Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Aldıklarını güle güle güzel günlerde kullan canım

Fiyatları iyi araştırdıysan sorun yok

Örneğin 20 tl lik ürünü 50 tl den 30 tl ye düşmüş gibi gösterirlerse nerde kalır indirim
Çok da araştırma fırsatım olmadı ama fiyatlar çok uçuk gelmedi normal gibiydi. Aslında indirim falan yok var diye müşteri çekiyorlar bencede

Fiyatlar hakkında bilgim yok bend taşınırken eşim dedi tutalım diye ben kabul etmedim ben kendimi temizliği dışındakine güvenemem hatta kardeşimde yardıma geldi biraz söylendim öyle mi temizlik yapılır diye bıraktı gitti çok biliyorsan tek yap diye :KK66: napayım içim rahat etmiyor sanki temiz olmayacakmış gibi geliyor
kendim mis gibi temisledim.zaten sifir daireydi.dezenfektede edildi.bir kac eksik var cok goze batmiyor.biraz borclari hafifletince.onlarda giderilir .

evet canim Allah razi olsun .yoruldum ama temizlik bitti .ev temizligine kadin tutacaktim dalga geçer gibi 500tle istedi .öylemi fiyatlar yoksa benimi kandirmaya calisti
Burda günlüğü 200-250 arası ben bu evi 300 temizletmiştim
Ama geçen sene eski oturduğum evi temizlemek için 400 istemişlerdi orası triblex ti
Ama tertemizdi bu ev 2+1 ama çok kirliydi mutfak yağ içimdeydi kadın sadece yatım gün mutfak dolaplarına ayırdı
Çok uzattımda birazda eve göre istiyorlar o evde oturuyorsa parasında vardır mantığı

Bende bu ara kilo vermeye çalışıyorum
Daha önceki doğumlarımdan sonrada diyet gruplarına katılarak on küsür kilolar vermiştim şimdide artık başlamalı dedim ve katıldım bir gruba

Daha önceki doğumlarımdan sonrada diyet gruplarına katılarak on küsür kilolar vermiştim şimdide artık başlamalı dedim ve katıldım bir gruba
Benimde var 4 5 kilo kadar ama yapıştı gitmiyor resmen yıllardır aynı kilodayım bekarlık kilomda olmak istiyorum ama bir tülü başarılı olamıyorum sen nasıl verdin canım o kadar kilo valla helal olbun

Burda günlüğü 200-250 arası ben bu evi 300 temizletmiştim
Ama geçen sene eski oturduğum evi temizlemek için 400 istemişlerdi orası triblex ti
Ama tertemizdi bu ev 2+1 ama çok kirliydi mutfak yağ içimdeydi kadın sadece yatım gün mutfak dolaplarına ayırdı
Çok uzattımda birazda eve göre istiyorlar o evde oturuyorsa parasında vardır mantığı
yanlis dusunce sanki tapuyumu uzerimize yapmislar valla ya 😁

kendin icin en dogrusunu yapmissin. ben 1/70 boyundayim 54 kiloyum.. dogum kilomda 70di . nasil kilo verdim hic anlamadim.😁😂

Benimde var 4 5 kilo kadar ama yapıştı gitmiyor resmen yıllardır aynı kilodayım bekarlık kilomda olmak istiyorum ama bir tülü başarılı olamıyorum sen nasıl verdin canım o kadar kilo valla helal olbun
Ben kendi kendime verdim ekmeği azalttım sadece sabahları 2 dilim bazen bir dilimde öğlen,
Pilavı, makarnayı çok az tüketmek lazım, bol bol beraberinde yürüyüş yada evde yapılabilecek diler sporlar olur
10-15 günde ödül günü yapıyordum çok özlediğim yasaklı bir şey yiyordum
Ama en önemlisi motivasyon
Ben hem kaytarmamak için hemde sorumluluğumu yerine getirmek için kk daki zaırlama yarışmalarına katılıyorum
Ama bu defa daha zorlanıyorum yaş ilerliyor zor oluyor vermek

Back