Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Sabahtan beri is yapıyorum. Kızım kendi odasının camini sildi ben oğlusun cami ve salonu sildim. Dün mutfağın camini silmiştim. Yarin biter camlar umarım. Kızımın saçlarını kestirdik. Kuaföre gittik. 101 e gittik. Süt balkabağı tatlısı için bisküvi 2 dikdörtgen küçük cam saklama kabı oglusa iki çorap vs. Aldik. 10 TL üstüne dış fırçası ve macunu indirimliydi. 3 dış fırçası 3 de macun aldım. Bir önceki alışverişte aldığım turta kabı iki tane çıktığı için birini iade ettim.
Evi süpürdüm. Balkonu sildim. Patates biber patlıcan kızartma yaptım yedik. Mutfağı topladım ev silinecek. Çamaşır yikadim benim de ozrenginin markasından kurutma makinam var ona attım kuruyorlar.

Dosya eklenmiyor. Suan lıf modellerını. İgne oyalarını. Ve halu orneklerını gormeniz lazım ama 🤣🤣😂😅😁

Dosya eklenmiyor. Suan lıf modellerını. İgne oyalarını. Ve halu orneklerını gormeniz lazım ama 🤣🤣😂😅😁

Fotoğraflarını çek

Sonra buradan dosya ekleye bas
Sonra galeriden seç ve ekle
Sonra cevapla butonuna bas

Kactane cektım bır bılse dosya tusana basınca hıc bısey olmuyor🤣
Screenshot_20201025-161059.jpg

Cüzdan kumbara bedeli 🙂
Ayın 20 sinde 7 gram altın alınca kumbarada para kalmadı

Polocum senin için resim ekledim

Dosya ekle ye bas
Sonra karşına göz at çıkar oraya bas resim seç ekle
Sonra cevaplaya bas

Tamam canım teşekkür ederim ben bi bakayım, çamaşır makinansının üstüne koymak gerekiyorsa aynı marka olmalı sanırım. Artık iyice karar verdim alacağım en kısa zamanda hayatımı ne kolaylaştıracaksa birde bu aralar robot süpürgelere taktım onu da almak istiyorum sonra gel keyfim gel:KK70:

Eki Görüntüle 2710673

Cüzdan kumbara bedeli 🙂
Ayın 20 sinde 7 gram altın alınca kumbarada para kalmadı

Polocum senin için resim ekledim

Dosya ekle ye bas
Sonra karşına göz at çıkar oraya bas resim seç ekle
Sonra cevaplaya bas
Can ben bu işi bırakayım cumku ya ben beceremiyorum yada bu tlfonda bışey var olmuyor

Polo33 Polo33 bizim kombi markasının elemanı geçen yıl kombinin yıllık bakımına geldiğinde petek tamizliğide yaptıklarını söyledi 180₺ ye yaptı 2 yıl bu temizlik bakım götürür dedi. Ve ısı arttı farkı anladık.

Kitap siparişi vermiştim 1 kargo geldi, 1'i de kargoya verilmiş. Eşim diyorki bu yıl kotayı doldurdun galiba, hayır ne münasebet her an her şey değişir belki bir öneri tavsiye ile tekrar sipariş verebilirim dedim bende öyle cevap bekliyordum dedi.

Polo33 Polo33 bizim kombi markasının elemanı geçen yıl kombinin yıllık bakımına geldiğinde petek tamizliğide yaptıklarını söyledi 180₺ ye yaptı 2 yıl bu temizlik bakım götürür dedi. Ve ısı arttı farkı anladık.
Ozaman 200tl gayet ıyı. Herkes oyle dıyor tasarruf ve ısınma anlamında. İnşallah bızde fark ederız. Suan oturdugum ev kıra. Ev sahibi ögretmen. Adama kalsa evını yenileyip cıkmamı istıyor. Cok akıllı galıba

Kitap siparişi vermiştim 1 kargo geldi, 1'i de kargoya verilmiş. Eşim diyorki bu yıl kotayı doldurdun galiba, hayır ne münasebet her an her şey değişir belki bir öneri tavsiye ile tekrar sipariş verebilirim dedim bende öyle cevap bekliyordum dedi.
Güzel günlerde keyifle oku canım 🤩🥰

Ozaman 200tl gayet ıyı. Herkes oyle dıyor tasarruf ve ısınma anlamında. İnşallah bızde fark ederız. Suan oturdugum ev kıra. Ev sahibi ögretmen. Adama kalsa evını yenileyip cıkmamı istıyor. Cok akıllı galıba
Hiç bekleme hemen bakım yaptırın.
Bazen öyleleri de denk geliyor malesef.

Back