Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bize en düşük derece yetiyor,amacım yine en düşük derecede daha az metreküp gitsin bunu nasıl yaparım acaba.Bazi petekleri kapatmak işe yarar mı ki ya da başka sey
Benden daha yüksek derecede yakıp benden yarı yarıya az fatura ödeyen var da şaşırıyoru
Ev büyük ve ısı yalıtımı yok ondan mı acaba
Yalitim cok farkeder.
Kombinin bakimi geldiyse o da farkeder..

Hayırlı aksamlar kızlar. Nasılsınız. Benım özel gunumun bıtelı 9gun oldu ama halen belim agrıyor. Doktora randevu verilmiyor. Kasık agrısı belıme vuruyor. Cıttı bişey degildir insaallah.

Merhabalar herkese hayirli aksamlar.
Bugunlerde pek bi sey yapasim icimden gelmiyor. Günü öylesine geciriyorum..
Su instagramda sunum yapanlar evi muhteşem olan bi kac bayani takip ediyorum. Bana yetersizlik hissi vermeye basladi. Yani evi sahane esyalari sahane cani istediginde hop tekrar degistiriveriyor. Bilmem kac tane kahve fincai var. Onlara baka baka bende evdeki seyleri değişme çabasına giriyorum ama evdeki her şeyim daha yeni. 5 yillik evliyim. Ama sıkılıyorum millette yeni seyler gordukce. Ne yapilmali sizlerde durum nasil?

Su instagramda sunum yapanlar evi muhteşem olan bi kac bayani takip ediyorum. Bana yetersizlik hissi vermeye basladi. Yani evi sahane esyalari sahane cani istediginde hop tekrar degistiriveriyor. Bilmem kac tane kahve fincai var. Onlara baka baka bende evdeki seyleri değişme çabasına giriyorum ama evdeki her şeyim daha yeni. 5 yillik evliyim. Ama sıkılıyorum millette yeni seyler gordukce. Ne yapilmali sizlerde durum nasil?
Bende de vardı bu, hatta kendime sayfa açmıştım çeyiz zamanından taa. Sonra kapattım ve o hesapların hiçbirine kişisel hesabımdan da bakmıyorum. Çünkü bu bana zarardan başka birşey vermiyor.Evde şuan 40 tane fincan vardır, ve bakıp bakıp ne gereksiz işler yaptım diyorum yani, şimdi çoğunu köydeki eve götüreceğim.

Ben de birkaç ünlüyü takip ediyordum benim gibi bebeği olan birkaç ünlü.. Bakıyordum bebeklerine pahalı pahalı büyük büyük oyuncaklar materyaller alıyorlar,3-4 farklı ayakkabı giydiriyorlar,kıyafet zaten hep farklı farklı..canım sıkılıyordu eksik hissettim takibi bıraktım rahatladım ben de 🙂
Evet istesem ben de taksitle filan alırım şükür ama birikim yapamam onların zaten mal mülk her şeyleri var.Bir de yardımcıları var çocuklarıyla rahatça vakit geçiriyorlar can sıkıcı geldi

Hayırlı aksamlar kızlar. Nasılsınız. Benım özel gunumun bıtelı 9gun oldu ama halen belim agrıyor. Doktora randevu verilmiyor. Kasık agrısı belıme vuruyor. Cıttı bişey degildir insaallah.
Geçmiş olsun canım

Bakalım planlar tutarsa ekim, kasım ,aralık ayı toplam birikim hedefim 25 gram altın 🤔😊😀

Back