- Emoji Skoru
- 1.777
- Puanlar
- 83
Evet yaş ilerledikçe çok zor oluyor kilo vermek aslında pandemiden önce spora başlamıştım sonra kaldı sporsuz zor gibi geliyor vermekBen kendi kendime verdim ekmeği azalttım sadece sabahları 2 dilim bazen bir dilimde öğlen,
Pilavı, makarnayı çok az tüketmek lazım, bol bol beraberinde yürüyüş yada evde yapılabilecek diler sporlar olur
10-15 günde ödül günü yapıyordum çok özlediğim yasaklı bir şey yiyordum
Ama en önemlisi motivasyon
Ben hem kaytarmamak için hemde sorumluluğumu yerine getirmek için kk daki zaırlama yarışmalarına katılıyorum
Ama bu defa daha zorlanıyorum yaş ilerliyor zor oluyor vermek
Allah razi olsun canim .evet evi 290 bine aldim. 100 bin verdim geriside teslim gununde.kaldiPolo33 taşınacağın ev hayırlı uğurlu olsun.Sen bir de topraktan eve girmistin değil mi ödemeleri ne şekilde ?
Güle güle mutlu huzurlu günlerin olsun ,hayırlı olsun canımAllah razi olsun canim .evet evi 290 bine aldim. 100 bin verdim geriside teslim gununde.kaldi
Allah razi olsun canimGüle güle mutlu huzurlu günlerin olsun ,hayırlı olsun canım
ben kredi cektim onun icin maasimdan kesiliyorPolo33 taşınacağın ev hayırlı uğurlu olsun.Sen bir de topraktan eve girmistin değil mi ödemeleri ne şekilde ?
obeni kandırmaya calistiPolo33 profesyonel sirketler, kendi deterjan ve ozel alet edavatlariyla 0 evlere 700 tl'ya gidiyor...
Ama normal gundelikle calisanlar burda 200-250 arasi...
500 tl cok fazla yahu...
Fırsatçılık mı desem kendine özgü kapitalizm üstü kapitalizm mi desemkizlar gram altin 469 olmadimi..bugun kuyumcu 575_ diyordu
O zaman hoşgeldinizMerhaba,
Uzun zamandır takip ediyorum. Fakat yorum yazmaya fırsatım olmuyordu.
Birikim konusunda topigin faydası olacağına inanıyorum.
Bankacıyım, dolayısıyla konulara çok uzak değilim
Çok teşekkür ederimO zaman hoşgeldiniz
Bol bereketli birikimler dileğiyle ...Çok teşekkür ederim
Inşallah, hele bu zor ve çetin şartlar da . Ufak da olsa birikim yapabilmek , arttırmak.Bol bereketli birikimler dileğiyle ...
yeminle sirtimizdan gecinen gecineneFırsatçılık mı desem kendine özgü kapitalizm üstü kapitalizm mi desem
Bu nedir yahu bunların bir denetleyeni yok mu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?