Fiyat düşürüyoruz satilsin diye eşim o yüzden daha da dusmem diye söyleniyor. Belki satilmamasinda da hayır vardır.Gönlüne göre olsun, neden evin ucuza gidcek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fiyat düşürüyoruz satilsin diye eşim o yüzden daha da dusmem diye söyleniyor. Belki satilmamasinda da hayır vardır.Gönlüne göre olsun, neden evin ucuza gidcek
Dosya eklenmiyor. Suan lıf modellerını. İgne oyalarını. Ve halu orneklerını gormeniz lazım ama![]()
Kactane cektım bır bılse dosya tusana basınca hıc bısey olmuyorFotoğraflarını çek
Sonra buradan dosya ekleye bas
Sonra galeriden seç ve ekle
Sonra cevapla butonuna bas
Kactane cektım bır bılse dosya tusana basınca hıc bısey olmuyor![]()
Tamam canım teşekkür ederim ben bi bakayım, çamaşır makinansının üstüne koymak gerekiyorsa aynı marka olmalı sanırım. Artık iyice karar verdim alacağım en kısa zamanda hayatımı ne kolaylaştıracaksa birde bu aralar robot süpürgelere taktım onu da almak istiyorum sonra gel keyfim gel
Can ben bu işi bırakayım cumku ya ben beceremiyorum yada bu tlfonda bışey var olmuyorEki Görüntüle 2710673
Cüzdan kumbara bedeli
Ayın 20 sinde 7 gram altın alınca kumbarada para kalmadı
Polocum senin için resim ekledim
Dosya ekle ye bas
Sonra karşına göz at çıkar oraya bas resim seç ekle
Sonra cevaplaya bas
Ozaman 200tl gayet ıyı. Herkes oyle dıyor tasarruf ve ısınma anlamında. İnşallah bızde fark ederız. Suan oturdugum ev kıra. Ev sahibi ögretmen. Adama kalsa evını yenileyip cıkmamı istıyor. Cok akıllı galıbaPolo33 bizim kombi markasının elemanı geçen yıl kombinin yıllık bakımına geldiğinde petek tamizliğide yaptıklarını söyledi 180₺ ye yaptı 2 yıl bu temizlik bakım götürür dedi. Ve ısı arttı farkı anladık.
Güzel günlerde keyifle oku canımKitap siparişi vermiştim 1 kargo geldi, 1'i de kargoya verilmiş. Eşim diyorki bu yıl kotayı doldurdun galiba, hayır ne münasebet her an her şey değişir belki bir öneri tavsiye ile tekrar sipariş verebilirim dedim bende öyle cevap bekliyordum dedi.
Amin inşallah canım Allah razı olsun hocam.Güzel günlerde keyifle oku canım![]()
Hiç bekleme hemen bakım yaptırın.Ozaman 200tl gayet ıyı. Herkes oyle dıyor tasarruf ve ısınma anlamında. İnşallah bızde fark ederız. Suan oturdugum ev kıra. Ev sahibi ögretmen. Adama kalsa evını yenileyip cıkmamı istıyor. Cok akıllı galıba
Çok güzel olmuş eline emeğine sağlık.Kızlar şükür becerebıldım....![]()
Tesekur ederim canımÇok güzel olmuş eline emeğine sağlık.
Yarın saat 16.00da gelevekler inşallahHiç bekleme hemen bakım yaptırın.
Bazen öyleleri de denk geliyor malesef.