Modeli çok beğendim, bende lacivert yazmaya yaptırırım ellerine sağlık. İznin olmadan ekran resmi aldım hakkını helal et.2renk olması lazım ama getıren kışi beyaz getırmiş beyaz yaptım ama ben begenmedım. Acaba sadece bu renkmı olsun sızce kadın bana bıraktı fıkrı
Helal olsun canım bıdaha oyle seyler soyleme lutfenModeli çok beğendim, bende lacivert yazmaya yaptırırım ellerine sağlık. İznin olmadan ekran resmi aldım hakkını helal et.
Hayirli olsun, Allah yolunu da bahtini da acik etsin.Bolca bayat ekmek vardı kahvaltıya tost yaptım, yanına haşlanmış yumurta, zeytin, domates, yeşillik yedik,
Pazara uğrayıp kuru fasulye ve ekmek için marul fidesi aldım ekmesi için anneme bıraktım, sarma dolma yapmış bana da ayrı, eve gelip onu pişirdim, e yemek hazır gibi olunca evi süpür, sil, toz al, kapı pencere sil, zaman çabuk geçti,
Cacık ve sarma dolma yedik, çay faslı, az uzandım şimdi..
Kızım aradı
Işe başlama haberini verdi, çook heyecanlıydı, çoook....
Hadi gözünüz aydın. Hayırlı olsun.Bolca bayat ekmek vardı kahvaltıya tost yaptım, yanına haşlanmış yumurta, zeytin, domates, yeşillik yedik,
Pazara uğrayıp kuru fasulye ve ekmek için marul fidesi aldım ekmesi için anneme bıraktım, sarma dolma yapmış bana da ayrı, eve gelip onu pişirdim, e yemek hazır gibi olunca evi süpür, sil, toz al, kapı pencere sil, zaman çabuk geçti,
Kızım aradı
Bolca bayat ekmek vardı kahvaltıya tost yaptım, yanına haşlanmış yumurta, zeytin, domates, yeşillik yedik,
Kızım aradı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?