• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Gnaydın kızlar.Saat 05.30 gibi ogluş uyandı ağlayarak,bir daha da uyumadı,ayaktayız.Saat 7 gibi beyfendi çıktı gitti sırt çantasıyla.Otelde kalacakmış guya iki gun uzaklaşacakmış.Bir yandan defolsun ne hali varsa gorsun diyorum.bir yandan da sinir oluyorum kafasına göre iş yapmasına.Psikolojimi bozdu resmen.Annemin karantinası 10 gnde bitiyor ama ben 14 gn olup negatifi görmeden oraya gitmeyim diyordum.Napsam ki ya gitsem de annem ayrı odada mı dursa nefret ediyorum bu evden

Gnaydın kızlar.Saat 05.30 gibi ogluş uyandı ağlayarak,bir daha da uyumadı,ayaktayız.Saat 7 gibi beyfendi çıktı gitti sırt çantasıyla.Otelde kalacakmış guya iki gun uzaklaşacakmış.Bir yandan defolsun ne hali varsa gorsun diyorum.bir yandan da sinir oluyorum kafasına göre iş yapmasına.Psikolojimi bozdu resmen.Annemin karantinası 10 gnde bitiyor ama ben 14 gn olup negatifi görmeden oraya gitmeyim diyordum.Napsam ki ya gitsem de annem ayrı odada mı dursa nefret ediyorum bu evden
Ah canım ah sabah sabah beni eski günlerime götürdün
Rabbim sağlığını aklını imanını muhafaza etsin en yakın zamanda kapıların en hayırlısını sana ve yavruna açsın Amin 😔

Ne kadar kaldi karantinanin bitmesine? Az kaldoysa bekle.canim bence sabret. Garanti olsun. Bir dw hastalikla ugrasma simdi. Benim nacizane fikrim,bu hayat sana ait ve kimse icin yasamak zorunda degilsin. Aana buni yaomasina izin verme bence. Keni hayatini kur ve yoluna devam et. Cunku boylesi sana zarar vercek belli.Allah yardimcin olsun

Geçen yıl cumhuriyet altını 1950 tl civarındayken 20 21 tane hedeflemiştim

Tl olarak 40950 kabaca 50000 tl tutuyordu

Ben şu ana kadar

103 gram 24 ayar altın
4 cumhuriyet altını
1 yarim
1 çeyrek

Biriktirdim

Toplamı 61350 tl yapıyor

Aralık ayında da sanırım bir kaç gram alabilirim
Hayırlısı

2021 için aylık ortalama 3500 / 4000 tl yi birikime ayırmayı düşünüyorum
Birikimlerine ve hedeflerine bayiliyorum. Beni acayip motive ediyor😍

Bugün avukat ile telde görüştüm, eş kişisinin bilgisayarını istedi götürdüm,eski telini de aldım.İkisini incelemeye bilirkişi 4000 istermiş avukatlık ücretine dahildir sanmıştım,sadece telini bıraktım ama inşallah bu bir suç değildir.Sordum özellikle ve sakıncalı olmayacağını söyledi bilmiyorum

Bugün avukat ile telde görüştüm, eş kişisinin bilgisayarını istedi götürdüm,eski telini de aldım.İkisini incelemeye bilirkişi 4000 istermiş avukatlık ücretine dahildir sanmıştım,sadece telini bıraktım ama inşallah bu bir suç değildir.Sordum özellikle ve sakıncalı olmayacağını söyledi bilmiyorum
Lets go esinden habersiz nasil goturdun bilgisayari yani musaade eder mi bilse? Sonradan sknti yasama diye soyledim

Lets go esinden habersiz nasil goturdun bilgisayari yani musaade eder mi bilse? Sonradan sknti yasama diye soyledim
İki günlüğüne gidiyorum deyip çıkmıştı evden.Nasilsa evde yok diye götürdüm ama hafta sonu getiririz dediler ben de kabul etmedim o gelmiş olurdu çünkü o zamana..Gerçi evden çıkıp kuzenimde kalmayı düşündüm ama yine de cesaret edemedim.Teli koyduğu yerde unutmuştur bile diye düşünüp bıraktım ama ben eve geldim benden az sonra da o geldi,kalmadı gittiği yerde.Bikgisayar çantada idi çaktırmadan yerine koydum ama telin kutusu masanın üzerindeymis.Nerde tel dedi çocuğa vermiştim dedim hala onu arıyor evde, tedirgin oldum.
Ya ısrarla sordum beni şikayet hakkı dogiyir mu diye..kanıt çıkarsa sıkıntı olmaz yasa dışı iş yapmıyoruz dedi ve aşağıda paylaşacak olduğum muvafakat belgesini imzalattı,kafam karışık.

Eklentiler

• IMG_20201203_191830.jpg
    IMG_20201203_191830.jpg
    361 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba hanimlar...🥰
Nasilsiniz? Ben diyet ve spora sarmis durumdayim.

Purpplee Purpplee BDV'ye bakacagim tuttu, konuna rastladim.
Hakkinda hayirlisi olsun.
Bosanma oldukca zor bir surec.
16 ay once eltim bosandi.
Her aninda yanindaydim.
Hakliydi ve ona manen her turlu destegi verdim.
Olabiliyorsa canim, anlasmali bosan...
Cekismelide taraflar cok cirkeflesebiliyor.
Bizimkiler bastan cekismeli basladi, sonra anlasmaliya donduler...
Allah yardimcin olsun...🤲

İki günlüğüne gidiyorum deyip çıkmıştı evden.Nasilsa evde yok diye götürdüm ama hafta sonu getiririz dediler ben de kabul etmedim o gelmiş olurdu çünkü o zamana..Gerçi evden çıkıp kuzenimde kalmayı düşündüm ama yine de cesaret edemedim.Teli koyduğu yerde unutmuştur bile diye düşünüp bıraktım ama ben eve geldim benden az sonra da o geldi,kalmadı gittiği yerde.Bikgisayar çantada idi çaktırmadan yerine koydum ama telin kutusu masanın üzerindeymis.Nerde tel dedi çocuğa vermiştim dedim hala onu arıyor evde, tedirgin oldum.
Ya ısrarla sordum beni şikayet hakkı dogiyir mu diye..kanıt çıkarsa sıkıntı olmaz yasa dışı iş yapmıyoruz dedi ve aşağıda paylaşacak olduğum muvafakat belgesini imzalattı,kafam karışık.
Allah yardimcin olsun insaallah sorunsuz atlatirsin. Haddim olmayarak belki.birsey soracgim. Evlilik terapistini denediniz mi?

Back