Sen niyete al o bir şekilde olurInşallah, hele bu zor ve çetin şartlar da . Ufak da olsa birikim yapabilmek , arttırmak.
Nasıl yani ?kizlar bizim aile dostu olan bir kuyumcu var ben bekarken babam altin alirdi cuzi bir miktar sonra parasini her ay odeme seklinde yapardi size gore dogrumu bu..bugun banada soylediler .ben dusunecegim dedim
10tane ata alir buyuk her ay onun tutarini ödeme seklinde yaparNasıl yani ?
Taksitle mi ?peşin mi?10tane ata alir buyuk her ay onun tutarini ödeme seklinde yapar
Çok araştırdım değerli metal alımında altın gümüş gibi belli şarta bağlı10tane ata alir buyuk her ay onun tutarini ödeme seklinde yapar
yani bulasmiyayimÇok araştırdım değerli metal alımında altın gümüş gibi belli şarta bağlı
Para peşin mal peşin usulü imiş
Bebek de çeyrek de hayırlı olsunMerhaba, bugün 780 liradan bir çeyrek aldım. Çok yakın arkadaşımın bebeği olacak nasipse, henüz bir aylık hamile ama 8 ay sonra kimbilir çeyrek kaç olur diyerek aldım. Bu akıllar hep sizin sayenizde :)
ev tasiyoruz canim. Ben koli paketlemege devam edeyim, sabah arkadaslar gekecek ev tasimaya.
Kolay gelsin canım demekki çok yoğun günlerden geçiyorsun Allah yardım etsinev tasiyoruz canim. Ben koli paketlemege devam edeyim, sabah arkadaslar gekecek ev tasimaya.
sagol canimKolay gelsin canım demekki çok yoğun günlerden geçiyorsun Allah yardım etsin
Kolay gelsinev tasiyoruz canim. Ben koli paketlemege devam edeyim, sabah arkadaslar gekecek ev tasimaya.
iyiyim abla nolsun koşturmaca hayat telaşı.ilave masrsflar arttı bu ara ona canım sıkıldı bugun,hayırlısıyla borclarımız azalsaydı Allah ödeme kolaylıgı versın cumlemıze
Bereketli olsun Allah kolaylıklar versin canımMerhaba arkadaşlar
Bu gün pazar yaptım 165 TL
Bunun 50 TL si çerez
Gerisi sebze ve meyve hatta çoğu meyve
Bu ay zorlandık bir kaç ay böyle geçecek
arkadaştan ceviz aldık 5 kilo 150 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?