• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Babası oğlanı aramış balık alıvereyim mi diye oğlan da almasını söylemiş

Bal aldınız mı diye sormuş aldık demiş aferin dedim oğlana sakın hiç kimseye yalan söyleme dürüst ol her zaman dedim

Bal alsın diye almadık desen geçen para verdim ya diye düşünmeye kalkar belki de iyi niyetinden belki de yoklama çekmek için sordu bilemezsin dedim

Ama annem Ezine'den peynir sipariş etti 240 tl onun parasını ver diye söyle dedim

Benim oğlan balıkları getirmeye gitti peynir parasını da söylemiş

Selam kızlar
Mevsim temizliğine devam ettim
Geçen hafta sildigim camlar yine lekelendi yağmur yağınca ,
Perde, cam, halı, çamaşır ile akşam ettim
Yemek dışardan söyledim 70tl
Bim den pirinç
Şoktan süt ve yumurts aldım
Ayaklarımı uzattım oturdum artık, toplanacak çamaşırlar var,
Ütü de yarına kalsın, hem biraz da dolap düzenler, eleme yaparım

Bizim canlı ders saatlerini MEB belirledi.Cocukla nasıl olcak bakalım,annem var ama kapımı yumruklar🤦🏻‍♀️Bugun saatleri yazıp velilere gönderdim,şimdiden boğuluyorum evde çocukla 30 saat canlı ders fikrini düşündükçe bile..Allah yardımcımız olsun..

Bizim canlı ders saatlerini MEB belirledi.Cocukla nasıl olcak bakalım,annem var ama kapımı yumruklar🤦🏻‍♀️Bugun saatleri yazıp velilere gönderdim,şimdiden boğuluyorum evde çocukla 30 saat canlı ders fikrini düşündükçe bile..Allah yardımcımız olsun..
Bizim de öyle oldu,ekdersler nasıl olacak acaba ,bizim bazı derslere katılım olmuyor onların ekdersleri verilmeyecek galiba ,sizde durum nasıl,ya da bilen var mi

İyi akşamlar kızlar, ütülenetcek kıyafetlerle bakarak çay keyfi yapıyorum. Geçen indirimde kendimi kaybetmiştim ihtiyacım olmayan birkaç bir şey almıştım sonra dedim ki olmaz buna senin ihtiyacın yok geri iade ettim mutluyum :KK66: Kızım birkaç ihtiyacı vardı 360 onlar tuttu birde market alışverişi vardı 200 tl onlara verdim aldıklarıma bakıyorum birde paraya bakıyorum gerçekten paranın adı var. Sizler nasılsınız

Bizim de öyle oldu,ekdersler nasıl olacak acaba ,bizim bazı derslere katılım olmuyor onların ekdersleri verilmeyecek galiba ,sizde durum nasıl,ya da bilen var mi
Benim bildiğim bizim Ekdersler yatırılacak
Sadece nöbet ve kurs olmayacak doğal olarak

Bakan ek derslerin ödeneceğini duyurmuş,mağdur edilmeyecekmisiz bakalim

İyi akşamlar kızlar, ütülenetcek kıyafetlerle bakarak çay keyfi yapıyorum. Geçen indirimde kendimi kaybetmiştim ihtiyacım olmayan birkaç bir şey almıştım sonra dedim ki olmaz buna senin ihtiyacın yok geri iade ettim mutluyum :KK66: Kızım birkaç ihtiyacı vardı 360 onlar tuttu birde market alışverişi vardı 200 tl onlara verdim aldıklarıma bakıyorum birde paraya bakıyorum gerçekten paranın adı var. Sizler nasılsınız
Sağolasın canım
Kendi adıma şükür şimdilik iyiyim
Birikime devam
Bir de diyete başladım 🙂

Sağolasın canım
Kendi adıma şükür şimdilik iyiyim
Birikime devam
Bir de diyete başladım 🙂
Aaa bende diyetteyim güya ama hafta sonu kaçırıyorum eşim evde olunca yiyip duruyor yanımda bende dayanamıyorum. Bu ay çeyreğe zorlayacağım kendimi ihtiyaç birkaç şey var mecbur yine kredi kartı kullanacağız. Uzun zamandır kartı kullanmıyorduk, çok güzel oluyordu kart olmayınca.

