Benim kombi daha soğuk günlerde 65 olurbencede faturadan belli.zaten yakmadi ayni altaki komsum.
maşallah subhanallah .biz 3gundur geceleri bezsiz uyuyor.suanlik sikinti yok bugun tamamen hayatimizdan cikardik.bide ben bez stogu yapmistim..Canım büyük kızım 18 küçük kızım da 21 aylıkken bıraktı istekliyse alıştır bence küçüğüme bırakalı 5 ay oldu arada kaçırdığı oluyor
Ben onları bir türlü anlayamadımayy kafayimi yemisler bu zor surecte hasta olurlarsa kuzular rabbim korusun
ben sicakligi seviyorum. valla ohhh misss gibi soguk evde duramamBenim kombi daha soğuk günlerde 65 olur
Oda termostatı da 26 dereceye ayarlanır
Olsun canım canım sen yine de bezleri elinde tut şimdilik alışsın tamamen o zaman ihtiyacı olana verirsinmaşallah subhanallah .biz 3gundur geceleri bezsiz uyuyor.suanlik sikinti yok bugun tamamen hayatimizdan cikardik.bide ben bez stogu yapmistim..
Gece muşamba/ naylon seriyor musun çarşafının altına her ihtimale karşı?maşallah subhanallah .biz 3gundur geceleri bezsiz uyuyor.suanlik sikinti yok bugun tamamen hayatimizdan cikardik.bide ben bez stogu yapmistim..
insanlari anlamak zorBen onları bir türlü anlayamadım
oyle olacak artik ihtiyaci olan birileri çıkar.Olsun canım canım sen yine de bezleri elinde tut şimdilik alışsın tamamen o zaman ihtiyacı olana verirsin
naylon ve bezi birine diktim .altina serdim.Gece muşamba/ naylon seriyor musun çarşafının altına her ihtimale karşı?
Ben de sıcağı severim ve çocukların babasının evinde soğukla imtihan oldum 17 yılben sicakligi seviyorum. valla ohhh misss gibi soguk evde duramam
en iyisi kendi ayaklari uzerinde duran kadinlara hayrandim hep .Ben de sıcağı severim ve çocukların babasının evinde soğukla imtihan oldum 17 yıl
Şimdi kendim çalıp kendim söylüyorum
Aynen öyle o nedenle hiç kafa yormuyorum bazı kendi bildiğini okuyan tipler içininsanlari anlamak zor
ben cok cabaladim onlar icin baktim degistiremiyorum .ne haliniz varsa gorun dedim.Aynen öyle o nedenle hiç kafa yormuyorum bazı kendi bildiğini okuyan tipler için
Nasıl biliyorlarsa öyle yaşasınlar
En güzelini yapmışsınilkez kendim icin
ben cok cabaladim onlar icin baktim degistiremiyorum .ne haliniz varsa gorun dedim.
En güzelini yapmışsın
Ömrünü de yesen umurlarında değil
En iyisi kendi hallerine bırakmak
Biri de bensem herkes kendi bildiğini yaşasın kesinlikle
Iyi yapmışsın bazen bazı süreçleri atlatmak için uzman yardımı almak da iyidir bencebugun bisey yaptim iyimi kotumu bilemedim ama psikologa gittim .ozel bir klinik.
hayatimdaki tum olumsuz seyleri yabanci birine anlattim.ve ilkez bagirdim .basta kabullenmemistim kaybettigimi simdi olmadigini biliyorum.Iyi yapmışsın bazen bazı süreçleri atlatmak için uzman yardımı almak da iyidir bence
aglamak cok guzel bir duygu .Iyi yapmışsın bazen bazı süreçleri atlatmak için uzman yardımı almak da iyidir bence
Bir arkadaşına ya da dost bildiğin biriyle paylaşsan olur da bir gün çiğ süt emdiğini belli ederhayatimdaki tum olumsuz seyleri yabanci birine anlattim.ve ilkez bagirdim .basta kabullenmemistim kaybettigimi simdi olmadigini biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?