Olmaz inşaallahİnşallah bir sıkıntı olmaz da,olursa boşa gider..Neyse 7-8 gün filan var daha
Hayırlı olsun minnoş ların canım
Amin Allah razı olsun canım daha güzelleri sizlerin olsun inşaallahHayırlı olsun minnoş ların canım
Allah razı olsun canımIyi aksamlar kizlar
Varyemez altinlarin bereketli olsun. Ben de bugun gecen hafta aldigim.avizeleri iade ettim. 3750 odemistim 4 avizeye. Bunun 2000 i ablamin avizeleri idi. Ona ev hediyesi aldim.1750 si benimkilerdi. Dusundum tasindim pahali olacagina karar verdim ve gidip baska.2 model aldim.900 e geldi ikisi. 800 tl iade ettiler. Cuzdanimin gorunmeyen bir uerine koydum.parami
Nasipse 15 inde alacagim.altinlarin parasina ekleyecegim
Kuyumcumla daha önce konuşmuştumVaryemez ben 10 gr civari bilezik almayi dusunuyorum 15inde ama sence kulce daha mi avantajli?
Aralık ayında hem kasımın ekdersi, hem aralık ayının ekdersi yatacak. Yani biri ayın başında biri sonunda yeni yıla girmeden eski yıl bütçesini kapattıkları için. Dan diye girdim aralık ekdersini çok sevdiğimden heyecanlandım :)Bana da 2 görev çıktı kızlar bir de Kasım yaklaşık 5 hafta bu ay ekdersler güzel olacak Allah kısmet ederse
SelamlarAralık ayında hem kasımın ekdersi, hem aralık ayının ekdersi yatacak. Yani biri ayın başında biri sonunda yeni yıla girmeden eski yıl bütçesini kapattıkları için. Dan diye girdim aralık ekdersini çok sevdiğimden heyecanlandım :)
Herkese iyi akşamlar diliyorum. Birikim olarak ağır ilerlesem de paramı her ihtiyacım için gönlümce harcamak, isteklerimi bütçeme göre yerine getirmek, sonrasında kartın patlamadığını görmek çok güzel. Ve en önemlisi bütün bunları yaparkenCennetmeyvesii in deyimiyle bir büyükbaşa hesap vermemek ben geçen kurbanda kestim kurtuldum da
Hepinize selamlar, sağlıklı ve mutlu günler diliyorum.
Ya ozrengin biliyor musun ben hala kararsizim. Sagolsun satici dediki eger osterseniz kalani da iade ederim. Dahabalmadik avizeler ist dan ankaraya gelecek. Onlar kontrol edecek. Sonra bize yollayacakm.inan aklimda tamamini iade edip birkac ay daha beklemek de varm hala karar veremedim. Belki de yarin arar 900 u de gonderin ben vaz gwctim derimAllah razı olsun canım
Avizelerin nasıl bilmiyorum ama oldukça pahalıymış
Geçen sene evim için baktığım zamanlar epey araştırmıştım
Tabii 1.5 senede herşeyin fiyatı çok değişti
Güle Güle kullanın avizelerinizi
Aralık ayında hem kasımın ekdersi, hem aralık ayının ekdersi yatacak. Yani biri ayın başında biri sonunda yeni yıla girmeden eski yıl bütçesini kapattıkları için. Dan diye girdim aralık ekdersini çok sevdiğimden heyecanlandım :)
Herkese iyi akşamlar diliyorum. Birikim olarak ağır ilerlesem de paramı her ihtiyacım için gönlümce harcamak, isteklerimi bütçeme göre yerine getirmek, sonrasında kartın patlamadığını görmek çok güzel. Ve en önemlisi bütün bunları yaparkenCennetmeyvesii in deyimiyle bir büyükbaşa hesap vermemek ben geçen kurbanda kestim kurtuldum da
Bu arada gecmis olsun. Insaallah hayatinin geri kalani umdugun gibi mutlu.ve huzurlu gecerAralık ayında hem kasımın ekdersi, hem aralık ayının ekdersi yatacak. Yani biri ayın başında biri sonunda yeni yıla girmeden eski yıl bütçesini kapattıkları için. Dan diye girdim aralık ekdersini çok sevdiğimden heyecanlandım :)
Insaallah borclarinizdan en kisa zamanda kurtulursunuz salty. Ben de sevmem.hic borclu olmayi. Bamkaya araba kredisi borcumuz var.Keske.bir an once zaman gecse de hemen bitseSelamlar
Geçmiş olsn diyelim , şöyleki kasımın ek dersini Aralık'ta alıyoruz ama benim kredi kartı kesim günümle hemen hemen aynı yatıyor onu saymıyorumama mâas ve ekders süper olacak Aralık'ta bir borcumuz var kapatmayi çok istiyorum borçtan nefret ederim ,arkadaş vermeyin acele etmeyin diyor ama uykum kaçıyor artık versem de rahatlasam az az birikiyor zaten Aralık'ta da ekleyip komple kapatacağız inşallah bakalım
Teşekkürler canım, inşallah sizin de kredi kolaylikla geçer gider,bizim de araç kredisi var ama o bizi rahatsız edecek kadar değil,su borç bitse baya rahatlatırInsaallah borclarinizdan en kisa zamanda kurtulursunuz salty. Ben de sevmem.hic borclu olmayi. Bamkaya araba kredisi borcumuz var.Keske.bir an once zaman gecse de hemen bitse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?