Haydi hayırlısı ayyy çok tatlı zamanlarıHepimize mutlu pazarlar
Tuvalet eğitimine başladık biz,haydi hayırlısı
Saatlerce çişini tuttu tuttu en son yine odada yaptıHaydi hayırlısı ayyy çok tatlı zamanları
Allah'ım ya yerim onu benSaatlerce çişini tuttu tuttu en son yine odada yaptı
Cok gecmis olsun Allah sifa ve kolaylik versin insaallah.Günaydın,
Boğaz arısı çekiyorum, üşütme var üzerimde, mercimek çorbası pişiyor, buzluktan lahmacun çıkardım,
Kızım ve eşim için
Ben sadece kahve ve ilaç içtim, kur-an okudum az, örttüm üzerimi uzandım
Deprem sigortasinin kapsami.nedir.canim.ve fiyati? Ben de arastiriyorum.da bu ara bilgi.verirsen sevinirimMaaşa son 2 gün ayrıca yılın son ayı olduğu için aralık ekdersi de bu ay hesaplara yatırılacak
Bu ay evin deprem sigortası var kredi kartına peşin fiyatına taksit yaptırmayı düşünüyorum
1000 tl gün parası vereceğim
Kredi kartım 1618 tl
Cüzdan kumbarada 600 tl var maaştan kalana eklerim
SuperKızlar diyette 1 ayı geride bıraktım 4.3 kg gitti
79 kg dan 74.7 kg ye indim
Öğrenince haber veririm inşaallah canımDeprem sigortasinin kapsami.nedir.canim.ve fiyati? Ben de arastiriyorum.da bu ara bilgi.verirsen sevinirim
Çok teşekkür ederim canım
Teşekkür ediyorumCok gecmis olsun Allah sifa ve kolaylik versin insaallah.
Allah sifa versin. Iyiyim sukur ben de. Kosturmacaya devam cocuklarla☺Teşekkür ediyorum
Bugün genel durumum daha iyi şükür, Lavaboları yıkayıp, ortalığı süpürdüm, duşumu aldım haftalık bakımımı yaptım, moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum, ama öksürük başladı
Sen nasılsın neler yapıyorsun
Annem memleketten hamsi getirmişti cola şişelerinde..derin dondurucuda duruyorlar çıkarıp pişirince taze gibi yeniyor.Iyi aksamlar
Bugunu koltuk minderlerini ve ufak tefek ortuleri yikayarak gecirdim
Birsey sormak istiyorum
Buzlukta balik saklayan varmi
Hazir dondurulmus paketleri hic tukettinizmi guzelmi
Hangi baligi temizleyip saklasam uygun olur ne kdr kalabilir
Kolay gelsin canımOğlusun tuvalet eğitimi sancılı geçiyor.Cis kakayi tutuyor kasıklarına ağrılar girdi sanırım ve gün içinde hiç kaka yapmadıbezi takmaya karar verdim biraz ara vereyim dedim ama bu sefer de kendisi sürekli bezi çıkarıp kaka kaka diye wc ye gitmek istedi her seferinde boş döndük
Neyse yemek yedirip uyuttum biraz kendime vakit ayırdıktan sonra hesap yaptım biraz.Bu ay gelecek paralardan bütün giderleri ve faturalari çıkardıktan sonra elde 2700 kalıyor inşallah.450 kk limitini de mutfak harcligindan sayınca 3150 ediyor.Evet sanırım minnak altınlara dokunmadan 100 dolar ve 50 Euro bozdurmak yeterli gelecek gibi ama bu ay birikime bişey ayiramayacagim neyazikki çok üzülüyorum bunaVaryemez ama en azindan minnaklari kurtarıyorum iyi tarafından bakayım
Yeni yıl yeni umutlar demek bereketiyle hayirlariyla gelsin ne deyim
Ben küçük balık saklamadım ama levrek mercan Çupra gibi balıkları temizledikten sonra difrize atıyoruzIyi aksamlar
Bugunu koltuk minderlerini ve ufak tefek ortuleri yikayarak gecirdim
Birsey sormak istiyorum
Buzlukta balik saklayan varmi
Hazir dondurulmus paketleri hic tukettinizmi guzelmi
Hangi baligi temizleyip saklasam uygun olur ne kdr kalabilir
Annem memleketten hamsi getirmişti cola şişelerinde..derin dondurucuda duruyorlar çıkarıp pişirince taze gibi yeniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?