Herşeyde fiyatlar çıldırdı adetaSaglikli, huzurlu ve bereketli bir hafta bizimle olsun...
Kiraya verdigimiz dairenin balkonlarini kapatmaya karar verdik.
Kendi malimiza yatirim, gelen komsu da rahat eder dedik...
Dukkan komsumuz bu isle mesgul, toplamda 12.000 fiyat cikmis...
Hersey ne kadar pahali...
Dun pazara ve markete ben gittim.
Gormeyeli fiyatlar ucmus.
Allah yardimcimiz olsun...
Evet neyazikki her şey artık lüksSaglikli, huzurlu ve bereketli bir hafta bizimle olsun...
3 tane canim...Evet neyazikki her şey artık lükskaç balkon var
Abla ben diğer evdeyken 10 sene filan kullandım hiç böyle birşey duymadım ilk defa duyuyorumKizlar uzun suredir kurutma makinesi kullananlar, hic sokturup atelyeye gonderip, temizletti mi?
Bugun bosch servis gorevlisi boyle dedi...
Ben de bugun duydum...Abla ben diğer evdeyken 10 sene filan kullandım hiç böyle birşey duymadım ilk defa duyuyorum
Bu evdekini geçen sene sadece kışın kullandım yazdan beri kullanmıyorum
Maalesef böyle durumlarla karşılaşa biliyoruzMerhaba arkadaşlar,geçen burada bahsettiğim problemli veli durmuyor.Durumunda bana eşek göndermesi yapmıştı.Bugun müdür beye anlattım durumu, sınıfını değişmesini rica ettim gorusecekmis kendisiyle ismini aldı,hatta dava aç dedi ama o kadar uğraşmak istemiyorum.Bu akşam üstü canlı ders sırasında da öğrencilere açtığım beyaz tahtaya "eşek " yazdı,sildim yine yine yazdı.En son bağırdım,yanında kim varsa söyle kimin ne yazdığı görünüyor dedim hayrola napiyorsunuz kim yazıyo yanında kim var diye bağırdım dayanamadım artık.Hadsizlikte nirvana!
İnşallah sınıfı değişir de bağımız kalmaz o kadınla
Gerekirse belgele mahkemeye taşı meseleyiMerhaba arkadaşlar,geçen burada bahsettiğim problemli veli durmuyor.Durumunda bana eşek göndermesi yapmıştı.Bugun müdür beye anlattım durumu, sınıfını değişmesini rica ettim gorusecekmis kendisiyle ismini aldı,hatta dava aç dedi ama o kadar uğraşmak istemiyorum.Bu akşam üstü canlı ders sırasında da öğrencilere açtığım beyaz tahtaya "eşek " yazdı,sildim yine yine yazdı.En son bağırdım,yanında kim varsa söyle kimin ne yazdığı görünüyor dedim hayrola napiyorsunuz kim yazıyo yanında kim var diye bağırdım dayanamadım artık.Hadsizlikte nirvana!
Hadsizlige bak. Bence de belgele ve sikayetci ol. Biz ne zorluklarla ders yapiyoruz evden ,tesekkurcetmesi gerekirken lafa bak. Ne kadar ayipMerhaba arkadaşlar,geçen burada bahsettiğim problemli veli durmuyor.Durumunda bana eşek göndermesi yapmıştı.Bugun müdür beye anlattım durumu, sınıfını değişmesini rica ettim gorusecekmis kendisiyle ismini aldı,hatta dava aç dedi ama o kadar uğraşmak istemiyorum.Bu akşam üstü canlı ders sırasında da öğrencilere açtığım beyaz tahtaya "eşek " yazdı,sildim yine yine yazdı.En son bağırdım,yanında kim varsa söyle kimin ne yazdığı görünüyor dedim hayrola napiyorsunuz kim yazıyo yanında kim var diye bağırdım dayanamadım artık.Hadsizlikte nirvana!
Amin abla. Nasil ilacak boyle bilmiyorumSaglikli, huzurlu ve bereketli bir hafta bizimle olsun...
Maalesef böyle durumlarla karşılaşa biliyoruz
Önce soğukkanlı olmaya çalış canım
Bir daha benzer bir şey yaparsa kayıt altına al yani resim çek yada videoya al
Çünkü böyle tiplerin yapıp yapıp yapmadım deme ihtimalleri çok yüksek
Sildikten hemen sonra aklıma geldi tüh keşke silmeseydim adı da yazıyordu çocuğunun ne güzel kanıt vardı elimde diye..Tirsmis olacak ki önceden beni kaile alıp ödev bile atmazken canlı dersten sonra biseylerin fotolarını attı durdu, WhatsApp'ini açasim yok o derece nefret ettim kadından.Bir daha bir hamle yaparsa uyanık olcamGerekirse belgele mahkemeye taşı meseleyi
Evet yani hem 25 aylık çocukla çocuğu bağırta inlete ders yapıyorum aralarda da çıkmıyorum çocuk beni görünce hepten yapışacak diye ekran başında geçiriyorum o molaları hem de gördüğüm muamele.Her sınıfta illa bir arıza çıkar da böylesine ne rastladım ne de birinden duydum.Hadsizlige bak. Bence de belgele ve sikayetci ol. Biz ne zorluklarla ders yapiyoruz evden ,tesekkurcetmesi gerekirken lafa bak. Ne kadar ayip
Aslında tek tek etiketlemek istedim herkesi hatırlamadım birini unuturum vs diye toplu kutlamış oldum. Ne demek canımTeşekkürler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?