evet zaten orta kat bosAltta ve üstte kalan var mi
21aylik olacak canimSenin minnak kaç aylık ya da yaşında?
Tatlım bence alttan ısınmayı filan çok önemseme benim anladigim yakarsan çok güzel ısınılıyor bütün mesele buevet zaten orta kat bos
Tatlım bence alttan ısınmayı filan çok önemseme benim anladigim yakarsan çok güzel ısınılıyor bütün mesele bu
citten huzursuz ve tedirginim..cunku ev sahibi ayri komsulari ayri bir dertMerhaba
Altın döviz gerçekten uçtu gitti
Polo33 eyer evin bir seneye hazır olacaksa taşıma derim ( bunu 3 hafta önce taşınan biri olarak söylüyorum)
Ama çok huzursuzsan tabiki insanın rahatı da çok önemli
Benim geçen hafta harcamalı geçti
Dr ye 350 ilaçlara da 50 TL verdim
1kg tulum, 2 kğ salamura peynir,
Yarım kilo taze tereyağı, yarım kilo kuru dut, yarım kilo kavrulmuş notun, 1 paket erişte, 1 kilo siyah zeytin bunlar 260 TL verdim
kızlara 2 şer pantolon, 2 şer siwit aldım 320 de onlar tuttu
ayrıca 25 kiloda zeytin aldık 250 de o tuttu
10 kilo bize 15 kilo annemlere onarı kurdum
birazda karışık turşu kurdum
Birazda bu hafta alıp yaparsam iyi olacak
uzun oldu ama bizde harcamalar böyle
Birikimde yok arkadaşlar hatta çok uzun zamandan sonra ilk defa eksi hesaba girdim
Canım hoşgeldin aldıklarınızı güle güle kullanın360 kızların odasına tül perde aldım
180 tl de güneşlik bunları unutmuşum
Canım siyahta var yeşildeCanım hoşgeldin aldıklarınızı güle güle kullanın
Yiyecekleri sağlık huzur içerisinde yiyin bereketli olsun
Zeytin siyah mı yeşil mi ?
Nasıl kurdun tarifini verebilir misin?
Canım siyahta var yeşilde
Yeşil zeytinleri çizdik ( normalde bıçakla 2-3 yerinden çiziyorsun) ama ben bu defa çok alınca pazarda bunu çizik yapan makina vardı zeytin satanlarda onlara yaptırdım
Çizer çizmez suya koyacaksın
-5 litrelik su şişesi 3 kilo zeytin alıyor çizip içine atıyorum üzerine su koyuyorsun normal musluk suyu olur eğer içime bilir bir su ise
-4 gün sonra suyunu değiştiriyorsun
Sonrada gün aşırı değiştiriyorsun yaklaşık 5-6 defa oluyor bu işlem
- birde arada şişenin ağzını açmak lazım asidi çıksın diye yoksa patlaya bilir şişenin ağzını açerkende yavaş açın suyu taşabilir
- acılığı gidince yenilebilir seviyeye gelince 2-2,5 çay bardağı küçük bardaklardan Kaya tuzu 1 tatlı kaşığı limon tuzunu koyuyoruz üzerine de suyu koyup kapatıyoruz.
Afiyet olsun
Tarifler için çok teşekkür ederim canımSiyah zeytin ise yine 5 litrelik su şişesine 3 kilo sığıyor zaten
-Zeytinleri yıka kurut, şişeye doldur
-Üzerine 1 çay bardağı Kaya tuzu koy 2-3 ay boyunca şişeyi günde 5 Dakika falan yuvarla ( bizde bu iş çocuklarda)
-Zamanla suyunu salacak o suyu süzeceksin 1-2 yemek kaşığı ay çiçek yağı karıştırıp kavanoza koyup üzerinedir limon dilimleri afiyet olsun
-
Rica ederim yeşil zeytinin aynısını kırarakta yapabilirsin o daha erken oluyorTarifler için çok teşekkür ederim canım
Amca ve teyze aldıklarını güle güle güzel günlerde kullansınlar canımBugün babama ayakkabı aldım 140 TL (Yazlık ayakkabı ile geziyormus yeni haberim oldu )
Anneme pardösü tarzı bişey 80 TL
Anneme 5 li çorap 20 TL
Daha biletler alınacak,yeğenler hediye bekler çocuk sonuçtabirer parça bişey onlara alırım.
Artık yeni olmasına vs bakansın,benimde evim yeni ama hiç güvenmiyorum ona rağmencanim haklisin mutahitler yapmislar ne kadar guvenilir o tartisilir artik
Amin canım sağolAmca ve teyze aldıklarını güle güle güzel günlerde kullansınlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?