- 29 Ağustos 2017
- 1.262
- 1.777
- 83
Çok da araştırma fırsatım olmadı ama fiyatlar çok uçuk gelmedi normal gibiydi. Aslında indirim falan yok var diye müşteri çekiyorlar bencedeAldıklarını güle güle güzel günlerde kullan canım
Fiyatları iyi araştırdıysan sorun yok
Örneğin 20 tl lik ürünü 50 tl den 30 tl ye düşmüş gibi gösterirlerse nerde kalır indirim
yaa hic sorma bide zetinyagi gibide uste cikar o para neki pisliginizi temisliyoruz diyor gelde sinirlenme zaten bugun butun dengesizler beni buldu oda farkli bir konu zatenVay be olsun olsun 200 250 tl olsun neymiş o fiyat öyle
kendim mis gibi temisledim.zaten sifir daireydi.dezenfektede edildi.bir kac eksik var cok goze batmiyor.biraz borclari hafifletince.onlarda giderilir .Fiyatlar hakkında bilgim yok bend taşınırken eşim dedi tutalım diye ben kabul etmedim ben kendimi temizliği dışındakine güvenemem hatta kardeşimde yardıma geldi biraz söylendim öyle mi temizlik yapılır diye bıraktı gitti çok biliyorsan tek yap diyenapayım içim rahat etmiyor sanki temiz olmayacakmış gibi geliyor
Burda günlüğü 200-250 arası ben bu evi 300 temizletmiştimevet canim Allah razi olsun .yoruldum ama temizlik bitti .ev temizligine kadin tutacaktim dalga geçer gibi 500tle istedi .öylemi fiyatlar yoksa benimi kandirmaya calisti
Ellerine seğlık, eksik hiç bitmiyor ki canım sürekli bir şeyler çıkıyor.kendim mis gibi temisledim.zaten sifir daireydi.dezenfektede edildi.bir kac eksik var cok goze batmiyor.biraz borclari hafifletince.onlarda giderilir .
Benimde var 4 5 kilo kadar ama yapıştı gitmiyor resmen yıllardır aynı kilodayım bekarlık kilomda olmak istiyorum ama bir tülü başarılı olamıyorum sen nasıl verdin canım o kadar kilo valla helal olbunBende bu ara kilo vermeye çalışıyorum
Daha önceki doğumlarımdan sonrada diyet gruplarına katılarak on küsür kilolar vermiştim şimdide artık başlamalı dedim ve katıldım bir gruba
yanlis dusunce sanki tapuyumu uzerimize yapmislar valla yaBurda günlüğü 200-250 arası ben bu evi 300 temizletmiştim
Ama geçen sene eski oturduğum evi temizlemek için 400 istemişlerdi orası triblex ti
Ama tertemizdi bu ev 2+1 ama çok kirliydi mutfak yağ içimdeydi kadın sadece yatım gün mutfak dolaplarına ayırdı
Çok uzattımda birazda eve göre istiyorlar o evde oturuyorsa parasında vardır mantığı
rabbim imandan kuranda ayirmasin bizleri varsin hayatimizda dunya mali eksik olsunEllerine seğlık, eksik hiç bitmiyor ki canım sürekli bir şeyler çıkıyram
kendin icin en dogrusunu yapmissin. ben 1/70 boyundayim 54 kiloyum.. dogum kilomda 70di . nasil kilo verdim hic anlamadim.Bende bu ara kilo vermeye çalışıyorum
Daha önceki doğumlarımdan sonrada diyet gruplarına katılarak on küsür kilolar vermiştim şimdide artık başlamalı dedim ve katıldım bir gruba
Amin canım asıl önemli olan da o zaten.rabbim imandan kuranda ayirmasin bizleri varsin hayatimizda dunya mali eksik olsun
Amin canım asıl önemli olan da o zaten. kesinlikle Elhamdülillah biz gecine biliyoruz ama gecinemiyen insanlar var
Emzirince vs gidiyor ee birde sürekli koşturmaktan eriyor insankendin icin en dogrusunu yapmissin. ben 1/70 boyundayim 54 kiloyum.. dogum kilomda 70di . nasil kilo verdim hic anlamadim.
evet son 1yilda verdim ben kosturmaktan ..16ayliga kadar emzirdim sonra sutum cekildin kendiliginden ama ek gidayla birvsorunumuz yok cok sukur.Emzirince vs gidiyor ee birde sürekli koşturmaktan eriyor insanlar
Çok şakür zira yemeyen çocuk çok zor. Benim miniğim öyleydi şükür yeni yeni düzene girdi artıkevet son 1yilda verdim ben kosturmaktan ..16ayliga kadar emzirdim sonra sutum cekildin kendiliginden ama ek gidayla birvsorunumuz yok cok sukur.
rabbim yar ve yardımcın olsun canÇok şakür zira yemeyen çocuk çok zor. Benim miniğim öyleydi şükür yeni yeni düzene girdi artık
Amin canım cümlemizin inşallahrabbim yar ve yardımcın olsun can
Ben kendi kendime verdim ekmeği azalttım sadece sabahları 2 dilim bazen bir dilimde öğlen,Benimde var 4 5 kilo kadar ama yapıştı gitmiyor resmen yıllardır aynı kilodayım bekarlık kilomda olmak istiyorum ama bir tülü başarılı olamıyorum sen nasıl verdin canım o kadar kilo valla helal olbun
hayır li sabahlarGünaydın hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?