Aaa bende diyetteyim güya ama hafta sonu kaçırıyorum eşim evde olunca yiyip duruyor yanımda bende dayanamıyorum. Bu ay çeyreğe zorlayacağım kendimi ihtiyaç birkaç şey var mecbur yine kredi kartı kullanacağız. Uzun zamandır kartı kullanmıyorduk, çok güzel oluyordu kart olmayınca.
Bende diyete başladım güya ama hafta sonları benimde kaçıyor
Kredi kartı konusunda da aynıyız bende çok uzun süredir kullanmıyordum ama bu ay tekrar kullanmaya başladık bir kaç ay maalesef böyle olacak

Günaydın kızlar

herkese iyi hafta sonları
Bu pandemi ve yasaklar bir çok insanı kötü etkiledi.Ekonomik olarak.
Kaynım kantin işi devraldı pandemi başladı. Kız kardeşimin eşi restoranda çalışıyordu adamlar bu yeni yasaklardan sonra kapatma kararı aldı yani işsiz kaldı.
Başka bir arkadaşımız meyhane tarzı içkili bir yer açmıştı 2 yıl olmadı daha o da kapatma kararı almış kirayı , yanımda çalışan insanların maaşlarını ödeyemiyorum diye yazmış.

Eminim bunun gibi yüzlerce insan var nasıl olacak kriz çok büyük ve büyüyerek devam edecek😔

Günaydın kızlar

herkese iyi hafta sonları
Bu pandemi ve yasaklar bir çok insanı kötü etkiledi.Ekonomik olarak.
Kaynım kantin işi devraldı pandemi başladı. Kız kardeşimin eşi restoranda çalışıyordu adamlar bu yeni yasaklardan sonra kapatma kararı aldı yani işsiz kaldı.
Başka bir arkadaşımız meyhane tarzı içkili bir yer açmıştı 2 yıl olmadı daha o da kapatma kararı almış kirayı , yanımda çalışan insanların maaşlarını ödeyemiyorum diye yazmış.

Eminim bunun gibi yüzlerce insan var nasıl olacak kriz çok büyük ve büyüyerek devam edecek😔
Maalesef gidişat hiç ama hiç iyi değil
Bu pandemi normale dönebilirsek eğer hayatta kalanlara çok büyük dersler verdi
Ya da en azından vermiştir umarım
Iyi kötü gün için az çok demeden birikim yapmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük acı tecrübelerle
İsraf etmemenin ne kadar mühim bir mesele olduğu yine karşımıza çıktı
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Selam kızlar
Meyve saati dinleniyorum
Kahvaltı, kahve, çamaşır toplama, yerleştirme, mutfak camı silme,
Yemek yap, ye, toparla, çay iç
Eşim ütü yaptı ben yerleştirdim
Bu saat oldu
Kanal d de bir annenin günahı var ilk bölümmüş..

Selam kızlar
Meyve saati dinleniyorum
Kahvaltı, kahve, çamaşır toplama, yerleştirme, mutfak camı silme,
Yemek yap, ye, toparla, çay iç
Eşim ütü yaptı ben yerleştirdim
Bu saat oldu
Kanal d de bir annenin günahı var ilk bölümmüş..
Ve aleyküm selam canım
Hafta sonun da ev işleriyle derken baya yoğun geçmiş 🙂

23 . haftadaki harcamalarım

Toplam harcama 140 tl
Dağılımı şu şekilde

Haftalık mutfak harcaması 118 tl
Stok 22 tl

391 tl ile başladığım haftadan diğer haftaya devreden miktar 251 tl

Back