Ellerine sağlık canımAllah razı olsun canım kusura bakma gec cevap verdım. Temizlıgım bıti şukur 80 m2 kare ev olunca hemen bitiyor
Tesekur ederim canımEllerine sağlık canım
Sağlıkçıların hakkı ödenmez. Allah güç kuvvet versin. Her kademesinde çalışan ünvan farketmeden bizim için gece gündüz çalışıyorlar Allah bütün kötülüklerden korusunKızlaar, moralim bozuk
Hatayda yangın var öğleden beri devam ediyor
Ağlayarak izliyoruz, dua ediyoruz,
Elektrik yok su yok, doğalgaz yok, siteler boşaltıldı, fırtına var
Kabuuus gibi
Pandemiden dolayı sağlıkçılar 'ın izinleri durduruldu
Mevlid kandilimiz mübarek olsun Allah ibadetlerimizi kabul etsin,hakkımızda hayırlısıni nasip etsin inşallah. Bütün hastalıklar, virüsler, afetler bitsin ya rabbim. Amin
Amin canım aminSağlıkçıların hakkı ödenmez. Allah güç kuvvet versin. Her kademesinde çalışan ünvan farketmeden bizim için gece gündüz çalışıyorlar Allah bütün kötülüklerden korusun
Çok şükür 4 yıl filan oldu gitmeyeliMart ayından beri ilk defa bugün aile hekimine gittim doktorumuz izinliymiş başka doktora yönlerdirdiler tahlil yapmıyoruz, tahliler için hastaneye gidin dedi bende ilaç yazdırdım geldim.
Sizler hiç aile hekimliği ne gittiniz mi tahlil yapılıyormu merak ettim.
Çok şükür 4 yıl filan oldu gitmeyeli
[/QUOTE
Allah sağlık sıhhat versin canım.
Bulunduğumuz yerde de bugün kan alınmadı,Mart ayından beri ilk defa bugün aile hekimine gittim doktorumuz izinliymiş başka doktora yönlerdirdiler tahlil yapmıyoruz, tahliler için hastaneye gidin dedi bende ilaç yazdırdım geldim.
Sizler hiç aile hekimliği ne gittiniz mi tahlil yapılıyormu merak ettim.
Cevabınız için teşekkür ederim canım.Bulunduğumuz yerde de bugün kan alınmadı,
Öğleden sonra resmi tatil laboratuar çalışmadığı için, kanlar asm lerde değil labaratuvarda tahlil yapılıyor. Bazı yerler de belirli günlerde kan alınıyor, gönderiliyor..
Bu yangınlar çok can sıkmaya başladıSelam bu arada, bugün de başka bir ılçede yangın var...
Mesai yarım gündü, çıkışta şokta 9tl ye godiva çikolata,
Manavda 8.50tl ye zencefil
20tl ye kahve ve çerez aldım,
Öğlen mantı yaptım yedik kızımla
Küçük halı yolluklar vardı 3 parça, namazla klozet takımını yıkadım banyoda fosur foşur, Balkonu camını kapısını yıkadım, çok toz oluyor..
Amın bacım rabbım vatanımıza haınlık edenın belasını versin.Bu yangınlar çok can sıkmaya başladı
Çıkaranlar umarım cehennemin dibinde hiç çıkmamak üzere yanarlar
Tek renk boğar sanki yazma koyu ee sarısıda koyu bir renk dah istiyor sanki2renk olması lazım ama getıren kışi beyaz getırmiş beyaz yaptım ama ben begenmedım. Acaba sadece bu renkmı olsun sızce kadın bana bıraktı fıkrı
Tek renk boğar sanki yazma koyu ee sarısıda koyu bir renk dah istiyor sankı ayy zaten bıtırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?