Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Iyi aksamlar
Bugun menu annemden,gidip aldik kardesime biraktik cok ozledigim bir yemegi yapti ben kalkismiyorum cunku esim yemiyor ona biraz yemek vardi anneme soyleme diye diye azcik bu yemektende yedi birde tatli yapmis cayla yiyecegim ama azcik:)
Teyzemin esinin tum ailesi pozitif biri cok kotu durumda yogun bakima almiyorlarmis ( kanser felc ve ileri yas )
Biri entube yogun bakimda
Enistem bakiyordu oda pozitif
Oda kotulesmis
Sanirim virus yuku ile alakali
Hic yapmadigim yapmam dedigim ve aslinda su an cok gereksiz olan birsey yaptim
Ama cok mutluyum
Neyse en azindan abartmadim ve mantikli oldum diyorum
Eve bir kac sus esyasi aldim ısık mumluk ve kar kuresi
Ne gerek vardi ama aldim iste
Burada yakin bir apartmanda bagli ac susuz kopek vardi
Cocuklarla mama gonderdik, bizimkinin yediginden gonderdik
Anneme gittik ay durun arabanin bagajinda 1 pk mama var alin ben napcam onu dedi:)
Bir baktik cok sevdigi mamadan :)
Diyecek birsey yok :)

Hasta olanlara Allah'tan acil şifalar diliyorum

Ah canım ahhh gerçekten yanımda olsan ben sana bakardım Allah acilen şifanı versin amin

Geçmiş olsun,test mi yaptırsan diyeceğim de her test yaptıran pozitif çıkıyor kuzende kalmıştım benden sonra doktora başka bişey için gitmiş önce test yapalım demişler pozitif çıkmış.Benim semptomsuz taşıyıcı olduğumu düşünüyorlar kendi polis oysaki ve dışardan geliyor her gün zaten doğru sonuç verdiğini düşünmüyorum o testin

Bence de her test doğru sonuç vermiyor, aynı gün 4 test verip ikisi negatif ikisi pizitif çıkan var.

Maaşa son 2 gün ayrıca yılın son ayı olduğu için aralık ekdersi de bu ay hesaplara yatırılacak

Bu ay evin deprem sigortası var kredi kartına peşin fiyatına taksit yaptırmayı düşünüyorum
1000 tl gün parası vereceğim
Kredi kartım 1618 tl

Cüzdan kumbarada 600 tl var maaştan kalana eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…