Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

insanlara güvenemiyorum.helede etrafimdakikerine hic.güvenmiyorum zaten etrafimdakiler hep yiyiciler .ogun mutlu edebildiysem yanimdalar yok edemezsem ben uzaklar .ama cok guzel oldu bu .4seans daha gidecegim .geçmişle bagini kopar at dedi .

Seans süreçlerini iyi değerlendir
Tavsiyelerini hayata geçirmeye bak derim

geceleri yanliz kalinca agliyorum .gunduzun ilk isiklarinda guclu kadin maskesini takip cikiyorum herkesin karsisina .polo cok guclu . diyorlarda bide gelip gece gorsunler beni.
Emin ol birçok kişi aynı durumda öyle düşün ve sakın kendinin moralini bozma
Kendi kendinin canını sıkma

Çok iyi demiş
Bu konuda aynı düşünüyorum
kesinlikle hattini degistir .yeniden dogmus gibi ol .pazartesi bicin .(ama hatti degistirsem .aile gidip sikayeyci olursa torunu bize gostermiyo diye. 5AYDIR ne aradilar ne sordular torunlarini

kesinlikle hattini degistir .yeniden dogmus gibi ol .pazartesi bicin .(ama hatti degistirsem .aile gidip sikayeyci olursa torunu bize gostermiyo diye. 5AYDIR ne aradilar ne sordular torunlarini
Öyle bir riske karşı telefon hattın aynı kalsın ama 5 görüşeceğine 1 görüş

Polocum gün gelecek bunları hiç yaşamamış gibi olacağız
Buna inanıyorum sen de inan tatlım

Öyle bir riske karşı telefon hattın aynı kalsın ama 5 görüşeceğine 1 görüş
aynen o kalsin aslinda bende bu numarayi istemiyorum cumku esimin halalari arayip o aile hakinda bana bilgi veriyirlar surekli ben sertce ikaz etsem bile umurlarinda olmuyor. zaten aile 5aydir aramiyor ben gittigimde gelin gorun torununuzu diyorum.gelmiyorlar.aramiyorlar umurlarinda degil

Sen de hiç üzerilerine düşme
Torunlarını istiyorlarsa görmeye gelsinler istemiyorlarsa da kendilerinin bileceği birşey

teşekkür ederim bu guzel yorumlarin dusuncelerin icin tanimasam bile derdimi derdin gibi dinledin ..Allah razi olsun senden
Ne demek canım Allah senden de razı olsun
Memnun olduysan ne mutlu bana
Elimden keşke daha fazlası gelse
Ama canın ne zaman isterse yazabilirsin canım
Insan insanın etini yemez derisini giymez ağısını alır deriz burada o hesap
Seni ve ufaklığı çok öpüyorum Allah'a emanet olun canım

hepinizi tanidigima cok memnun oldum. rabbim hic birinizin ayaginiza tasa degdirmesin. rabbim sizleri evlatlariniza bagislasin inşallah.En guzel yere rabbime emanet ettim can

hepinizi tanidigima cok memnun oldum. rabbim hic birinizin ayaginiza tasa degdirmesin. rabbim sizleri evlatlariniza bagislasin inşallah.En guzel yere rabbime emanet ettim can
Amin canım
Hayırlı huzurlu geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…