Ben hiç buzluğa atmadım ama olurcok tesekkurler abla deneyecgım ınsAllah
guzel olursa sabahları esım ıcın ıkıser cıkarırım dıyorum ofıste yapıyor kahvaltıyı,hem maddi acıdan hem de temız evde yapılmıs olanı yer. malesef sabah ılk kalktıgında kahvaltı alıskanlıgı yok bıraz vakıt ılerleyınce yıyebılıyor
Selam kızlar,
Lahmacun içi hazırladım fırına götürdüm, Eşim aldı ne kadar ödedi bilmiyorum, (kalanı buzluğa koyayım, )
Tavuk çöp-şiş yapmayı düşünmüyorum yarın ya da sonraki gün
Hiç para harcamadım
Ellerinize sağlık hanımlar afiyet olsunIyi aksamlar kizlar. Kemik suyuna sehriue corbasi,bulgur pilavi ve tavuk sote yaptim
Dersleri.bitirdim cocuklarla ilgilendim ve ben de bittomkizim.kek.istiyor birazdan onu da yapicam. Ayin 15 ini bekliyorum.bakalim.altin ne halde olacak
Olabilir canım,yakında çocukların gözleri de bozulmazsa iyiMerhaba bu gün hava güzel olunca çocukları serbest saatinde dışarı çıkardım yürüdük biraz
Restoranın önünden geçerken ay canımız çekti falan dediler
dürüm aldım kızlara gezerken yediler, ordan da markete girdik abur cubur aldılar
Dürümler 12 tl
Market 25 lt
Ekmek 5 tl
dolanıp eve geldik
Kızlar bağırsak sorunu yaşamaya başladılar
110 TL de probiyotik aldı eşim eczaneden
salgından önce çocuklar çok hareketli idi okuldan sonra biri jimnastiğe diğeri de judoya gidiyordu haftada 4 et gün
Şimdi bütün gün ekran karşısında hareketleri çok azaldı. Sanırım ondan olmaya başladı bu bağırsak sorunları
çok iyi fikir tebriklerOlabilir canım,yakında çocukların gözleri de bozulmazsa iyiBu arada ben artık çocuklara online ders ortasında aerobik filan açıyorum iyi oluyor hem eğleniyorlar kafaları dağılıyor hem hareket etmiş oluyorlar
Evet benim gözler gidiyor mesela yavaştan, dinlendirici almayı düşünüyorum.sadece online ile kalsa iyi,tele de çok bakıyorumçok iyi fikir tebrikler
Dur ben bunu kızlarımın öğretmenlerine söyliyeyim
Alınmazlar herhalde ikiside arkadaşım
ayrıca evet gözlerde yakında gidecek
Benim büyük bide meraklı sürekli internette bir şeyler araştırıyor
Fazladan ekran başında kalıyor
Ellerine sağlıkSelam kızlar,
Fırında tavuk çöp şiş, yanına bazlama yaptım
Çook halsizim, ilaç aldım, uzandım,
Ben de dünkü lahnacunun kalanını buzluğa koydum, hafta içi ne hazır yemek olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?