Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Alışveriş yaparak bugün de bazı malzemeleri stoğa attım .🙂

Vee bu haftaki hesabı kapattım

Toplam harcama 500 tl 😁
Dağılımı şu şekilde;

Haftalık mutfak harcaması 85 tl
Stok 399 tl
Kış hazırlığı 16 tl

Bugün biz de pazarda harcama yaptık.75 TL sadece balığa verdim. Sebze meyve derken toplam 180 TL ile çıkmıştık 60 kaldı.Bakalim dün bugün alınanlar ne kadar yetecek

Bugun canımı sokup aldılar benden. 22. 15de evıme ates dusurduler. Tam 1yıl ne sesını duydum nede sarıldım. Benım kıyamadıgıma kıydılar. Toprağı sogulmu üşüdümü. Ogun acmıydı. Canı acıdımı bugun gene aynı seylerı yasadım. Esımın sehıt dustugu tarıh ve 17sınden nefret ediyorum.. 😭😭😔

Bugun canımı sokup aldılar benden. 22. 15de evıme ates dusurduler. Tam 1yıl ne sesını duydum nede sarıldım. Benım kıyamadıgıma kıydılar. Toprağı sogulmu üşüdümü. Ogun acmıydı. Canı acıdımı bugun gene aynı seylerı yasadım. Esımın sehıt dustugu tarıh ve 17sınden nefret ediyorum.. 😭😭😔
Başınız sağolsun Rabbim sabır versin inşallah

Okuldaki kursa gittim. Sonra da anneme geçtim öğle yemeği yedik.
Biraz sohbet muhabbet sonra da nasip olursa eve giderim
Sağolsun ekmek yapıvermiş bana da ...😀

Senı gomduler benı öldurduler. Alişamadım. Yokluguna halen bır umut belkı gelır. Diye o toprakta bende varım. Senle hayallerımız. Oglumuz. Umutlarımız var.....

Canım ,Allah kalbine genişlik, selâmet versin 😔

Senı gomduler benı öldurduler. Alişamadım. Yokluguna halen bır umut belkı gelır. Diye o toprakta bende varım. Senle hayallerımız. Oglumuz. Umutlarımız var.....
Canım Allah bol sabırlar versin ne mutlu eşine ki arkasında onu ozleyen biri var.Sehitlik herkese nasip olmaz böyle düşün

Günaydın şekerler 🥰nasılsınız?
Hepimiz için mutlu huzurlu güzel bir hafta sonu olması dileğiyle...🤩
Geçenlerde ısıtıcımı let goya vermiştik satıldı.Orafan gelen parayla oglusa mont,eşofman takımı ,iki tane de eşofman altı aldım bir de peluş ayıcık beğendi onu aldık 20 TL ye..parasından 160 kaldı onunla da başka zaman başka şeyler alırız.Uykusu gelmişti eve döndük.Uyuyor
Sınav görevi istemiştim çıkmadı kısmet ona biraz hayal kırıklığı yaşadım.onun dışında çok şükür bugün de iyiyiz inşallah sen nasılsın ogluslar nasıl canım

Geçenlerde ısıtıcımı let goya vermiştik satıldı.Orafan gelen parayla oglusa mont,eşofman takımı ,iki tane de eşofman altı aldım bir de peluş ayıcık beğendi onu aldık 20 TL ye..parasından 160 kaldı onunla da başka zaman başka şeyler alırız.Uykusu gelmişti eve döndük.Uyuyor
Sınav görevi istemiştim çıkmadı kısmet ona biraz hayal kırıklığı yaşadım.onun dışında çok şükür bugün de iyiyiz inşallah sen nasılsın ogluslar nasıl canım
Çok şükür canım hamdolsun ben de çocuklar da iyiyiz şimdilik 🙂
Çok sevindim senin adına ısıtıcının satılmasına
Kuzucuğun da aldıklarını güle güle güzel günlerde kullansın 🥰🤩

Ufak oğlan Ps 5 alacak babasının yurt dışından bir arkadaşına getirecekler 600 euro diyor benim oğlan.
Ben de 2400 tl parası var babasından lgs sonrası alacağı 6000tl nin 4400 tl sini aldı şu ana kadar 1600 tl si kaldı.
Baban parasını ödesin tl karşılığını söylesin 1600 tl sini düşsün ben geri kalan paranı ocak şubat aylarında ödeyebilirim ancak dedim.
Nasipse kasım aralık aylarında gelecek gün ve birikime ayıracaklarımla bazı planlarım var dedim benim oğlana . Tamam anne sorun değil dedi şimdi gönül rahatlığıyla ocak 15 e kadar inşaallah önüme bakabilirim 🤭

Ne kadar güzelll...rabbimin emir ve yasaklarına biz de uyuyoruz, çalmıyoruz,hak yemiyoruz mesela ama sadaka kısmında eksik kalıyoruz demek :-) olduğu kadar ne yapalım

Yok ben sadaka kisminda da elimden geleni yaptigimi dusunuyorum ama bir seyler eksik demek ki. Markete girip bikac parca bisi alsak 100 tl. 2 kisyiz sadece.

Çok şükür canım hamdolsun ben de çocuklar da iyiyiz şimdilik 🙂
Çok sevindim senin adına ısıtıcının satılmasına
Kuzucuğun da aldıklarını güle güle güzel günlerde kullansın 🥰🤩
Amin canım inşallah 🤗

Selam kızlar,
Polo33 Polo33 ,sabırlar diliyorum tekrar takrar, oğluna hem anne hem baba oluyorsun, rabbim gücünü artırsın.
Haftasonu klasiği temizlik,....
Şimdi tv izliyorum masterchef balikesirde

Back