- 6 Ağustos 2010
- 39.480
- 70.100
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım elhamdülillah imtihanım boyleymişSelam kızlar,
Polo33 ,sabırlar diliyorum tekrar takrar, oğluna hem anne hem baba oluyorsun, rabbim gücünü artırsın.
Haftasonu klasiği temizlik,....
Şimdi tv izliyorum masterchef balikesirde
Tavada paratesli D börek yaptım akşam için
Hamurdan ve içden kaldı, yarına
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versinTum akrabam Kovıt19 olmuş.![]()
Allah razı olsun canım ama tedbirını almıyorlar. Bıde bugun bana gelıyorlardıGeçmiş olsun canım Allah şifalar versin![]()
Vealeykumselam canım tabiki böyle bir zamanda misafir kabul etmemen daha doğal ne olabilir kiSelamın Aleykum. Hayırlı aksamlar. Kovıt19 bıtene. Hıc bır mısafır kabul etmiyorum. Kırılmak darılmak yok. Konu cıttı.Boyle yazsam olurmu herkese kızlar cumku arıyorlar gelmek istiyorlar evıme ben astım hastasıyım. Kalp rtımlerım bozuk. Hayırda dıyorum anlayan yok
Biz ne gidiyoruz, ne kabul ediyoruz...Selamın Aleykum. Hayırlı aksamlar. Kovıt19 bıtene. Hıc bır mısafır kabul etmiyorum. Kırılmak darılmak yok. Konu cıttı.Boyle yazsam olurmu herkese kızlar cumku arıyorlar gelmek istiyorlar evıme ben astım hastasıyım. Kalp rtımlerım bozuk. Hayırda dıyorum anlayan yok
Kızlar etrafımızdakı insanlar cok anlayişsız. Hayır yok dedıkce bız yoldayız dıye mesaj atıyorlarVealeykumselam canım tabiki böyle bir zamanda misafir kabul etmemen daha doğal ne olabilir ki![]()
Olması gereken bu zatenBiz ne gidiyoruz, ne kabul ediyoruz...
86 yasinda annem de bizimle yasiyor, bu yasaga bayram da dahil...
Yapacak baska bir sey yok.![]()
Merhaba hoşgeldin canımMerhaba, konuyu başka bir konudaki link sayesinde gördüm. Tam olarak neler yapıyorsunuz acaba? Ben de gelebilir miyim?![]()
Ortadan dalmışım konuyaMerhaba hoşgeldin canım
Elimizden geldiğince hayatı paylaşmaya çalışıyoruz
1. Sayfayı okumanı tavsiye ederim![]()
Merhaba hoşgeldin canım
Elimizden geldiğince hayatı paylaşmaya çalışıyoruz
1. Sayfayı okumanı tavsiye ederim![]()
Ben de tam sana kendinden bahseder misin tanışalım diyecektimOrtadan dalmışım konuya
Bizim de birikim hedeflerimiz var. En büyük sorunumuz da plan program yapmadan ne lazımsa o an almak sanırım..
Üç kişilik bir aileyiz ve ben çalışmıyorum.
Mutfak alışverişini dizginleyebilsem epey fark olacak aslında. Acaba nereden başlamam lazım? Haftalık yemek listesi mi yapıyorsunuz yoksa indirimlerde stok mu yapıyorsunuz? İlk adımım ne olmalı acaba tecrübeli hanımlar?![]()