Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Sabah namazından sonra epey uyumuşum
Güzel bir kahvaltı yaptık oğlanlarla
Ortalığı toparladım
Çamaşır katladım, yerleştirdim
Yenilerini yıkadım, serdim
Balkonumu yıkadım hava çok güzel birazdan kahve keyfi yaparım nasipse
Komposto kaynattım

Akşam menümüz

Makarna
Taze fasulye
Yoğurt
Komposto

Bu hafta harcamam şu şekilde idi ;

Haftalık mutfak harcaması 98 tl

Stok malzeme harcaması 57 tl

Toplam harcama 155 tl

203 tl ile başladığım haftadan önümüzdeki haftaya devreden para 48 tl

:halay::halay::halay::rapci::rapci::rapci:

150 tl olan haftalık mutfak harcaması limitimi 19. Haftada aşmamış bulunmaktayım 😀😀

15 gündür doğalgaz yakıyorum geceleri ama soğuk günlerde 23 dereceye ayarlayıp oda termostatını gerekirse gündüzde yakıyorum
15 günde 80 tl yi geçmiş hesaplarıma göre

Bu hafta elektrik faturası gelir
Bakalım ne kadar olacak
Çamaşır kurutma makinesi sezonu henüz açmadım ama açınca en az 50 60 tl yansır faturaya öyle tahmin ediyorum hayırlısı 🤭

15 gündür doğalgaz yakıyorum geceleri ama soğuk günlerde 23 dereceye ayarlayıp oda termostatını gerekirse gündüzde yakıyorum
15 günde 80 tl yi geçmiş hesaplarıma göre

Bu hafta elektrik faturası gelir
Bakalım ne kadar olacak
Çamaşır kurutma makinesi sezonu henüz açmadım ama açınca en az 50 60 tl yansır faturaya öyle tahmin ediyorum hayırlısı 🤭
Memnun musunuz kurutma makinasından, kimisi yıpratıyor küçültüyor diyor öyle sorunlar oluyor mu? Çamaşır makinasından çıkardığınız kıyafetleri olduğu gibi kurutmaya mı atıyorsunuz yoksa seçip mi atıyorsunuz?

Memnun musunuz kurutma makinasından, kimisi yıpratıyor küçültüyor diyor öyle sorunlar oluyor mu? Çamaşır makinasından çıkardığınız kıyafetleri olduğu gibi kurutmaya mı atıyorsunuz yoksa seçip mi atıyorsunuz?
Küçük oğlum doğduktan sonra almıştık
Şimdi yeni evimdeyim en önemli eşyalarımdan biri olduğu için yine aldım
10 seneden fazladır kullanıyorum çok memnunum
Çamaşır makinasından çıktığı gibi atıyorum
Hiç sorun yaşamadım
Kışın cankurtaran

Küçük oğlum doğduktan sonra almıştık
Şimdi yeni evimdeyim en önemli eşyalarımdan biri olduğu için yine aldım
10 seneden fazladır kullanıyorum çok memnunum
Çamaşır makinasından çıktığı gibi atıyorum
Hiç sorun yaşamadım
Kışın cankurtaran
Çok güzel bende düşünüyorum ama kimisi sizin çok ama çok memnun kimiside çamaşırlarım kötü oldu vs diye hiç memnun degil, markası ne sizinkinin sizin yazınızdan sonra bakmaya başladım eşim durup dururken nerden çıktı diyor:halay:

İyi fiyat bence ama işin ehli birini seçin o dönem bize fazla ilaç ya da basınç veriyorlar boruların delinmesine sebep oluyor demişlerdi ona dikkat edin isterseniz
Aaa hıc bılmıyordum. Bu yapan ustaları cok övduler inşallah sıkıntı olmaz ek bır masraf cıkmaz ya

Çok güzel bende düşünüyorum ama kimisi sizin çok ama çok memnun kimiside çamaşırlarım kötü oldu vs diye hiç memnun degil, markası ne sizinkinin sizin yazınızdan sonra bakmaya başladım eşim durup dururken nerden çıktı diyor:halay:
Screenshot_20201025-193314_Hepsiburada.jpg

Benimkisi tam olarak bu canım

Selam kızlar,
30tl ye tavuk, 4.50tl ye ekmek aldım
Bahçeye mangala gittik, uzun süredir yapmıyorduk, pazara uğradım annem için biriki birşey alayım diye,
Salatalık 5tl, domates 4,
Karnıbahar 11tl tuttu kilosu ne kadar bilmiyorum, 3tl biber, 2tl turp aldım,
Annem bunları sen götür, bende var dediyse de getirmedim, onun temin etmesi daha zor çünkü...
Yumurta, patlıcan, susbiberi, mandalin ve yeşil zeytin kurmuş annem onları aldım, sağolsun hiç boş göndermez...
Eşim arkadaşından bulgur ve un istemiş
Az önce getirdi sağolsun bulguru köftelik değil hepsini pilavlık getirmiş 10 kg pilavlık bulgur oldu evde..
10kg un getirmiş 5 kgdunu anneme
2 kg kadar yeşil zeytin, şalgam ve yerfıstığı da getirmiş..
Sular akmıyor şuan,
Az harcamalı bir hafta olur diye düşünüyorum,

Selam kızlar,
30tl ye tavuk, 4.50tl ye ekmek aldım
Bahçeye mangala gittik, uzun süredir yapmıyorduk, pazara uğradım annem için biriki birşey alayım diye,
Salatalık 5tl, domates 4,
Karnıbahar 11tl tuttu kilosu ne kadar bilmiyorum, 3tl biber, 2tl turp aldım,
Annem bunları sen götür, bende var dediyse de getirmedim, onun temin etmesi daha zor çünkü...
Yumurta, patlıcan, susbiberi, mandalin ve yeşil zeytin kurmuş annem onları aldım, sağolsun hiç boş göndermez...
Eşim arkadaşından bulgur ve un istemiş
Az önce getirdi sağolsun bulguru köftelik değil hepsini pilavlık getirmiş 10 kg pilavlık bulgur oldu evde..
10kg un getirmiş 5 kgdunu anneme
2 kg kadar yeşil zeytin, şalgam ve yerfıstığı da getirmiş..
Sular akmıyor şuan,
Az harcamalı bir hafta olur diye düşünüyorum,
Senin de teyzenin de kesesine bereket afiyet şifa olsun canım 🥰

Back