Yemek listesi yapmak gerçekten çok faydalı oluyorOrtadan dalmışım konuya
Bizim de birikim hedeflerimiz var. En büyük sorunumuz da plan program yapmadan ne lazımsa o an almak sanırım..
Üç kişilik bir aileyiz ve ben çalışmıyorum.
Mutfak alışverişini dizginleyebilsem epey fark olacak aslında. Acaba nereden başlamam lazım? Haftalık yemek listesi mi yapıyorsunuz yoksa indirimlerde stok mu yapıyorsunuz? İlk adımım ne olmalı acaba tecrübeli hanımlar?
Öğretmenim fakat şu an evdeyim. 15 aylık bebeğim var. Bizim en büyük masraf kalemimiz gıda oluyor. Organik ürünler/köy tavukları, yumurtalar, süt vs.Ben de tam sana kendinden bahseder misin tanışalım diyecektim
Aylık toplam gelirinizi ve de gider kalemlerinizi listeleyinÖğretmenim fakat şu an evdeyim. 15 aylık bebeğim var. Bizim en büyük masraf kalemimiz gıda oluyor. Organik ürünler/köy tavukları, yumurtalar, süt vs.
Nasıl yapsam da güzel ve dengeli harcama yapabilsem acaba
Aylık toplam gelirinizi ve de gider kalemlerinizi listeleyin
Gider kalemlerini inceleyin harcamalar daha çok istek mi ihtiyaç mı tespit edin
Önce böyle bir çalışma yapın bakalım ne çıkacak karşınıza
Bu akşam yapalım inşallah
Çok sağol canım sorduğun için. Evet uzun zamandır giremedim. Ders çalışıyorum son zamanlarda :)zelalke girmeyeli bayağı olmuş iyidir inşallah
Sen de sağol canım hoşgeldin.Neye çalışıyorsun ? Kolaylıklar dilerimÇok sağol canım sorduğun için. Evet uzun zamandır giremedim. Ders çalışıyorum son zamanlarda :)
Merhaba canım hoşgeldin , kolay gelsinÇok sağol canım sorduğun için. Evet uzun zamandır giremedim. Ders çalışıyorum son zamanlarda :)
Hoşgeldin canım ne demek tabiki gelBende gelsem olur mu
Ben kendime yeni bi yol çizmeye çalışıyorum. Defalarca kpssye hazırlanma girişimim başarısız oldu. Şöyle ki özel sektörde çalışırken ders çalışmak hele evli hele de çocuğun olunca çok zor oluyor. Ve ben bı kaç kere ders çalışmaya başlamıştım ama bir haftayı geçmedi. O sebbeble hep çalışmadan sınavlara girmiş oluyordum. Bu sefer biraz farklı durum. Zamanım var 2022 de kpss ye gireceğim, bı sene dah bu işte çalışıp seneye bu vakitlerde işi bırakmaya eşimin de ısrarıyla karar verdim. Seneye hem dersane hem evde çalışma olarak kendimi derslere vereceğim. Kızımı seneye yine kreşe vermeye devam ederim ki evde sıkı bir çalışma yapabileyim.Sen de sağol canım hoşgeldin.Neye çalışıyorsun ? Kolaylıklar dilerim
Geldim fakat internetim yok, akşam bağlanabilirim. Kendime plan program yaparak geçireceğim bu günü inşallahSaglik, huzur ve umutla gunaydin...
Yeni gelen arkadaslar olmus, ne de guzel olmus.
Hosgelmisler.
Hoş buldum, bu tür topikler hem bilgi edinmeme hem de motive olmama yardımcı oluyorHoşgeldin canım ne demek tabiki gel
Şahsen benim için de öyleHoş buldum, bu tür topikler hem bilgi edinmeme hem de motive olmama yardımcı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?