- 6 Ağustos 2010
- 39.475
- 70.085
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vealeykumselam canımSelam kızlar,
Rüzgâr durunca kapı pencere, bahçedeki düşen yapraklar, kirilan devrilen saksılar vs....Çok iş çıkıyor, elma ve nar topladık biraz da, dolabın sebzelik kısmını doldurdum ,az da zeytin toplayıp kırmalıyım, bahçe bereketi çok şükür,
Allah Allah canım inşallah kötü bişey yoktur geçmiş olsun merak ettim haberdar et bizi deKızlar dua edin ben doktora gidiyorum. Bu bel ağrısı hoc cekılecek gıbı degıl
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versinKızlar dua edin ben doktora gidiyorum. Bu bel ağrısı hoc cekılecek gıbı degıl
Ölümden bile şikayet olmasın o bize sevdiğimize kavuştuğumuz güzel bir kapı olsunGunaydin hanimlar...
Dua yerine gecsin insaallah.
Günaydın bugün canlı dersimin 4. sünü geride bıraktım 1 tane daha dersim var sonrası boş günGunaydin bayanlar. Hastalara sifa diliyorum. Birikimlerimiz bereketli olsun insaallah. Bu ay bir kibrit copu bilezik almak istiyordum ama planlar degisti. Sanirim.1 ata alicam. Bakalim bilezik ne zaman nasip olacak. Ablam ev aliyor. 2000 tl ona ev hediyesi gondericem.Yegenlerime 200 lira harclik. 2 tane hediye ceyrek altin alicam. Bende isler boyle. Siz nasilsiniz?
Polocum nasıl oldun umarım ağrıların geçmiştir?Hayırlı aksamlar kızlar. Nasılsınız. Benım özel gunumun bıtelı 9gun oldu ama halen belim agrıyor. Doktora randevu verilmiyor. Kasık agrısı belıme vuruyor. Cıttı bişey degildir insaallah.
canım bel fıtığı var dedı. Kasık agrıların yasadıgın üzüntulerden dolayı sınır dam 1ay içinde ıyıce karların zedelenmiş daha cok dıkkat edeceksın kalp rtımlerım duzensızleşmiş. Cok dıkkat etmem gerekiyor yoksaikerıkı zamanlarım sıkıntılı gececek saglık amaclı. OlarakPolocum nasıl oldun umarım ağrıların geçmiştir?
Hep sıkıntı strescanım bel fıtığı var dedı. Kasık agrıların yasadıgın üzüntulerden dolayı sınır dam 1ay içinde ıyıce karların zedelenmiş daha cok dıkkat edeceksın kalp rtımlerım duzensızleşmiş. Cok dıkkat etmem gerekiyor yoksaikerıkı zamanlarım sıkıntılı gececek saglık amaclı. Olarak
.
Canım takma demek kolay olsa da gene de takma diyeceğim yoksa genç yaşta dert sahibi olacaksınEsımın aılesı cok duşüncesız. Torunları gotmek için arayan benım onların umrunda degıl bıde benı insanlara sıkayet edıyorlar gelde takma bunları uzulme . Umrumda bıle degıller torunları kızlar ben yapacagım. Hıcdusunmuyorlar 25 yasındakı gelınım dul oglu yerım kaldı. Ben sızden maddi destekmı ıstıyorum hayır sadece dokunmayın bana. Tasımaktan bıktım. Bıde akrabalarıöda esının aılesı arıyormu sorup duruyorlar bıktım ta
Ne olduysa esımı kaybedince ıyıce saglıktan dustum. Cumku herkesle ugrasmakzorunda kaldım. Bızı dolandıranlamı. Bıze kotuluk yapanmı bızı ısteyenmı, cesıt cesıt insanlarlaugrastım. Halende ben yasıyorum burdayım. Mucadelesını veriyorum.Hep sıkıntı stres
Bir arkadaşım yıllar önce şöyle demişti ne gelirse insanın başına soğuk ve stresten gelir
Ne kadar haklıymış