canim haklisin mutahitler yapmislar ne kadar guvenilir o tartisilir artikCanım malum deprem ülkesiyiz önceliğin evin büyüklüğü değil sağlamlığı olsun benim sana tavsiyem
zaten etrafındakiler beni KIRMAK icin ugrasiyorlar . ama gereken neyse onu yapacağım. beni kirmak icin esimin yokluğunu soyluyor surekli . farkinda olsalar ne kadar acizler en yakinim bile kovit19dan dolayi kabul etmedigim icin esimin taziyesine geldikleri pismanlarmis. gelmisler .oyolu cekmisler . belki az sonra kullanacagim cunle icinde bile kizabilirsiniz .haklida olabilirsiniz.ama bu sozum sizlere degil asla ama insanlar hak etmiyor hicbiseyi .esim ve esim gibi sehit olanlar sayesinde rahatlar ama onlar taziyesine geldikleri icin pismanlik olmus..ahh ahhh diyecek lafim yok en iyisi susayim benBoşver canım sen o insaları keyfine bak bİr şey dediklerinde de ver ağızlarının payını bir daha konuşamasınlar
zaten etrafındakiler beni KIRMAK icin ugrasiyorlar . ama gereken neyse onu yapacağım. beni kirmak icin esimin yokluğunu soyluyor surekli . farkinda olsalar ne kadar acizler en yakinim bile kovit19dan dolayi kabul etmedigim icin esimin taziyesine geldikleri pismanlarmis. gelmisler .oyolu cekmisler . belki az sonra kullanacagim cunle icinde bile kizabilirsiniz .haklida olabilirsiniz.ama bu sozum sizlere degil asla ama insanlar hak etmiyor hicbiseyi .esim ve esim gibi sehit olanlar sayesinde rahatlar ama onlar taziyesine geldikleri icin pismanlik olmus..ahh ahhh diyecek lafim yok en iyisi susayim ben
dogru ev aldim ama insaattan teslimat seneye..Yanlış mı okudum acaba siz ev almamış miydiniz ki
selam..
altın takibinden sonra kendime çeyrek altın aldim 750 ye.
şimdi 850 :)
1 ay oldu ve 100 lira kar ettim :) bunu geçen yıl katıldığım Gün parasiyla yapmışım. o zamanda atltın 500 lerdeydi.
keşke daha önceden yapsaydim. hep erteledim.
hayırlısı kısmet.
ben birikim yapmayı çok seviyorum.
eşimin her hafta 100 lira verdiği parayi da birikim yapıp bişeyler alacagim O birikimi kilo verdikten sonra üst baş kiyafete verecegim ödülüm olsun :)
Vealeykumselam canım hoşgeldinevde geçimi nasıl sağlıyorum size söylemek istiyorum.:)
ilk öncelikle 41 kere Maşallah diyelim.
evde gelirimiz 7500 .
eşim kendimize ihtiyaç olani alışveriş yapıyor doğagaz elektrik su içinde onda 2000
market alışverişimiz stok yapıyoruz aylık 800
pazar her hafta: 300-400
kendimize ihtiyaç felan derken
yani aylık toplam hesap etsek 4000 gidiyor.
geri kalani birikime artariyoruz Çok şükür elhamdullah.
Polo33 merhaba canım sıkıntılı bir dönemden geçiyorsun ve çevrendeki kişiler ağır yanından asılıyor
Kimin ne dediğini umursama sen kendi hayata dair kurallarını koy ve uygula
Dışarıya karşı kulaklarını kapalı tut
Bazen sıkıntılı dönemler dostu düşmanı görmek konusunda fırsattır
Bu dönemi de nimet bil canım
Ev konusuna gelince 2+ 1 ile 3 +1 ler arasında kira farkı ne kadar
Ve 1 yıl mı kalacaksıcok haklisin canim dostu dusmani iyi ogreniyorum en azinda .ben uzun vadeli kalmak istiyorum durumumdan dolayi
dogru ev aldim ama insaattan teslimat seneye..
hoşbulduk :)Vealeykumselam canım hoşgeldin
Birikimlerin bereketli olsun
cok haklısın beni yipratacak bir donem daha basliyorUzun vadeli düşünüyorsan bence 3+1 daire ideal
Erkek kardeşine bir oda lazım
Kendine ve bebeğine de bir oda
Salonda oturup kalkarsın
çok amaçlı bir odaya o kadar ihtiyaç oluyor ki (kiler ,ibadet için ,çamaşır kurutmak )ya da gelen giden olsa yatacak yer olarak...
Beni yıpratacak bir dönem diye düşünme seni olgunlastiracak sana yeni yeni tecrübeler katacak bir dönem diye bak bence olayacok haklısın beni yipratacak bir donem daha basliyor
haklisin zaten beni yoran insanlar konusmalari.imalari usluplari beni citten yordu.bu insanlar akrabalarim hatta ablam okadar ki batmisim herkesin gozuneBeni yıpratacak bir dönem diye düşünme seni olgunlastiracak sana yeni yeni tecrübeler katacak bir dönem diye bak bence olaya
Hepimiz türlü imtihanlardan geçiyoruz ama imtihan bilip üstesinden gelmek çok daha kolay biliyor musun tatlım
banyo damliyor usta gelip yapiyor 4gun sonra ayni .banyoyu kullanma diyor altaki komsu .nasil olacak o abdest nerden alacagim oglumun banyosu.saçmalık buo zaman 1 yıl ıcın sabretmek daha mantıklı gıbı
cunku tasınma ınanılmaz masraf sırf naklıye sızın orada ne kadar bılmıyorum ama burada 1500 e bulunca aaaa ne kadar ucuz dıyorlar
ee yok perde olmadı halı olmadı ıvır zıvır da olsa gıdıyor paralar goze gorunmeden
agızlarını kapayacaksınız.
laflarınıza dıkkat edın evıme gıren cıkandan sıze hesap verecek degılım deyın daha da muhattap olmayın terbıyesız
O tip sorunlar var ve çözüme kavuşturulamıyorsa hiç uğraşma insanlarla ve de yıpranmabanyo damliyor usta gelip yapiyor 4gun sonra ayni .banyoyu kullanma diyor altaki komsu .nasil olacak o abdest nerden alacagim oglumun banyosu.saçmalık bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?