Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

İnşaallah istediğiniz fiyata alıcı bulabilirsiniz canım

İnşaallah istediğiniz fiyata alıcı bulabilirsiniz canım
Sağol canım aslında fiyatı bayağı düşürdük ama piyasa çok durgun kredi faizleri düşükken ilan verdik. Bir alici bulduk o da tapuyu paranin hepsini vermeden önce istedi. Biz tapuyu verecekmisiz o paranin kalan kismini o zaman verecekmis. Öyle olunca caydik. Acikgoze bak
Bizi de oyaladi. Simdi faizler de yükseldi maalesef.

Oldu olacak evi hediye ediverseymişsiniz

Demek Hünkarın hünkar beğendi istedi
Abovvv merdaneyi de hazırlamışsın, yanında servise sunacakmısın
çook güldüm...
Tadı güzel olmuş ama daha önce yaptığıma benzemiyormuş sanki....
Dedim o alinazik ti, sarmisakli yoğurtlu, bu sütlü tereyağlı,
Merdane tezgahın üzerindeydi evet, Çünkü kurabiye hamuruna sekil vermiş, yıkamıştım

Polo evini güle güle kullan canım hayırlı olsun...
Ben de ev arıyorum. Bir taraftan evimin satılmasını bekliyorum. Evler çok pahalı geliyor. Kendi evim ucuza gidecek. Bakalım ne olacak. Hayırlısı olsun.
Gönlüne göre olsun, neden evin ucuza gidcek

Hayırlı aksamlar kızlar nasılsınız.
Hayırlı akşamlar canım
Saat 14 e kadar mutfaktaydim
Hünkar beğendi,
Dereotlu poğaça, kızıma karışık pizza
Kurabiye yaptım,
Ye iç topla, çay keyfi, öğle namazı, az dinlenmece, ikindi namazı,
Sil, süpür, tozal banyoyu temizle, duş al
Akşam icin tavuk ,salata yaptım kızıma
Yemek ye toparla, yatsı namazı,
Vee
Pijamalarımı giydim nihayet
Masterchef izliyorum,
Meyve getiren olursa yerim

Bugün mutfakta çok çalışmışsın ellerine sağlık canım

Rabbım kolaylık versın. Canım. Bende sabah işi. Aksam yemegı. Utu. Derken bu saat oldu. Artık kış temızlıgıne başlıyacagım. Herseyı yıka topla. Bitmiyor iş

Oglum 2yasını dolduracak ama asırı agrasıf. Öfkeli herseyı kırıp dokuyor. Bugun corbayı doktu halıya. Ben namaz kıldıgımda yanıödaydı. Bıan kayboldu. Ve sonuc. Sıvayagı halıya ustune hertaraf battı ben bu cocugu buyuturken nerden hata yapıyorum cokmu şimartıyorum acaba

Kendilerini ifade edemedikleri için hırçın olabiliyorlar.

Şimdiki çocuklar hep öyle sanırım, bende ona kızmamak için kendimi sıka sıka artık hasta olacağım her şeye itiraz yapmam etmem, sürekli ağlamak kızıp bağırmak da istemiyorum bu sefer ben sıkıntı yaşıyorum içime ata ata. Böyle böyle büyüyecekler artık canları sağolsun yeter ki

Aynı ben ya bızımkı benım her halımı cozdu cumku hafif kasımı catsam. Annem dıyor. Dıyo sarılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…