Ağlamak öyle bir nimettir ki gülmek bile ağlamanın verdiği rahatlığı vermez bazenaglamak cok guzel bir duygu .
insanlara güvenemiyorum.helede etrafimdakikerine hic.güvenmiyorum zaten etrafimdakiler hep yiyiciler .ogun mutlu edebildiysem yanimdalar yok edemezsem ben uzaklar .ama cok guzel oldu bu .4seans daha gidecegim .geçmişle bagini kopar at dedi .Bir arkadaşına ya da dost bildiğin biriyle paylaşsan olur da bir gün çiğ süt emdiğini belli eder
Seni anlattığın hassas noktalarından vurmaya kalkar
Seni pişman eder
Ama uzman kişi, yabancı ve de onda kalır anlattıkların
geceleri yanliz kalinca agliyorum .gunduzun ilk isiklarinda guclu kadin maskesini takip cikiyorum herkesin karsisina .polo cok guclu . diyorlarda bide gelip gece gorsunler beni.Ağlamak öyle bir nimettir ki gülmek bile ağlamanın verdiği rahatlığı vermez bazen
Seans süreçlerini iyi değerlendirinsanlara güvenemiyorum.helede etrafimdakikerine hic.güvenmiyorum zaten etrafimdakiler hep yiyiciler .ogun mutlu edebildiysem yanimdalar yok edemezsem ben uzaklar .ama cok guzel oldu bu .4seans daha gidecegim .geçmişle bagini kopar at dedi .
Emin ol birçok kişi aynı durumda öyle düşün ve sakın kendinin moralini bozmageceleri yanliz kalinca agliyorum .gunduzun ilk isiklarinda guclu kadin maskesini takip cikiyorum herkesin karsisina .polo cok guclu . diyorlarda bide gelip gece gorsunler beni.
ilk tavsiye esinin ailesinden uzak dur dediSeans süreçlerini iyi değerlendir
Tavsiyelerini hayata geçirmeye bak derim
kendi yaramiza kendimiz merhem olacagizEmin ol birçok kişi aynı durumda öyle düşün ve sakın kendinin moralini bozma
Kendi kendinin canını sıkma
Çok iyi demişilk tavsiye esinin ailesinden uzak dur dedi
Allah'a güvenip güç selamet huzur dileyerek bu imtihanlardan hayırlısıyla geçip gideceğiz inşaallahkendi yaramiza kendimiz merhem olacagiz
kesinlikle hattini degistir .yeniden dogmus gibi ol .pazartesi bicin .(ama hatti degistirsem .aile gidip sikayeyci olursa torunu bize gostermiyo diye. 5AYDIR ne aradilar ne sordular torunlariniÇok iyi demiş
Bu konuda aynı düşünüyorum
rabbim bizi kendinden uzak etmesin .imtihaniz rabbimden olsun cok sukurAllah'a güvenip güç selamet huzur dileyerek bu imtihanlardan hayırlısıyla geçip gideceğiz inşaallah
Öyle bir riske karşı telefon hattın aynı kalsın ama 5 görüşeceğine 1 görüşkesinlikle hattini degistir .yeniden dogmus gibi ol .pazartesi bicin .(ama hatti degistirsem .aile gidip sikayeyci olursa torunu bize gostermiyo diye. 5AYDIR ne aradilar ne sordular torunlarini
aynen o kalsin aslinda bende bu numarayi istemiyorum cumku esimin halalari arayip o aile hakinda bana bilgi veriyirlar surekli ben sertce ikaz etsem bile umurlarinda olmuyor. zaten aile 5aydir aramiyor ben gittigimde gelin gorun torununuzu diyorum.gelmiyorlar.aramiyorlar umurlarinda degilÖyle bir riske karşı telefon hattın aynı kalsın ama 5 görüşeceğine 1 görüş
gececek rabbimin izniyle zor olacak ama gececekPolocum gün gelecek bunları hiç yaşamamış gibi olacağız
Buna inanıyorum sen de inan tatlım
Sen de hiç üzerilerine düşmeaynen o kalsin aslinda bende bu numarayi istemiyorum cumku esimin halalari arayip o aile hakinda bana bilgi veriyirlar surekli ben sertce ikaz etsem bile umurlarinda olmuyor. zaten aile 5aydir aramiyor ben gittigimde gelin gorun torununuzu diyorum.gelmiyorlar.aramiyorlar umurlarinda degil
teşekkür ederim bu guzel yorumlarin dusuncelerin icin tanimasam bile derdimi derdin gibi dinledin ..Allah razi olsun sendenSen de hiç üzerilerine düşme
Torunlarını istiyorlarsa görmeye gelsinler istemiyorlarsa da kendilerinin bileceği birşey
Ne demek canım Allah senden de razı olsunteşekkür ederim bu guzel yorumlarin dusuncelerin icin tanimasam bile derdimi derdin gibi dinledin ..Allah razi olsun senden
hepinizi tanidigima cok memnun oldum. rabbim hic birinizin ayaginiza tasa degdirmesin. rabbim sizleri evlatlariniza bagislasin inşallah.En guzel yere rabbime emanet ettim canNe demek canım Allah senden de razı olsun
Memnun olduysan ne mutlu bana
Elimden keşke daha fazlası gelse
Ama canın ne zaman isterse yazabilirsin canım
Insan insanın etini yemez derisini giymez ağısını alır deriz burada o hesap
Seni ve ufaklığı çok öpüyorum Allah'a emanet olun canım
Amin canımhepinizi tanidigima cok memnun oldum. rabbim hic birinizin ayaginiza tasa degdirmesin. rabbim sizleri evlatlariniza bagislasin inşallah.En guzel yere rabbime emanet ettim can
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?