç umurlarında değil ne pandemiyi ne hayatı hiç ciddiye almıyorlar
Onların o hallerini gördükçe Allah ellerine düşürmesin bu acımasız neslin diyorum

Sağol canım
Evet ya keşke hiç öyle bir şeye kalkismasaydim

Ve kimde nasıl belirtiler göstereceği de belli değil..Bir an önce hayırlısıyla bitsin bu kabus

Çok sıkıcı bir gün..
yasaklar da başladı
Oglus yok,uykum var,uyuyayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…