bende 3 tane kavanoz yaparım yeter. 2kısıyız zaten kım yıyecek. Bu surecte mısafırlıkte yok gelen giden de olmuyor rBenim geçen sene yaptığım kavanozda birkaç tane var yeterli
Anladım canim hakkinda en hayırlısı olsunBorçsuz apart alabiliyorum ama annem de boşver küçük apartı almışken normal bir daire al gerekirse senin de kalabileceğin bir yer olsun
Parayı dert etme ben borç veririm ödemeyi ne zaman yaparsan yap sorun değil diyor
Borç alacağım miktar 100 bin tl filan olacak(altin ya da döviz olarak borçlanacağım)
Valla içimden geçeni söyleyeyim,yine iyiymis haftalık 250 tl yolluyor böyleleri iyi baba olup neden iyi koca olmazlar çok sinirleniyorum.Hak iddia etmez mi kendi üzerine mal bırakmaz bendekine ortakçı olur
Aldıkların bereketli olsun canım,sağlıkla yiyin.Indirim kataloğundan stok için yaptığım listeyi hesapladım
166.40 tl
Içerisinde olanlar ; 32 li familia tuvalet kağıdı, 5 kilo şeker, 1 kilo çay, 5 lt bulaşık deterjanı, 24 lü knor bulyon, kemalpaşa tatlısı,500 gr tulum peyniri , 800gr pınar beyaz peynir, 4lt sıvı sabun,antep fıstıklı çikolatalar .
Anladım canim hakkinda en hayırlısı olsun
Valla içimden geçeni söyleyeyim,yine iyiymis haftalık 250 tl yolluyor böyleleri iyi baba olup neden iyi koca olmazlar çok sinirleniyorum.
Aldıkların bereketli olsun canım,sağlıkla yiyin.
Bulyon yıllar önce ben de çok kullanırdım çok da güzel oluyor onunla yemek ama zararlı diye duydum bıraktım.Alasim geliyo yine bak şimdi
Çok haklısın canım,iyi baba zaten anneye de iyi davranmakla ve yuvayi bir arada tutmakla oluyor.Iyi babalık mı o da tartışılır tamamen vicdan rahatlatma işi
Iyi baba olmuş olsa yıllar öncesinde elindeki imkanla çocuklarını aile apartmanının hengamesinden çekip çıkarırdı.
Iyi baba olsa çocuklar bugün analı babaliyken orta yerde yaşamak zorunda bırakılmazdı...
Allah yavrularımı korusun
Her türlü şerliklerinden
Bulyon bizim evde 40 yıldan fazlaca bir süredir alışkanlık
Amin tatlım aminÇok haklısın canım,iyi baba zaten anneye de iyi davranmakla ve yuvayi bir arada tutmakla oluyor.
İlginç bir adam
Allah seni de çocuklarını da korusun güzel yillariniz olsun birlikte.Sizleri birbirinize bağışlasın.
Kesinlikle böylesi daha hayırlı, küçükken olsaydı nedenini nicinini tek tek anlatman gerekecekti her seferindeAmin tatlım amin
Allah hepimizi sevdiklerimizle canım dediklerimizle birlikte hayırlı huzurlu bir şekilde yaşatsın
Ben çok şükür böyle mutluyum, huzurluyum yıllar önce tekmeyi basmadığima yanıyorum ama böylesi demekki daha hayırlıymış .çocuklar büyük ve herşeye aklı erince herşey daha kolaymış
Sana ıyı gelmeyen gerseyı hayatında cıkarmişsın cok ıyıde yapmışsınAmin tatlım amin
Allah hepimizi sevdiklerimizle canım dediklerimizle birlikte hayırlı huzurlu bir şekilde yaşatsın
Ben çok şükür böyle mutluyum, huzurluyum yıllar önce tekmeyi basmadığima yanıyorum ama böylesi demekki daha hayırlıymış .çocuklar büyük ve herşeye aklı erince herşey daha kolaymış
Eline sağlık canım,Rabbım bızlerı. Guzel imtihanlardan gecırsınsın dıyım yeni gune elhamdülillah dıyelım. İyimıı yaptım kotumu bilemedim. Ama , el işi yapmaya basladım ve suan 10 tane 3 boyutlu lif modellı 12.50 tleye yapıyorum. Acaba fıyatı yüksekmi bilemedim
Tesekur ederim canımEline sağlık canım,
Fiat konusunda bilgim yok pek
Gerçekten çok ilginçEşim sabah ailesi ile araba satışı için noter vs dolaşmış (babasına geçen hafta yeni araba alındı, başka ilçeden gitti getirdi 130 bin tl, eskisi galerideydi satılmış 135bin),satış gerçekleşince annesinin hesabından altın hesabına yatırırken şubede işlem yapılırken 1 dakika içinde 1tl 20 kuruş arttı dedi...
Ailesinin manav vs ihtiyaçlarını görüp evlerine bırakmış (bize de patates, elma, üzüm almış)
Bu da vijdan rahatlatma bence
Kizin dersi bitti eve getirdi
Üzerimi değişip nöbete gidecem dedi ne var atıştıracak diye sordu
.kek, börek hazırda var dedim.
Sabah senin verdiğin pizzayı yedim onunla duruyorum dedi!!!!!!
Ben şok...
Elinden milyonlar geçiyor, bütün gün onlarlasin
Yani insan bir yemek yedireyim oğlum demez mi?????
Şaşkınım, üzgünüm valla
1er cumhuriyet altını almasını,
Ya da 1000er tl harçlık vermesini
Vs.
Geçtim
De
Oğlunun karnını doyur bari ya,
Cimrilik mi pintilik mi....
Offf
Adam iyi ki nöbetçi yani konuşsam olmaz, konuşmazsam olmaz durumları
Iyi ki varsınız kızlar
Aldıkların bereketli olsun canımBugün eksiden alışveriş yaptım biraz.M... marketine gittim,pahalı genelde ama kendi urunlerini alınca bayağı bişey aldım 109 tuttu.
Aldıklarım :
Patates domates biber patlıcan soğan limon elma armut
Tavuk pirzola,
Çamaşır suyu , yüzey temizleyici
Zeytin , peynir
1 kg şeker
Çoklu pakette iki çeşit bisküvi ve tek paket bisküvi
15 ine atar bizi gibi inşallah ( 5lik sıvı yağ da alınacak )
Amin canım inşallahAldıkların bereketli olsun canım
Çok tatlısın canım yaAmin canım inşallah
Dün benim sarı minnoslari serdim ve sevdim birazBu ay aksi bişey olmazsa hem ihtiyaçlarımızı karşılayıp hem 2 Gr almayı hedefliyorum sırf birikim basamagini atlamamak adına
Teşekkürler tatlım nice nice bol bereketli birikimlerimiz olsun hep birlikte inşaallahCanım benim sen deteşekkürler ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?