Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Hosgeldin abla Biz iyiyiz sukur.sen nasilsin neler yapiyorsun? Ben de diyetwyim 4 gundur
Spor asamasina gecemedim.henuz.
Yeni yil.hedeflerimizi yaziyoruz. Sen de.bize katilsana

Dün aşırı derecede üzgündüm,içime sığmıyordu sıkıntım, objektif fikirlere ihtiyaç duydum,kk her şeyini biliyor
O kadar kızgınım ki boşanmak için bile anlaşmak istemedim onunla,zaten çocuğa 200 üstü nafakayı kabul etmiyordu en son ayrılıkta.Nafakayi 500 yazmayı,kabul etmezse avukat ile devsm etmeyi planlıyorum bilmiyorum kararlarım değişken bu konuda.Avukata vekalet ücreti verdikten sonra anlaşmaya gitmenin de anlamı kalir mi ki

Allah yardimcin olsun insaallah sorunsuz atlatirsin. Haddim olmayarak belki.birsey soracgim. Evlilik terapistini denediniz mi?
Teklif etmiştim,biz zaten her şeyi biliyoruz uygulamada sıkıntı var deyip reddetmişti.Bir de ben unutamıyorum bazı şeyleri,çok faZla kırıldım.

Yasayan birine bire bir sahitlik etmis biri olarak diyorum ki, anlasmanin yolunu bulmaya calis.
Neler yasatabilecegini tahmin bile edemezsin.
Konunda annene senin icin attigi iftirayi okuyunca, o adamda o potansiyeli gordum.

Hosgeldin abla Biz iyiyiz sukur.sen nasilsin neler yapiyorsun? Ben de diyetwyim 4 gundur
Spor asamasina gecemedim.henuz.
Yeni yil.hedeflerimizi yaziyoruz. Sen de.bize katilsana
Bir ara gecmise bakayim...
Saglik yuzunden aldigim kilolari, yine saglik icin verme cabasina dustum...
4.takimdayim, sen de gel...

Yasayan birine bire bir sahitlik etmis biri olarak diyorum ki, anlasmanin yolunu bulmaya calis.
Neler yasatabilecegini tahmin bile edemezsin.
Konunda annene senin icin attigi iftirayi okuyunca, o adamda o potansiyeli gordum.
Evet kulaklarıma inanamadim.
Anlaşmaya çalışacağım bakalim

Avukat e devlet şifremi istedi nüfus kayıt örneği vs almak için,vermek istemedim ben size atarım o belgeleri dedim.Sizce böyle bişey var mı e devlet şifresini birine vermek güvenli gelmiyor bana

O teli vermis olmaktan da acayip huzursuz oldum.Of inşallah başıma iş açmış olmam

Dün yaşadığım bir olayı anlatayım
Yeni taşındığımız evin bahçesi bayağı büyük meyve ağaçları var bayağı
Biz taşınınca ev sahibi dediki avakado hariç hepsinden yiyebilirsiniz, ama toplayıp başkalarına göndermeyin
Dünde çocuklar mandalina yiyordu bir tane kalmıştı yemek için yarışında , büyük kızıma bir poşet verdim git bahçeden bir kaç tane topla gel dedim
Biraz sonra çocuk elinde 2 mandalina ağlamaklı geldi ne oldu dedim ev sahibi niye topluyorsun git burdan demiş
Çok bozuldum
Konuşayım konuşmayayım diye gidip geldim.
neyse o arada arkadaş aradı falan kaldı öyle
Bu günde çok yağmur vardı bir denk getiremedim.
Kendi söyleşmiş olsa göndermem çoçukları çok şükür alabiliyoruz birde 2-3 kere alttaki komşuyu gördüm poşetle doldurup gitti

şimdi ben yarın gidip diyeyim mi niye böyle dediniz siz alabilirsiniz demiştiniz diye.

adam acayip cimri

bu günde eski ev sahibin koca bir poşet portakal getirdi .

Avukat e devlet şifremi istedi nüfus kayıt örneği vs almak için,vermek istemedim ben size atarım o belgeleri dedim.Sizce böyle bişey var mı e devlet şifresini birine vermek güvenli gelmiyor bana
Kesinlikle vermezdim ben ,güvendiğin bir avukat mi canım,tanıdık mi?böyle konularda yabancı işinde iyi birini tercih etmek daha doğru gelir bana.

