Eline sağlık csnimBugün kurstan sonra anneme gittim
Sonra eve geçtim
Evi temizledim
Tavukları parçalayıp dondurucuya koydum
Yemek yaptım ( pilav ve tavuk akşam menümdü)
Islak kek yaptım
Yalitim cok farkeder.Bize en düşük derece yetiyor,amacım yine en düşük derecede daha az metreküp gitsin bunu nasıl yaparım acaba.Bazi petekleri kapatmak işe yarar mı ki ya da başka sey
Benden daha yüksek derecede yakıp benden yarı yarıya az fatura ödeyen var da şaşırıyoru
Ev büyük ve ısı yalıtımı yok ondan mı acaba
Bende de vardı bu, hatta kendime sayfa açmıştım çeyiz zamanından taa. Sonra kapattım ve o hesapların hiçbirine kişisel hesabımdan da bakmıyorum. Çünkü bu bana zarardan başka birşey vermiyor.Evde şuan 40 tane fincan vardır, ve bakıp bakıp ne gereksiz işler yaptım diyorum yani, şimdi çoğunu köydeki eve götüreceğim.Merhabalar herkese hayirli aksamlar.
Bugunlerde pek bi sey yapasim icimden gelmiyor. Günü öylesine geciriyorum..
Su instagramda sunum yapanlar evi muhteşem olan bi kac bayani takip ediyorum. Bana yetersizlik hissi vermeye basladi. Yani evi sahane esyalari sahane cani istediginde hop tekrar degistiriveriyor. Bilmem kac tane kahve fincai var. Onlara baka baka bende evdeki seyleri değişme çabasına giriyorum ama evdeki her şeyim daha yeni. 5 yillik evliyim. Ama sıkılıyorum millette yeni seyler gordukce. Ne yapilmali sizlerde durum nasil?
Ben de birkaç ünlüyü takip ediyordum benim gibi bebeği olan birkaç ünlü.. Bakıyordum bebeklerine pahalı pahalı büyük büyük oyuncaklar materyaller alıyorlar,3-4 farklı ayakkabı giydiriyorlar,kıyafet zaten hep farklı farklı..canım sıkılıyordu eksik hissettim takibi bıraktım rahatladım ben deMerhabalar herkese hayirli aksamlar.
Bugunlerde pek bi sey yapasim icimden gelmiyor. Günü öylesine geciriyorum..
Su instagramda sunum yapanlar evi muhteşem olan bi kac bayani takip ediyorum. Bana yetersizlik hissi vermeye basladi. Yani evi sahane esyalari sahane cani istediginde hop tekrar degistiriveriyor. Bilmem kac tane kahve fincai var. Onlara baka baka bende evdeki seyleri değişme çabasına giriyorum ama evdeki her şeyim daha yeni. 5 yillik evliyim. Ama sıkılıyorum millette yeni seyler gordukce. Ne yapilmali sizlerde durum nasil?
Geçmiş olsun canımHayırlı aksamlar kızlar. Nasılsınız. Benım özel gunumun bıtelı 9gun oldu ama halen belim agrıyor. Doktora randevu verilmiyor. Kasık agrısı belıme vuruyor. Cıttı bişey degildir insaallah.
Tesekur ederim canım. Yakınlarma sordum herkes gobegın dusmuş dıyorlarGeçmiş olsun canım
Bazı kişilerden duyduğuma göre çok zor oluyormuş oTesekur ederim canım. Yakınlarma sordum herkes gobegın dusmuş dıyorlar
Allah razı olsun canım şuan agrıdan ne yapacagımı bılmıyorum. İlacta içtimBazı kişilerden duyduğuma göre çok zor oluyormuş o
Allah şifanı versin canım
Ağır bişey mi kaldırdınTesekur ederim canım. Yakınlarma sordum herkes gobegın dusmuş dıyorlar
cumkuAğır bişey mi kaldırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?