Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Allah bereket versin canım ben ne zamandır kumbaraya atamıyorum,15 inden sonra kismet
Ben de atamazdım canım geçen hafta ona internetten yaptığım 510 tl lik alışveriş bedeli var onu getiriyor bana yavaştan
Sonra ver dediysem de verdi anasının oğlu vereceğini hemen verip kurtulacak 🙂
Onun bu sorumluluğunu bilen hallerini takdir ediyorum.

Günaydın kızlar hayırlı huzurlu sabahlar 🥰

Bugün okulda kursum var

Dün okula gittim mini bir toplantı yaptık
Yeni ders programlarımızı aldık
Hafta içi salı ve perşembe günü okulda 8.sınıflarla yüz yüze eğitimimiz olacak ve salı günleri aynı zamanda nöbetçiyim

Diğer günler evden canlı derse devam
Cumartesi günleri de kursum var

Ekders soran kızlar ekdersler yatırılacak

müdür beye aklımıza takılanı rahatlıkla soruyoruz . Müdür bey burada yetkili sendikanın başkanı haber akışımız oldukça seri bir şekilde işliyor

Kızlar dün a101 de kasiyer arkadaşa yarın ne indirimleriniz var diye sordum çocuk şaşırdı abla şu katalogtakiler var başka da bilmiyorum dedi

Belki de on-line indirimlerdir dedim
Toplamda 54 tl harcayıp çıktım ( 20 tl si stok ürün )

Kızlar sabah sabah a 101 in online sayfasında harika indirimleri gördüm😀

Veeeee

Stoğa atmak için çaylar, şekerler, temizlik malzemeleri, şampuan, bakliyat, makarna , maya,kabartma tozu, vanilya,irmik vs gibi malzemelerden oluşan 175 tl lik siparişimi verdim. 😊

Dünkü şubede 7.95 tl lik çaykur tomurcuk çay online mağazada 6.15 tl idi .😀

Günaydın kızlar,
Telefonum açıldı sabah umarım yine kararmaz ekranı
Hataydaki yangını duydunuz mu bilmiyorum,
Gözümüzün önünde yok oluyor ormanlar, ağaçların yanışını izliyoruz dehşet içinde, dünden beri telaş, koşturma, moral bozukluğu içindeyiz, şiddetli rüzgar da var malesef, korkunç...canını kurtaran malım diye çırpınıyor :KK43: :skandal:

Günaydın kızlar,
Gözümüzün önünde yok oluyor ormanlar, ağaçların yanışını izliyoruz dehşet içinde, dünden beri telaş, koşturma, moral bozukluğu içindeyiz, şiddetli rüzgar da var malesef, korkunç...canını kurtaran malım diye çırpınıyor :KK43: :skandal:
Geçmiş olsun Allah'ım korusun 😔
Şimdi senden duydum

Günaydın kızlar,
Internetten baktım da 1 günde 25 yangın diyor sadece orman değil fabrika ,evler vs kasıtlı yapılmış birşey mi acaba?🤔

Konusu geçince aklıma geldi benim de..Ben bizim kombi petek bakımı en son ne zaman yapıldı bilmiyorum.Ben en düşükte yaktigim halde aylık 600 TL filan doğalgaz tüketimi oluyordu. En düşükte normal bir şekilde ısınıyoruz.Bakim yaptirirsam enerji tasarrufu olur mu fatura düşer mi acaba
Bakim yaptirinca alinan randiman kesinlikle artiyor.
Tuketilen ayni miktar gazla, daha fazla isiniyorsunuz.
Biz asil tasarrufu termostadli vana ile sagladik.
Her odanin isisini kendin ayarlayabiliyorsun.
Hatta her petegin isisini da.
Kesinlikle oneririm.
Binada 20 daire var, en az fatura bize geliyor.;)

Kızlar nasip olursa haftaya para harcamam sanırım ; çünkü ben indirimleri kaçırmamak için bu haftadan harcadım geçtim

Çünkü A101 den tavuk, sucuk, yufka,gazoz,kakaolu puding ekmek , çocuklar için oreo bisküvi 30 tl lik koli 12.95 tl idi
Torku sucuk 18.90 tlden 9.95 tl ye düştü

Toplam 117,76 tl( bu harcamanın 108.11 tl si stok ,9.65 tl si haftalık mutfak harcaması)

2 bütün tavuk (yaklaşık 4 kilo ),2 tabak kalça but ,1 tabak baget tavuk bedeli 65.81 tl

Kızlar nasip olursa haftaya para harcamam sanırım ; çünkü ben indirimleri kaçırmamak için bu haftadan harcadım geçtim

Çünkü A101 den tavuk, sucuk, yufka,gazoz,kakaolu puding ekmek , çocuklar için oreo bisküvi 30 tl lik koli 12.95 tl idi
Torku sucuk 18.90 tlden 9.95 tl ye düştü

Toplam 117,76 tl( bu harcamanın 108.11 tl si stok ,9.65 tl si haftalık mutfak harcaması)

2 bütün tavuk (yaklaşık 4 kilo ),2 tabak kalça but ,1 tabak baget tavuk bedeli 65.81 tl

Ben A101 den sadece temizlik ürünü alabiliyorum, tavuğuna,yumurtasina niye güvenemiyorum.Ekmegi de marketlerden alamıyorum fırından ya da ekmek bayiinden
Bereketli olsun canım aldıkların.

Bakim yaptirinca alinan randiman kesinlikle artiyor.
Tuketilen ayni miktar gazla, daha fazla isiniyorsunuz.
Biz asil tasarrufu termostadli vana ile sagladik.
Her odanin isisini kendin ayarlayabiliyorsun.
Hatta her petegin isisini da.
Kesinlikle oneririm.
Binada 20 daire var, en az fatura bize geliyor.:KK66:
Bize en düşük derece yetiyor,amacım yine en düşük derecede daha az metreküp gitsin bunu nasıl yaparım acaba.Bazi petekleri kapatmak işe yarar mı ki ya da başka sey
Benden daha yüksek derecede yakıp benden yarı yarıya az fatura ödeyen var da şaşırıyoru
Ev büyük ve ısı yalıtımı yok ondan mı acaba

Rüzgâr yavaşlayınca, yangının, sıcağın stresini atmak için aldım hortumu elime balkonları, camları yıkadım, evi süpürüp sildim,
Toz alma ve 3 pencere kaldı yarina ,
Yemekte kuru fasulye yapmıştım,
Mastersef izliyorum

Bugün kurstan sonra anneme gittim
Sonra eve geçtim
Evi temizledim
Tavukları parçalayıp dondurucuya koydum
Yemek yaptım ( pilav ve tavuk akşam menümdü)
Islak kek yaptım

Rüzgâr yavaşlayınca, yangının, sıcağın stresini atmak için aldım hortumu elime balkonları, camları yıkadım, evi süpürüp sildim,
Toz alma ve 3 pencere kaldı yarina ,
Yemekte kuru fasulye yapmıştım,
Mastersef izliyorum
Kim milyoner olmak ister izliyorum ben de

Back