Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Kızlar iyi akşamlar
Pritha çabucak iyileşirsin inş.
Beklediğim bir param var onunla 1 gr daha alabileceğim inş.
Bugün beşamel soslu patatesli tavuk ve kedidilli muzlu tatlı yaptım
Haydi bakalım o paranın bir an önce gelmesi dileğiyle...
Menü de çok güzelmiş

Gunaydin kizlar. Bugun dersim.yok yemegim.de var.Kendimi rahat hissediyorum sukur. Ispanak ve tarhana corbasi var. Belki dolma.eklerim.yanina biraz. Bekledigim.bir para var 1 2 hafta icinde gelirse bir lac gram daha altin almayi planliyorum.
Bunlara ek olarak kizimin okul i esim.oduyor.her yil pesin olarak. Bu sene esime parayi bana ver toplu halde altin alayim.dedim. kizimi da taksitle yazdirmayi dusunuyorum bu sene. Bakalim kayit donemi.gelsin tekrar degerlendirecegiz.

Bu gün çocukları yürüyüşe çıkardım tabi markete uğradık puding kakao süt ve gofret aldık 45 TL tuttu

geçen de bahsetmiştim yazıcı alacaktık ya dün eşim baktı bazı sitelerde 2100 TL olmuş yuh dedim artık bu ne artış birde bulmak çok zor
Sonra bir sitede bulduk akşam netten aldık 1650 tl
Bu yazıcı Haziran ayında 1140 TL idi

Merhaba kizlar. Herkes iyidir insaallah
Ben de bugun sabahtan yaptim.yemeklerimi. Bamya ve eristeli yogurt corbasi. Birazdan salata yapacagim.aksam.icin
2 saat dersim vardi oglen onu.da bitirdim sukur. Cocuklarla ilgilendim.biraz.
Esim.gelirken 1 kilo kusbasi, 1 kilo kiyma,1 kilo hamsi ve 1 tane ak levrek alacak. Bakalom.ne kadar tutacak hepsi. Bir de salata malzemeleri ve meyve alinacak. Alalh herkesin yardimcisi olsun. Gecinmek.yetistirmek cok.zor.

Merhabalar,

foruma bugün üye oldum ve başlığınız dikkatimi çekti..
Bizimde birikim yapmamız gerekiyor fakat nereden başlayım bilemiyorum.. Yaza evlenmek niyetimiz..
sizler ne şekilde birikimler yapıyorsunuz merak ettim doğrusu tavsiyesi olan var mı

Hoş geldiniz
Gelir ve gider durumumuza göre birikim oranımız değişiyor,
Henüz gencecikken bu bilinçte olmak çok güzel.
Eşim heray ortak ödemeleri yazdığı liste yapar, faturalar, arabanın masrafı, büyük kızımın kart harcaması, nakit ihtiyacı, küçük kızımın ders parası vs.maasim yatınca ortak harcamaların yarısını havale yaparım, kendi kartımı öderim, harcamak için belli bir miktar ayırırım haftalık ortalama 200tl, kalan miktar olursa hesapta bırakırım, hiç çekmem. 52 hafta kumbarasi yapıyorum bu arada
Fakat 2 aydır maaşım yetmiyor birikimden tırtıklıyorum, hem herşey çok pahalandı, hem vergi dilimi kesintisi oldu ve kızımın yüksek lisans ödemeleri oldu.
Ocak maaşıyla tekrar birikime devam niyetindeyim inş

Merhaba hoşgeldin canım

Her ay maaşımı alınca kredi kartı borcumu öder biraz geri kalanını birikime ayırırım
Her ayın 1 ile 5 i arası aldığım ekdersle faturaları öderim
Çocuklarımın babalarından ayrı yaşıyorum haftalık ondan gelen parayı cüzdan kumbaramda biriktiriyorum
Çünkü bütün alışverişleri kredi kartıyla yapıp ayın 15 inde maaşla ödüyorum
Yanımda nakit para da bulunur pazarda ya da elden para verilmesi gereken durumlarda harcamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…