Merhaba, konunuzu okudum kendimce ben de yazmak istedim müsade ederseniz.. Avukata e devlet şifrenizi tabi ki vermeyin, sizin beyanınız esastır yani e devletten ne öğrenecek hakkınızda mal varlığı, borç alacak vs.. gibi şeyler geldi aklıma ki bunlar dava sürecinde araştırılır zaten. Cantorun ablaya katılıyorum, mümkün olduğunca anlaşma yoluna gidin, çok yıpratıcı bir süreç zaten, olabildiğince çabuk bitmesinde fayda var, ruhen ve maddi olarak en az zararla kurtulmanızı dilerim. Avukata para verdim çekişmeli olsun diye düşünmeyin, anlaşmalı 5 bin lira, çekişmeli olursa 30 bin lira talep etmişti benim avukatım. Yani dava uzadıkça ki çekişmeli en az 3-4 celse sürer, avukatın alacağı para da artar.
Sizin için evladınızla birlikte her şeyin en hayırlısını diliyorum.

Varyemez abla, size ne desem bilemedim, Allah rahmet eylesin diyesim geldi.
Çok sık yazmasam da bilgisayarı açıp girdiğimde burada olduğunuzu bilmek huzur veriyor, sizi okurken yalnızlık duygum hafifliyor.
Benim hayatımda pek değişik bir şey yok, mümkün olduğunca evde kalmaya çalışarak günlerimi geçiriyorum. Haftada bir çalıştığım ilçeye gelip ailemin yanına geri dönüyorum çoğunlukla.
Ben her yeni yılda çok heyecanlanırım, planlar yaparım, hayatımda yeni bir sayfa açar gibi. Çocukluğumdan beri kaybetmedim bu heyecanımı. Şimdi yine elimde defterim kalemim, her anlamda hayatıma katmak istediğim olumlu şeyleri yazıyor, çiziyorum. 2021 yılı herkes için güzelliklerle gelsin, hastalara şifa,tüm dertlerimize deva getirsin. Gerisi bir şekilde halloluyor.
Hepinize mutlu ve sağlıklı günler dilerim.

Merhaba canım sağolasın
Daha sık yaz
Ne güzel içinde yaşattığın çocuğu öldürmemen
Hep sağlıklı, mutlu ,huzurlu günler diliyorum
Görüşmek dileğiyle

Sen de boşandın mi canım
Amin teşekkür ederim.
Avukat sanki para mevzularini yavaş yavaş söylüyor gibime geldi.Bilgisayaru istedi ama ekstra 2500 dedi,vekalet ücretine dahil sanmıştım oysaki, araştırsın diye veriliyor sanıyordum avukatlık ücreti.. çekişmeli için 5000 kendine 2500 bikirkiye verilecek ayriyetten notere 150-160 vekâlet ücreti filan.Durdukca başka şeyler çıkacak gibi..
Dedim mal bölüşümü diye bişey yok,takı alacağım yok,çocuğun velayeti zaten bende olur,tazminat da istemiyorum sadece boşanmak istiyorum çok şey istemediğim için çok para vermeye değecegini düşünmüyorum dedim.
Üç kuruş birikimim heba olmasina gönlüm hiç razı olmadı 400 nafaka ile anlaşmalı boşanmayı teklif ettim 350 olsun dedi,zaten bütün masraflarını paylaşacağım bu yıl sikisigim dedi,çocuğa verir nedense buna inanıyorum.Bu şekilde amlasicam gitsin. Bu durumda bilirkişi ücretini vermem getekecek mi hiç bilmiyorum,rapor hazirlamamistir daha,yarın bir sorcam.

Çok garip bir adammış,nasıl diyebildi öyle nimet yani sonuçta..Aklıma bizim yönetici geldi.Bahceyi çiçeklerle doldurdu aman çiçeklere otlara bisey olmasın diye çocuk sokmuyor, azarlıyor.Orayi elleme burayı tutma.
Yani senin yerinde olsam ne yapardım diye düşünüyorum da şimdilik yüz göz olmazdım herhalde,kira yüzünden her ay muhatap olacaksın araya zıtlık kırgınlık girmese mi,bir de kalkıp laf söyler filan,evinde oturasin da gelmez.
Hayırlı olsun güle güle oturun bu arada canım

Ben pek alışkın değilim böyle şeylere eski evimizde de komşunun narı portakalı bizim bahçeye sarkıyordu ellemiyorduk kendisi geldiği zamanlar toplayıp verirdi
Bu kendi alıp yiyebilirsiniz deyince yoksa hayatta almam

Ama çocuklara dedim bu saatten sonra ellemiyeceksiniz

Ev sahibini görünce ben sizin izniniz üzerine çocuğa söyledim diyebilirsin
Ama bundan sonra içiniz rahat olsun el sürmeyiz de vicdanına bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…