Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bereket versin canım ben ne zamandır kumbaraya atamıyorum,15 inden sonra kismetOğlan 100 tl getirdi doğru cüzdan kumbaraya gitti.
Ben de atamazdım canım geçen hafta ona internetten yaptığım 510 tl lik alışveriş bedeli var onu getiriyor bana yavaştanAllah bereket versin canım ben ne zamandır kumbaraya atamıyorum,15 inden sonra kismet
Geçmiş olsun Allah'ım korusunGünaydın kızlar,
Telefonum açıldı sabah umarım yine kararmaz ekranı
Hataydaki yangını duydunuz mu bilmiyorum,
Gözümüzün önünde yok oluyor ormanlar, ağaçların yanışını izliyoruz dehşet içinde, dünden beri telaş, koşturma, moral bozukluğu içindeyiz, şiddetli rüzgar da var malesef, korkunç...canını kurtaran malım diye çırpınıyor
Internetten baktım da 1 günde 25 yangın diyor sadece orman değil fabrika ,evler vs kasıtlı yapılmış birşey mi acaba?Günaydın kızlar,
Telefonum açıldı sabah umarım yine kararmaz ekranı
Hataydaki yangını duydunuz mu bilmiyorum,
Gözümüzün önünde yok oluyor ormanlar, ağaçların yanışını izliyoruz dehşet içinde, dünden beri telaş, koşturma, moral bozukluğu içindeyiz, şiddetli rüzgar da var malesef, korkunç...canını kurtaran malım diye çırpınıyor
Bakim yaptirinca alinan randiman kesinlikle artiyor.Konusu geçince aklıma geldi benim de..Ben bizim kombi petek bakımı en son ne zaman yapıldı bilmiyorum.Ben en düşükte yaktigim halde aylık 600 TL filan doğalgaz tüketimi oluyordu. En düşükte normal bir şekilde ısınıyoruz.Bakim yaptirirsam enerji tasarrufu olur mu fatura düşer mi acaba
Kızlar nasip olursa haftaya para harcamam sanırım ; çünkü ben indirimleri kaçırmamak için bu haftadan harcadım geçtim
Çünkü A101 den tavuk, sucuk, yufka,gazoz,kakaolu puding ekmek , çocuklar için oreo bisküvi 30 tl lik koli 12.95 tl idi
Torku sucuk 18.90 tlden 9.95 tl ye düştü
Toplam 117,76 tl( bu harcamanın 108.11 tl si stok ,9.65 tl si haftalık mutfak harcaması)
2 bütün tavuk (yaklaşık 4 kilo ),2 tabak kalça but ,1 tabak baget tavuk bedeli 65.81 tl
Bize en düşük derece yetiyor,amacım yine en düşük derecede daha az metreküp gitsin bunu nasıl yaparım acaba.Bazi petekleri kapatmak işe yarar mı ki ya da başka seyBakim yaptirinca alinan randiman kesinlikle artiyor.
Tuketilen ayni miktar gazla, daha fazla isiniyorsunuz.
Biz asil tasarrufu termostadli vana ile sagladik.
Her odanin isisini kendin ayarlayabiliyorsun.
Hatta her petegin isisini da.
Kesinlikle oneririm.
Binada 20 daire var, en az fatura bize geliyor.
Merhaba canım misafir bekliyorumHuuu huuuu hanımlaaaarrr napiyorsunuz sessiz oldu bura
Ooo iyi canım,ben misafire hasret kaldım çocukla,pandemi de tuzu biberi oldu.Olsun bugünumuze şükürMerhaba canım misafir bekliyorum
Kim milyoner olmak ister izliyorum ben deRüzgâr yavaşlayınca, yangının, sıcağın stresini atmak için aldım hortumu elime balkonları, camları yıkadım, evi süpürüp sildim,
Toz alma ve 3 pencere kaldı yarina ,
Yemekte kuru fasulye yapmıştım,
Mastersef izliyorum