Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Vealeykumselam
Çok şükür iyiyim tatlım hoşgeldin
Sem nasılsın?🥰
ben de ıyıyım abla nolsun koşturmacaya devam, bugünümüze şükür. 3 ay oldu evimizi aldık 2 aydır da oturuyoruz alısmaya calısıyoruz,Allah ödeme kolaylıgı versin insAllah, oğlusta büyüyor şükür 15 aylık oldu, süt iznim bitti malesef tam zamanlı calısmaya basladım. benden haberler böyle:KK36:

ben de ıyıyım abla nolsun koşturmacaya devam, bugünümüze şükür. 3 ay oldu evimizi aldık 2 aydır da oturuyoruz alısmaya calısıyoruz,Allah ödeme kolaylıgı versin insAllah, oğlusta büyüyor şükür 15 aylık oldu, süt iznim bitti malesef tam zamanlı calısmaya basladım. benden haberler böyle:KK36:
Hayırlı olsun canım
Oğluşu da çok öpüyorum 🥰

Selam canlar nasilsiniz? Bskamiyorum buralara coktandir.
part time bi ise girdim, kostur kostur ordan eve, cocuklara. Bu gün halsiz ve yorgunum hic birseye elimi sürmedim evde, dagittilar iyice. Ise girdim ama Daha birsey göremedim. Gecen ay ekstra aidat, Araba sigortasi ve faturalar üstüne gelince maasin gitmesi kacinilmaz oldu. Bu ay da eksiye girdik gene geldigi gibi gitcek.
Ben ne zaman calissam anlamadigim bir sekilde, o paradan hic birikim yapamiyorum. Hadi Bu iki ay ekstra giderler oldu ödedik cok sükür ama ya diger zamanlar. Motivasyonum sifir anlayacaginiz.
Canım üzme canını ya elinde o para olmasaydı daha kötü olmayacak mıydı? 🥰

Merhaba arkadaşlar
Varyemez Varyemez altınların hayırlı olsun
kronikuykucu kronikuykucu eviniz hayırlı olsun güle güle oturun, darısı bize olsun🙏

biz taşınalı bir hafta oldu, çok zor oldu benim için ama şükür yerleştik
Ufak tefek ihtiyaçlar var tabi vestiyer lazım tüller ve yetmedi güneşlik lazım vb

bu arada önümüzdeki hafta 3 aylığına ücretsiz izne ayrılacağım yerime öğretmen ayarlanıyor
Birikim olmayacak hatta geçinmek bile sıkıntı olacak ama bakıcı bulamadım

müdürümle konuştum pek istekli olmasa da 2. Dönem başlamam kaydıyla kabul etti

Merhaba arkadaşlar
Varyemez Varyemez altınların hayırlı olsun
kronikuykucu kronikuykucu eviniz hayırlı olsun güle güle oturun, darısı bize olsun🙏

biz taşınalı bir hafta oldu, çok zor oldu benim için ama şükür yerleştik
Ufak tefek ihtiyaçlar var tabi vestiyer lazım tüller ve yetmedi güneşlik lazım vb

bu arada önümüzdeki hafta 3 aylığına ücretsiz izne ayrılacağım yerime öğretmen ayarlanıyor
Birikim olmayacak hatta geçinmek bile sıkıntı olacak ama bakıcı bulamadım

müdürümle konuştum pek istekli olmasa da 2. Dönem başlamam kaydıyla kabul etti
Allah razı olsun canım
Taşınma işini halletmiş olmana sevindim hayırlı olsun 😘

Hayırlı aksamlar kızlar. Nasılsınız. Bugun Kovıt19 testı yaptık Rabbım herkesin yardımcısı olsun. Cok zor bır durum cok sukur bızde bısey yok negatif bızım. Ama cok korktum

Hayırlı aksamlar kızlar. Nasılsınız. Bugun Kovıt19 testı yaptık Rabbım herkesin yardımcısı olsun. Cok zor bır durum cok sukur bızde bısey yok negatif bızım. Ama cok korktum
Merhaba hayırlı akşamlar
Çok şükür canım test sonucunun negatif çıkmasına sevindim , Allah korusun🤲😘

Bereketli olsun canım 🥰birikimin azı çoğu olmaz birikim birikimdir 🤩
Bende öyle bakıyorum olaya hatta geçen sene her hafta 5 dolar alırdım o zamanlar 25 30 tl tutardı eşim dalga geçerdi ama taşınma paramız çıktı o küçümsediği parayla. Şimdi de elimde ihtiyacım olmayan parayla hemen altın ya da döviz alırım sonra bakarım ki bayağı birikmiş bu yıl hedefim 50 gr altın 300 dolar 300 euro idi ama o kadar arttı ki 30 gr altın 500 dolar koyabildim en azından sene sonuna kadar 20 gr daha alabilsem iyi olacak ama zor gibi

Tum akrabalarım Kovıt19. Ablda 3gun once oldu. Ben temas etmedım ama temas edenlerden bırı bana ekmek getırmıştı hıc belırtım yoktu. Sadece tedbır amaclı yaptım
Çok şükür, artık olmayan yok gibi sanki eninde sonunda hepiz yakalayacağız. Rabbim korusun ne diyim

Günaydın mutlu sabahlar, bütün güzellikler bizim, sizin, hepimizin olsun.

Yeni arkadaşlar gelmişler hoş gelmişler, bol bereketli birikimleri olsun inşallah.

kronikuykucu kronikuykucu evin ve bebeğin hayırlı olsun.
hawar hawar seni tekrar okumak ne güzel.
Polo33 Polo33 büyük geçmiş olsun Allah sana ve kimseye göstermesin. Sıkıntısı stresi insanı daha çok yoruyor.

Back