Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bereketli olsun canımSelam kizlar. Maaslar yatti sükür,herkesinki bereketli olsun. Ben 1 cumhuriyet aldim maastan. Ekstra gram altin hesabindam .0.5 gr altin aldim. Ayrica cok sukur kuzularima birer altin hesabi acip 0.75 er gram altin aldim. 550 lira paralari vardi . Uzerini de ben ramamladim ve ikisine de esit miktarda aldim. Insaallah devami gelir ve bereketli olur. 200 tl ye bal siparisi verdik. 180 tl bir yere yardim gonderdim. Allah kabul etsin insaallah. 500 lira da esime verdim arabanin muayenesi icin
.Elime 300 lura harclik kaldi. Onu la da eve birseyler alirum. Cok sukur bin sukur. Bu arada ben 4 lu derece ve kademelere yukselsim.bu ay . Ondan mi bilmem maasim fazla yatti.
Allah kabul etsin inşallahGunumuz hayirli olsun.
Bu ayi biraz uzuntulu geciriyoruz.
Her karanligin arkasi aydinliktir deyip, sabrediyoruz.
Gece uyumadan once Allah'im hosnut olacagin seyi sabah gonlume dusmus uyandir deyip dua ettim.
Sabahin 4'unde sak diye gozumu actim, bir baktim hic dusunmeden sanal marketten kahvaltiliklari alisveris sepetine dolduruyorum.
Def-i belâ niyetine ihtiyac sahibine gonderdim gitti...
Hepimiz ihtiyac sahibiyiz.
Bazilarimizin almaya, bazilarimizin vermeye ihtiyaci var...
Onlar sevindi, benim de gonlume bir pencere acildi.
Cok sukur, bin sukur.![]()
Ablacım cokkk amin ve cokkkk teşekkür ederim ne güzel dilek ve dualarPurpplee bu baslikta seni ayrica bir takdir ediyorum canim.
Bir yandan tek basina evladina yetmeye cabaliyorsun, diger yandan anneni maddi-manevi destekliyorsun.
Allah bahtini guzel eylesin, ayagina tas degdirmesin.
Hem bu dunyada, hem ahirette yuzun ak olsun canim.![]()
Canım benim Allah hayırlarini kabul eylesin.SabahAllah kabul etsin ablacım en güzelini yapmışsın
Ben de her ay belli bir miktar parayı üniversite öğrencisi bir kardeşimize gönderiyorum önümüzdeki yılın zekatını şimdiden bir taraftan ödemeye çalışmış oluyorum kendi adıma
Sonra da ramazan ayında vermem gereken zekat miktarını tespit edip ondan düşüyorum geri kalanını da yakınımdaki ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalışıyorum.
Çok sağol canım aminnn hepimize sonsuz kolaylık versin RabbimHarika ,Allah sonsuz kolaylık versin canım![]()
Allah bereket versin canımSelam kizlar. Maaslar yatti sükür,herkesinki bereketli olsun. Ben 1 cumhuriyet aldim maastan. Ekstra gram altin hesabindam .0.5 gr altin aldim. Ayrica cok sukur kuzularima birer altin hesabi acip 0.75 er gram altin aldim. 550 lira paralari vardi . Uzerini de ben ramamladim ve ikisine de esit miktarda aldim. Insaallah devami gelir ve bereketli olur. 200 tl ye bal siparisi verdik. 180 tl bir yere yardim gonderdim. Allah kabul etsin insaallah. 500 lira da esime verdim arabanin muayenesi icin
.Elime 300 lura harclik kaldi. Onu la da eve birseyler alirum. Cok sukur bin sukur. Bu arada ben 4 lu derece ve kademelere yukselsim.bu ay . Ondan mi bilmem maasim fazla yatti.
Amin hepimizinkini canımCanım benim Allah hayırlarini kabul eylesin.Sabahpiraye arkadaşımıza yazdığını okuyunca aklım başıma geldi,hakikaten ne zamandır hayır yapmamışım onu farkettim ve az çok demeden bir hayır yapmaya karar verdim her ay bir miktar parayı hayır için saklayacağım inşallah,vermekle azalmaz da zaten Allah'ın izniyle
![]()
Cocuk adina altin hesabi acilamiyor diye biliyorum canim...Allah kabul etsin inşallahRizkınıza bereket versin,verenlerden eylesin.
