İnşaallah istediğiniz fiyata alıcı bulabilirsiniz canımEsimle pazarimizi yaptık yerleştirdim. Evi süpürdüm. Esim çiğ köfte yaptı ona yamaklik yaptım. Sonra bulaştıkları hallettim. Oğlusun test kitaplarını aldık. Namazım dualarimtamam
Evim satilsin diye karınca duası okumaya başladım. Biraz daha fiyatı dussek satılacak. Ama eşim evin fiyatını dusurmemekte diretiyor. Evi satarsak kusmetse altın alayim altın yükselince de ev alırım diye düşünüyoruz.
Sağol canım aslında fiyatı bayağı düşürdük ama piyasa çok durgun kredi faizleri düşükken ilan verdik. Bir alici bulduk o da tapuyu paranin hepsini vermeden önce istedi. Biz tapuyu verecekmisiz o paranin kalan kismini o zaman verecekmis. Öyle olunca caydik. Acikgoze bakİnşaallah istediğiniz fiyata alıcı bulabilirsiniz canım
Oldu olacak evi hediye ediverseymişsinizSağol canım aslında fiyatı bayağı düşürdük ama piyasa çok durgun kredi faizleri düşükken ilan verdik. Bir alici bulduk o da tapuyu paranin hepsini vermeden önce istedi. Biz tapuyu verecekmisiz o paranin kalan kismini o zaman verecekmis. Öyle olunca caydik. Acikgoze bakSimdi faizler de yükseldi maalesef.
Oldu olacak evi hediye ediverseymişsiniz
Demek Hünkarın hünkar beğendi istedi
Abovvv merdaneyi de hazırlamışsın, yanında servise sunacakmısın
Gönlüne göre olsun, neden evin ucuza gidcekPolo evini güle güle kullan canım hayırlı olsun...
Ben de ev arıyorum. Bir taraftan evimin satılmasını bekliyorum. Evler çok pahalı geliyor. Kendi evim ucuza gidecek. Bakalım ne olacak. Hayırlısı olsun.
Hayırlı akşamlar canımHayırlı aksamlar kızlar nasılsınız.
Bugün mutfakta çok çalışmışsın ellerine sağlık canımHayırlı akşamlar canım
Saat 14 e kadar mutfaktaydim
Hünkar beğendi,
Dereotlu poğaça, kızıma karışık pizza
Kurabiye yaptım,
Ye iç topla, çay keyfi, öğle namazı, az dinlenmece, ikindi namazı,
Sil, süpür, tozal banyoyu temizle, duş al
Akşam icin tavuk ,salata yaptım kızıma
Yemek ye toparla, yatsı namazı,
Vee
Pijamalarımı giydim nihayet
Masterchef izliyorum,
Meyve getiren olursa yerim
Teşekkür ederim,Bugün mutfakta çok çalışmışsın ellerine sağlık canım
Rabbım kolaylık versın. Canım. Bende sabah işi. Aksam yemegı. Utu. Derken bu saat oldu. Artık kış temızlıgıne başlıyacagım. Herseyı yıka topla. Bitmiyor işHayırlı akşamlar canım
Saat 14 e kadar mutfaktaydim
Hünkar beğendi,
Dereotlu poğaça, kızıma karışık pizza
Kurabiye yaptım,
Ye iç topla, çay keyfi, öğle namazı, az dinlenmece, ikindi namazı,
Sil, süpür, tozal banyoyu temizle, duş al
Akşam icin tavuk ,salata yaptım kızıma
Yemek ye toparla, yatsı namazı,
Vee
Pijamalarımı giydim nihayet
Masterchef izliyorum,
Meyve getiren olursa yerim
Kendilerini ifade edemedikleri için hırçın olabiliyorlar.Oglum 2yasını dolduracak ama asırı agrasıf. Öfkeli herseyı kırıp dokuyor. Bugun corbayı doktu halıya. Ben namaz kıldıgımda yanıödaydı. Bıan kayboldu. Ve sonuc. Sıvayagı halıya ustune hertaraf battı ben bu cocugu buyuturken nerden hata yapıyorum cokmu şimartıyorum acaba
Galıba 2yas sendromuda varKendilerini ifade edemedikleri için hırçın olabiliyorlar.
Şimdiki çocuklar hep öyle sanırım, bende ona kızmamak için kendimi sıka sıka artık hasta olacağım her şeye itiraz yapmam etmem, sürekli ağlamak kızıp bağırmak da istemiyorum bu sefer ben sıkıntı yaşıyorum içime ata ata. Böyle böyle büyüyecekler artık canları sağolsun yeter kiOglum 2yasını dolduracak ama asırı agrasıf. Öfkeli herseyı kırıp dokuyor. Bugun corbayı doktu halıya. Ben namaz kıldıgımda yanıödaydı. Bıan kayboldu. Ve sonuc. Sıvayagı halıya ustune hertaraf battı ben bu cocugu buyuturken nerden hata yapıyorum cokmu şimartıyorum acaba
Aynı ben ya bızımkı benım her halımı cozdu cumku hafif kasımı catsam. Annem dıyor. Dıyo sarılıyorŞimdiki çocuklar hep öyle sanırım, bende ona kızmamak için kendimi sıka sıka artık hasta olacağım her şeye itiraz yapmam etmem, sürekli ağlamak kızıp bağırmak da istemiyorum bu sefer ben sıkıntı yaşıyorum içime ata ata. Böyle böyle büyüyecekler artık canları sağolsun yeter ki
Hayırlı sabahlar. Bol bırıkımler olur inşallahGünaydın canlar mutlu huzurlu pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?