Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Dün yemek yapmadım
Kendim bir önceki günden sarma vardı onu yedim.
Oğlanlar diğer evde idi dışardan kendilerine birşeyler sipariş etmişler

Bugünkü menüm

Havuçlu nohutlu pilav
Köfte
Yoğurt
Turşu
Içecek
Kakaolu puding

Selamın Aleykum. Hayırlı aksamlar. Kovıt19 bıtene. Hıc bır mısafır kabul etmiyorum. Kırılmak darılmak yok. Konu cıttı. 😊👍Boyle yazsam olurmu herkese kızlar cumku arıyorlar gelmek istiyorlar evıme ben astım hastasıyım. Kalp rtımlerım bozuk. Hayırda dıyorum anlayan yok

Selamın Aleykum. Hayırlı aksamlar. Kovıt19 bıtene. Hıc bır mısafır kabul etmiyorum. Kırılmak darılmak yok. Konu cıttı. 😊👍Boyle yazsam olurmu herkese kızlar cumku arıyorlar gelmek istiyorlar evıme ben astım hastasıyım. Kalp rtımlerım bozuk. Hayırda dıyorum anlayan yok
Vealeykumselam canım tabiki böyle bir zamanda misafir kabul etmemen daha doğal ne olabilir ki😊

Biz ne gidiyoruz, ne kabul ediyoruz...
86 yasinda annem de bizimle yasiyor, bu yasaga bayram da dahil...
Yapacak baska bir sey yok. 🤷‍♀️

Müthiş yağmur ve gökgürültüsü var ,şimşekler çakıyor
Rabbim rahmet ve merhamet eylesin bizlere

Bahaneyle balkonun dış taraflarına da serperek su ile yıkadım 🙂

Akşam menümüz

Havuçlu nohutlu pilav
Bamya
Yoğurt
Içecek
Kakaolu puding

Merhaba hoşgeldin canım
Elimizden geldiğince hayatı paylaşmaya çalışıyoruz
1. Sayfayı okumanı tavsiye ederim 🙂
Ortadan dalmışım konuya o_O
Bizim de birikim hedeflerimiz var. En büyük sorunumuz da plan program yapmadan ne lazımsa o an almak sanırım..
Üç kişilik bir aileyiz ve ben çalışmıyorum.
Mutfak alışverişini dizginleyebilsem epey fark olacak aslında. Acaba nereden başlamam lazım? Haftalık yemek listesi mi yapıyorsunuz yoksa indirimlerde stok mu yapıyorsunuz? İlk adımım ne olmalı acaba tecrübeli hanımlar? 🤗

Ortadan dalmışım konuya o_O
Bizim de birikim hedeflerimiz var. En büyük sorunumuz da plan program yapmadan ne lazımsa o an almak sanırım..
Üç kişilik bir aileyiz ve ben çalışmıyorum.
Mutfak alışverişini dizginleyebilsem epey fark olacak aslında. Acaba nereden başlamam lazım? Haftalık yemek listesi mi yapıyorsunuz yoksa indirimlerde stok mu yapıyorsunuz? İlk adımım ne olmalı acaba tecrübeli hanımlar? 🤗
Ben de tam sana kendinden bahseder misin tanışalım diyecektim 🙂

Back