Ablacım cokkk amin ve cokkkk teşekkür ederim ne güzel dilek ve dualarHepimizin inşallah.Allah bugünumuzden geri koymasın, bugünümüze bin şükür
Canım benim Allah hayırlarini kabul eylesin.Sabahpiraye arkadaşımıza yazdığını okuyunca aklım başıma geldi,hakikaten ne zamandır hayır yapmamışım onu farkettim ve az çok demeden bir hayır yapmaya karar verdim her ay bir miktar parayı hayır için saklayacağım inşallah,vermekle azalmaz da zaten Allah'ın izniyle
Çok sağol canım aminnn hepimize sonsuz kolaylık versin Rabbim
Allah bereket versin canımDaima şükür
Bu arada ben de oğluma bir hesap açmak istiyordum,babasınin fikri bu..Sen aç her ay belli para aktaralım dedi,arastiracaktim bunu.Altin mi döviz mi diye düşünüyordum,ben de altın hesabı açayım en iyisi.Canim biliyor musun çocuk adına açabiliyor muyuz kendi adıma mu olacak
Bu skandal emojileri minik yaramaz fare gibi baktıkça içimde heyecan meydana getiriyorSelam kızlar
Maaşım yatmış geçen aydan 200tl düşük
Ortak harcamalar için eşime havale yapınca maaşımdan 320tl kaldı
Kendi kartım, gün param, mutfak harçlığı vs derken
Birikimden 2000tl kullanmak durumundayım
Varyemez
Bu ayki birikim-2000tl
Sağlık olsun
Himm olmazsa kendi adıma açarım,ne de olsa ortak birikim olacak.Cocuk adina altin hesabi acilamiyor diye biliyorum canim...
Ben torun icin dusunmustum, olmamisti.
Lehtar secin BES yapalim dediler, onu da ben istememistim...
Sagol canim hepimizin birikimleri bereketli olsun insaallah. Ben kuveytturkle gorustum. Cocuk adina acilabiliyormus fakat bankaya gidip imza vermem gerekiyormus ,ayrica uzun suredir banka musterisi olanlara banka altin alimlarinda ozel kur uyguluyor. Makas araligini dusuruyorlar. Cocuk adina acarsak o uygulanamiyor dedi. Ben de kendi altin hesabindan 2 tane daha actim. Cocuklarin ismini verdim . Insaallah bereketli olurAllah kabul etsin inşallahRizkınıza bereket versin,verenlerden eylesin.
Ablacım cokkk amin ve cokkkk teşekkür ederim ne güzel dilek ve dualarHepimizin inşallah.Allah bugünumuzden geri koymasın, bugünümüze bin şükür
Canım benim Allah hayırlarini kabul eylesin.Sabahpiraye arkadaşımıza yazdığını okuyunca aklım başıma geldi,hakikaten ne zamandır hayır yapmamışım onu farkettim ve az çok demeden bir hayır yapmaya karar verdim her ay bir miktar parayı hayır için saklayacağım inşallah,vermekle azalmaz da zaten Allah'ın izniyle
Çok sağol canım aminnn hepimize sonsuz kolaylık versin Rabbim
Allah bereket versin canımDaima şükür
Bu arada ben de oğluma bir hesap açmak istiyordum,babasınin fikri bu..Sen aç her ay belli para aktaralım dedi,arastiracaktim bunu.Altin mi döviz mi diye düşünüyordum,ben de altın hesabı açayım en iyisi.Canim biliyor musun çocuk adına açabiliyor muyuz kendi adıma mu olacak
Merhaba bende kızım açmak istiyorum tek kişinin aynı anda birden fazla altın hesabı oluyor muymuş. Hiç dokunmadan onun adına biriktirmek istiyorum.Sagol canim hepimizin birikimleri bereketli olsun insaallah. Ben kuveytturkle gorustum. Cocuk adina acilabiliyormus fakat bankaya gidip imza vermem gerekiyormus ,ayrica uzun suredir banka musterisi olanlara banka altin alimlarinda ozel kur uyguluyor. Makas araligini dusuruyorlar. Cocuk adina acarsak o uygulanamiyor dedi. Ben de kendi altin hesabindan 2 tane daha actim. Cocuklarin ismini verdim . Insaallah bereketli olur
Merhaba hoşgeldinizMerhaba bende kızım açmak istiyorum tek kişinin aynı anda birden fazla altın hesabı oluyor muymuş. Hiç dokunmadan onun adına biriktirmek istiyorum.
Merhaba hoşgeldiniz
[/QUOT
Merhaba hoş buldum![]()
Araba fiyatları çok uçuk maalesefHayırlı aksamlar kızlar. Bugun araba almak için 3bayı gezdım. Hundai i20 var hundai kona. Ondan sonra wosvagen polo. Wolksvagen golf wolksvagen T_roc baktım. Ama hepsi cok pahalı![]()
Evet maalesef öyle hayallerim yıkıldıAraba fiyatları çok uçuk maalesef