- 29 Ağustos 2017
- 1.262
- 1.777
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım ellerine sağlık afiyet olsunSelam canlar, dün eksik listesi yapip mutfak alisverisi yaptim 70 tl, 15 cocugun okulundan istediler.
Dün lahana ve yaprak sardim. Yarisini pisirdim, kalan en ic sert kismiyla kücük kavonoz lahana tursusu yaptim. Bir pisirimlik sarma da buzluga attim.
Bu gün menüse yesil fasulye ve dünden kalanlar var.
Simdi keyif zamani,elma, kuru elma, tarcin ve tatlansin diye biraz dut atip elmali bi kis cayi demledim, oh sicacik, tam bu
Mevsimin cayi.
Güzel bir aksam dilerim hepinize.![]()
Hayrola ne yangını yine canım yaKızlaar, moralim bozuk
Hatayda yangın var öğleden beri devam ediyor
Ağlayarak izliyoruz, dua ediyoruz,
Elektrik yok su yok, doğalgaz yok, siteler boşaltıldı, fırtına var
Kabuuus gibi
Pandemiden dolayı sağlıkçılar 'ın izinleri durduruldu
Yanıyor güzelim ormanlar, dün patlama, bugün çeşitli yerlerde yangınlarHayrola ne yangını yine canım ya![]()
Sabatoj galiba bunlarYanıyor güzelim ormanlar, dün patlama, bugün çeşitli yerlerde yangınlar
Allah korusun bütün kötülüklerdenDün de canlı bomba kendini patlatmış yakalanacağını anlayınca,...Çatışma olmuştu
Size ve hataya çok geçmiş olsun Allah, beterinden korusun.Yanıyor güzelim ormanlar, dün patlama, bugün çeşitli yerlerde yangınlar
Kâbus gibi bir yıl daha ne olabilir dedikçe daha da kötüs çıkıyor. İnşalalh başka yerlerde görmeyiz çok fazla yakıldı ormanlarımız bu seneKızlaar, moralim bozuk
Kabuuus gibi
Allah razı olsun canım kusura bakma gec cevap verdım. Temizlıgım bıti şukur 80 m2 kare ev olunca hemen bitiyorGünaydın mutlu sağlıklı gunler
Polo geçmiş olsun Allah şifa versin inş.
Okuldayim öğrencilerle görüştüm. İslerimi hallettim. Oglusda yine benimle. Canı sağolsun ders çalışmak derse girmek zor geliyor
Dedesi ve ninesi gelince onlara bırakabilsem biraz rahatlasam inş.
Rabbım yar ve yardımcıları olsun. Kardesten öte arkadaşım orda.Kızlaar, moralim bozuk
Kabuuus gibi
Gecmis olsunKızlaar, moralim bozuk
Kabuuus gibi