• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Günaydın kızlar,
Gece uyuyabildim, daha rahatım şükür, teşekkür ederim Varyemez Varyemez
Eşim nöbete gitti,
Lavaboları yıkadım, evi havalanırdım, dezenfekte sıktım, kıza kahvaltı hazırladım maskeyle tâbi tedbir olsun sonuçta boğaz enfeksiyonu da bulaşır, ben de limonlu çay içtim, atıştırdım, ilaç içtim
Tesbih cekip
Bulaşıgi yıkarken kahve yaparım diye düşünüyorum,
Umarım bugün toparlarım, yarın mesai dimdik olmam lazım,
Birikim yok buay da.

Evde kullanılmayan ne varsa let goya ilana koymuştum.Biri satılıyor yarın gelip alicaklar.Gelirlerini çocuğa harcayacağım dolap sifonyer filan alicam bakalım.
Beşiğini satıyorum mesela,artık işime yaramıyor yanımda yatıyor.Mama sandalyesini de kullanmak istemiyo küçük ergen onu da koycam gibi 🙂

Iyi aksamlar kizlar. Kosturmacali.bir haftasonundan merhaba😂 Temizlik yaptik cocuklarla ilgilendik yemek vs derken geciyor.zaman. Cok sukur diyelim
Saglik olsun da. Mercimek corbasi ve kısır yaptim.birazdan sofra hazirlayacagim. Daha sonra kizimla oynayip biraz enmeye gececegim.insaallah. Heyecanliyim altin dusuk ve maasa 1 gun kaldi😍😍

Maaşa son 2 gün ayrıca yılın son ayı olduğu için aralık ekdersi de bu ay hesaplara yatırılacak

Bu ay evin deprem sigortası var kredi kartına peşin fiyatına taksit yaptırmayı düşünüyorum
1000 tl gün parası vereceğim
Kredi kartım 1618 tl

Cüzdan kumbarada 600 tl var maaştan kalana eklerim
Deprem sigortasinin kapsami.nedir.canim.ve fiyati? Ben de arastiriyorum.da bu ara bilgi.verirsen sevinirim

Oğlanın babası olacak kişi işleri yokuşa sürdüğü için salı günü çekişmeli dava açmak zorunda kaldım.Avukata 3000 peşin verilecek.Elimde iki çeyrek,iki adet 22 gram,50 Euro ve annemin 100 doları var. Onları kullanmak zorunda kalacağım gibi ama oğlan uyuyunca yine de bir hesap yapicam en azından dövizleri kullanıp maaş ve ek ders ile üzerini tamamlayabilir miyim diye bakicam. Bilemiyorum altına dokunmak istemiyorum şu düşük zamanda.Gerekirse annemin SGK yi önümüzdeki aya atarım diye düşünüyorum.Haram da yemiyorum ama nedense ben ne zaman birikim yapsam böyle çar cur olur 😔

Cok gecmis olsun Allah sifa ve kolaylik versin insaallah.
Teşekkür ediyorum
Bugün genel durumum daha iyi şükür, Lavaboları yıkayıp, ortalığı süpürdüm, duşumu aldım haftalık bakımımı yaptım, moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum, ama öksürük başladı
Sen nasılsın neler yapıyorsun

Teşekkür ediyorum
Bugün genel durumum daha iyi şükür, Lavaboları yıkayıp, ortalığı süpürdüm, duşumu aldım haftalık bakımımı yaptım, moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum, ama öksürük başladı
Sen nasılsın neler yapıyorsun
Allah sifa versin. Iyiyim sukur ben de. Kosturmacaya devam cocuklarla☺

Oğlusun tuvalet eğitimi sancılı geçiyor.Cis kakayi tutuyor kasıklarına ağrılar girdi sanırım ve gün içinde hiç kaka yapmadı 🙄bezi takmaya karar verdim biraz ara vereyim dedim ama bu sefer de kendisi sürekli bezi çıkarıp kaka kaka diye wc ye gitmek istedi her seferinde boş döndük 🤷🏻‍♀️
Neyse yemek yedirip uyuttum biraz kendime vakit ayırdıktan sonra hesap yaptım biraz.Bu ay gelecek paralardan bütün giderleri ve faturalari çıkardıktan sonra elde 2700 kalıyor inşallah.450 kk limitini de mutfak harcligindan sayınca 3150 ediyor.Evet sanırım minnak altınlara dokunmadan 100 dolar ve 50 Euro bozdurmak yeterli gelecek gibi ama bu ay birikime bişey ayiramayacagim neyazikki çok üzülüyorum buna 😔 Varyemez Varyemez ama en azindan minnaklari kurtarıyorum iyi tarafından bakayım 😏
Yeni yıl yeni umutlar demek bereketiyle hayirlariyla gelsin ne deyim 🤲

Iyi aksamlar
Bugunu koltuk minderlerini ve ufak tefek ortuleri yikayarak gecirdim
Birsey sormak istiyorum
Buzlukta balik saklayan varmi
Hazir dondurulmus paketleri hic tukettinizmi guzelmi
Hangi baligi temizleyip saklasam uygun olur ne kdr kalabilir
Annem memleketten hamsi getirmişti cola şişelerinde..derin dondurucuda duruyorlar çıkarıp pişirince taze gibi yeniyor.

Oğlusun tuvalet eğitimi sancılı geçiyor.Cis kakayi tutuyor kasıklarına ağrılar girdi sanırım ve gün içinde hiç kaka yapmadı 🙄bezi takmaya karar verdim biraz ara vereyim dedim ama bu sefer de kendisi sürekli bezi çıkarıp kaka kaka diye wc ye gitmek istedi her seferinde boş döndük 🤷🏻‍♀️
Neyse yemek yedirip uyuttum biraz kendime vakit ayırdıktan sonra hesap yaptım biraz.Bu ay gelecek paralardan bütün giderleri ve faturalari çıkardıktan sonra elde 2700 kalıyor inşallah.450 kk limitini de mutfak harcligindan sayınca 3150 ediyor.Evet sanırım minnak altınlara dokunmadan 100 dolar ve 50 Euro bozdurmak yeterli gelecek gibi ama bu ay birikime bişey ayiramayacagim neyazikki çok üzülüyorum buna 😔 Varyemez Varyemez ama en azindan minnaklari kurtarıyorum iyi tarafından bakayım 😏
Yeni yıl yeni umutlar demek bereketiyle hayirlariyla gelsin ne deyim 🤲
Kolay gelsin canım
Tuvalet eğitimi biraz sancılı olabilir ama gözün korkmasın çocuklar çabuk öğreniyor

Sana tavsiyem eyer başladıysan artık bez takma çocuğun kafası karışmasın. Konuşarak ikna etmeye çalış.

Iyi aksamlar
Bugunu koltuk minderlerini ve ufak tefek ortuleri yikayarak gecirdim
Birsey sormak istiyorum
Buzlukta balik saklayan varmi
Hazir dondurulmus paketleri hic tukettinizmi guzelmi
Hangi baligi temizleyip saklasam uygun olur ne kdr kalabilir
Ben küçük balık saklamadım ama levrek mercan Çupra gibi balıkları temizledikten sonra difrize atıyoruz
Pişireceğimiz zaman çıkarıp çözüp pişiriyoruz

Back